Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Мнениеот Tommi » 06 юли 2014 21:29

bilyaletdinov написа:0-3 :roll: Нищо особено. Берое в момента са доста по-читав отбор от нас. Сантияна написа в един коментар какво футболисти са нужни на Левски. Рагаци обясни синята философия вчера, няма как да се разбере от всички. Който я разбира и подкрепя ще има търпение и ще радва на успехи, който не я разбира ще злорадства, обижда и дава акъл ;)
По-големите левскари голям кредит на доверие дадоха на Мурсия и Гонзо. Грабнаха ги след 4-ия мач :lol: Евала, така се прави. Истински левскари :) Който си мисли, че с Мурсия изведнъж ще почнем да мачкаме и печелим титли жестоко се лъже. Не може 6 години в Левски да се работи грешно и изведнъж с магическа пръчка да се оправят нещата ;) Аз съм спокоен. До началото на шампионата има доста време, пък и първите няколко кръга може да почиваме :)

Много слабо включване от чорб....ъъ цесекарите, дерзайте.

Това как трябвало време и н`ам си кво са абсолютни глупости. Предвид ниското ниво на първенството ни, няколко месеца са напълно достатъчни, за да се изгради приличен отбор за стандартите ни. У нас има 2-3 отбора с пари, всичко друго е смешна работа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 06 юли 2014 21:30

bilyaletdinov написа:0-3 :roll: Нищо особено. Берое в момента са доста по-читав отбор от нас. Сантияна написа в един коментар какво футболисти са нужни на Левски. Рагаци обясни синята философия вчера, няма как да се разбере от всички. Който я разбира и подкрепя ще има търпение и ще радва на успехи, който не я разбира ще злорадства, обижда и дава акъл ;)
По-големите левскари голям кредит на доверие дадоха на Мурсия и Гонзо. Грабнаха ги след 4-ия мач :lol: Евала, така се прави. Истински левскари :) Който си мисли, че с Мурсия изведнъж ще почнем да мачкаме и печелим титли жестоко се лъже. Не може 6 години в Левски да се работи грешно и изведнъж с магическа пръчка да се оправят нещата ;) Аз съм спокоен. До началото на шампионата има доста време, пък и първите няколко кръга може да почиваме :)

Много слабо включване от чорб....ъъ цесекарите, дерзайте.

Много добре казано !! Ама време това колче П.Димов да си ходи.................... :evil:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2014 21:31

bobi_getov1 написа:
Tommi написа:
bobi_getov1 написа:едно безпристрастно мнение:
Извинете господа Левскари-вие нали всички сте наясно,че Гонзо е с основно образование!!!мммм факт!!!
Нали се сещате,че в една нормална държава Гонзо вашия директор ли какъв се води-сега щеше да чисти тоалентни или най-много щеше да е началник камион при Гърнетата ммммммм!!!
ееееееееееееее да му таковам м......ата е аджеба вие какво искате та чак и автобуса на Берое ви е виновен!!! ммммммммм

Гонзо има диплома за висше образование.

ахахахха е то и аз имам от Нов Български ма ми струва 2600 -неговата незнам колко е!!!
нали не сте сляпи и прости и глухи-всеобщо извстно е че Гонзи е с основно,същия като наш Тошко-добър футболист,но прост като гадулка!!!
Та това чудо ви управлява в момента :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ама гледам, че не казваш, че си с основно образование, нищо, че дипломата ти струва 2600.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 юли 2014 21:32

bobi_getov1 написа:
Tommi написа:
bobi_getov1 написа:едно безпристрастно мнение:
Извинете господа Левскари-вие нали всички сте наясно,че Гонзо е с основно образование!!!мммм факт!!!
Нали се сещате,че в една нормална държава Гонзо вашия директор ли какъв се води-сега щеше да чисти тоалентни или най-много щеше да е началник камион при Гърнетата ммммммм!!!
ееееееееееееее да му таковам м......ата е аджеба вие какво искате та чак и автобуса на Берое ви е виновен!!! ммммммммм

Гонзо има диплома за висше образование.

ахахахха е то и аз имам от Нов Български ма ми струва 2600 -неговата незнам колко е!!!
нали не сте сляпи и прости и глухи-всеобщо извстно е че Гонзи е с основно,същия като наш Тошко-добър футболист,но прост като гадулка!!!
Та това чудо ви управлява в момента :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Личи ти от километри, че си с купена диплома
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 юли 2014 21:37

levskar_95 написа:Много добре казано !! Ама време това колче П.Димов да си ходи.................... :evil:

Пламен Димов няма да си ходи, най-малкото Гонзо е поел ангажимент към Тонев, с който са си партийка. Гонзо си държа на думата, така че не очаквай да се махне. Аймен ще влезе скоро в центъра и няма да се налага да го гледаме. Лошото е, че сега ще се форсира селекцията под натиска на "по-левскарите" и ще се домъкнат първите ментета готови да цъкат за 4-5 000 евро на месец ;)

Офтопик:
FORZA JUVE :twisted:

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 юли 2014 21:46

bilyaletdinov написа:
levskar_95 написа:Много добре казано !! Ама време това колче П.Димов да си ходи.................... :evil:

Пламен Димов няма да си ходи, най-малкото Гонзо е поел ангажимент към Тонев, с който са си партийка. Гонзо си държа на думата, така че не очаквай да се махне. Аймен ще влезе скоро в центъра и няма да се налага да го гледаме. Лошото е, че сега ще се форсира селекцията под натиска на "по-левскарите" и ще се домъкнат първите ментета готови да цъкат за 4-5 000 евро на месец ;)

Офтопик:
FORZA JUVE :twisted:

Какво значи "селекция под натиска на по-левскарите", защо пишеш(те) глупости? Ако Гонзо беше директор на място, за тези два месеца до сега щеше да има не 1-2, а поне 5 варианта на играчи за Левски, в зависимост от отпусканите му пари. Той обаче няма никакъв вариант, да не говорим за варианти. Нима не е видял качеството на наличните играчи и по-рано, че сега да започва да търси такива "под натиск"? Сега отново влиза в сила Батковата машина на илюзии и внушения, и дори и мислещи съфорумници се повличате по нея като последни абдали. Пак ще попитам, как можа Хубчев, с ограничени финанси, да направи отбор, в който дори след смяната на повечето от половината си основни играчи, да не пролича никаква промяна на играта в негативна посока, а напротив, сякаш се разиграха още повече? А нашите все едно са ги събрали и запознали преди мача...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 юли 2014 21:50

Не спорете повече ...само човек с акъл колкото на една овца и половина може да повярва че инженера и онова испанче могат да променят нещо.
Връщането на Гонзо е поредното закопаване на синия отбор. Ще се убедите в това. Помнете ми думата.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 юли 2014 21:57

zlobul написа:Не спорете повече ...само човек с акъл колкото на една овца и половина може да повярва че инженера и онова испанче могат да променят нещо.
Връщането на Гонзо е поредното закопаване на синия отбор. Ще се убедите в това. Помнете ми думата.

Ами то си е така де.Докато Батков кара влака никой не може да промени нищо в отбора,а Гонзо просто нямаше избор,но не наричай Царя-инженера.Дори и да се наложат юноши при първата по-сериозна оферта ще ги продадем,за да вържем бюджета,поне сега няма пари за ментаци от чужбина.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 юли 2014 22:00

Да си кажа мнението относно това, което видях на живо в Правец:
На прекрасния терен в този хубав ден видях един отбор, който е окомплектован чудесно и играе доста приятен за окото футбол. Този отбор беше Берое Ст. Загора. Личи си подчерка на Петьо Хубчев, който и като футболист, и сега като треньор се отличава с разумна мисъл при воденето на играта...Лично за мен тимът от града на липите е един от фаворитите за медали в започващото след 2 седмици първенство...
Сега за другия отбор в днешния мач... Всъщност, такъв нямаше... Бяха излезли със сини екипи някакви момци, които не знаеха какво да правят с топката... Но пък си имат треньор- испанец... Картинката в началото изглеждаше комична как не успяват една смислена атака да сътворят, но с изминаване на времето започна да се отличава пълната некадърност както на треньора, така и на играчите... И за това и част от феновете не издържаха след мача... В края на миналото първенство, по-точно на юбилея на Левски си казах в 0 часа на 24.05., че по-зле от изминалият шампионат няма как да бъде... Оказва се, че може още по-зле да е... Пълна пародия на отбор сме, момчета... Никаква селекция, никаква подготовка... Както каза Дани Боримиров след мача, когато го попитахме докога ще сме така...Той отговори: "Без пари нищо не може да се направи".
И ще става още по-лошо, а нашият любим отбор тотално се превръща в един посредствен, дори- слаб български отбор... Защото продължаваме да търпим некадърното управление на един алчен аЙдукат, довело до пълна разруха този така обичан от мнозина 100-годишен клуб...

За самият мач и поредицата от некадърни отигравания в синьо няма смисъл да говоря... Видно е, че в днешно време без инвестиция в селекция, разумен мениджмънт и методика, няма да се отлепим от дъното, което сме стигнали. Дори напротив- ще продължаваме да го дълбаем, типично по Батковски...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юли 2014 22:06

Очаквам Левски да са по-слаби дори и от миналата година така че мислете!

Върни се в “Левски”