Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Кашчей » 06 юли 2014 19:49

MagicMoments написа:
Кашчей написа:
MagicMoments написа:За отбор без генерален спонсор не са ли му малко множко отбор съставен от 25 човека(бeз юноши)?

Откога генералният спонсор издържа даден отбор?

Е Генералният спонсор поема най-голяма част от издръжката на един отбор.А освен с кредити и от Манджуков друг пари на ЦСКА не дава.А и досега не сте продали нито един играч,че да се твърди ,че ЦСКА има някаква печалба.Затова ми е странно,че Тройчо комисионната купува играчи,при положение,че за напускащите не е взел и лев.

Значи по твоите думи, Fly Emirates издържат няколко отбора в Европа, Газпром също... доста наивно, за да не кажа нещо по-силно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 юли 2014 19:50

Venko123 написа:
MagicMoments написа:
Кашчей написа:
MagicMoments написа:За отбор без генерален спонсор не са ли му малко множко отбор съставен от 25 човека(бeз юноши)?

Е Генералният спонсор поема най-голяма част от издръжката на един отбор.А освен с кредити и от Манджуков друг пари на ЦСКА не дава.А и досега не сте продали нито един играч,че да се твърди ,че ЦСКА има някаква печалба.Затова ми е странно,че Тройчо комисионната купува играчи,при положение,че за напускащите не е взел и лев.

Кой ти каза, че освен Манджуков никой не дава пари за ЦСКА? Сигурна ли си, в това което говориш, защото аз имам друга информация?

Ами освен Манджуков аз не знам друг да си купи от акциите на Лира.Сашо Чакмаков се опита да ви прати на мястото ви-във А окръжна,но не успя,за Стивън ЛО :lol: :lol: :lol: и неговите "реалистични" проект,не се пише от поне 2 месеца,а пък на Галин Михайлов така и не му видях акциЙте за 600 000 лева.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юли 2014 19:52

MagicMoments написа:
Venko123 написа:
MagicMoments написа:
Кашчей написа:

Кой ти каза, че освен Манджуков никой не дава пари за ЦСКА? Сигурна ли си, в това което говориш, защото аз имам друга информация?

Ами освен Манджуков аз не знам друг да си купи от акциите на Лира.Сашо Чакмаков се опита да ви прати на мястото ви-във А окръжна,но не успя,за Стивън ЛО :lol: :lol: :lol: и неговите "реалистични" проект,не се пише от поне 2 месеца,а пък на Галин Михайлов така и не му видях акциЙте за 600 000 лева.

Мнооого зле. Прекалено зле...Щом той не знаел друг освен Манджуков значи никой друг не давал пари за ЦСКА.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 юли 2014 19:53

Кашчей написа:
MagicMoments написа:
Кашчей написа:

Значи по твоите думи, Fly Emirates издържат няколко отбора в Европа, Газпром също... доста наивно, за да не кажа нещо по-силно!

Е едно е да сравняваш как грандовете в Европа,които имат спонсорски договори за милиони,си набавят постъпленията в бюджета,друго е за отбор,като ЦСКА,на който никой не му помага,и затова ми е странно,как имат 25 човека отбор,и то половината от тях са над 28 години.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юли 2014 19:54

Ама продължаваш да си пишеш телешките тъпотии. Никой не помагал на ЦСКА :o

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 юли 2014 19:56

Venko123 написа:Ама продължаваш да си пишеш телешките тъпотии. Никой не помагал на ЦСКА :o

Е добре де кажи кой е тоя крупен бизнесмен.Ако имаше някой сериозен щеше да ви е успешно ИПО-то,и щяхте да си плащате премиите,и нямаше да има Бадем,Бадем,пари кога и футболисти да реват на тренировки.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юли 2014 19:59

MagicMoments написа:
Кашчей написа:
MagicMoments написа:
Кашчей написа:

Е едно е да сравняваш как грандовете в Европа,които имат спонсорски договори за милиони,си набавят постъпленията в бюджета,друго е за отбор,като ЦСКА,на който никой не му помага,и затова ми е странно,как имат 25 човека отбор,и то половината от тях са над 28 години.

Реално говориш глупости и то много големи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юли 2014 20:00

MagicMoments написа:
Venko123 написа:Ама продължаваш да си пишеш телешките тъпотии. Никой не помагал на ЦСКА :o

Е добре де кажи кой е тоя крупен бизнесмен.Ако имаше някой сериозен щеше да ви е успешно ИПО-то,и щяхте да си плащате премиите,и нямаше да има Бадем,Бадем,пари кога и футболисти да реват на тренировки.

Какви премии? Длъжни ли са да ги плащат, само защото са ги обещали?
Да кажем, че няма крупен бизнесмен.
Има няколко бизнесмени.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юли 2014 20:09

Venko123 написа:
MagicMoments написа:

Какви премии? Длъжни ли са да ги плащат, само защото са ги обещали?
Да кажем, че няма крупен бизнесмен.
Има няколко бизнесмени.

Премиите залягат в договорите предварително, та нека не говорим за задължения в това направление. Естествено не иде реч за предварително обявена сума, но има някакви проценти от заплатата, в зависимост от противника и това дали си домакин или гост в съответният мач, дали мачът е от шампионата, дали от ЕКТ или КБ.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2014 20:26

Кашчей написа:Премиите залягат в договорите предварително, та нека не говорим за задължения в това направление. Естествено не иде реч за предварително обявена сума, но има някакви проценти от заплатата, в зависимост от противника и това дали си домакин или гост в съответният мач, дали мачът е от шампионата, дали от ЕКТ или КБ.

Нц!Премиите се договарят преди даден мач и колегата е прав,че не е задължително да се плащат(но е препоръчително),защото не влизат в договорите на футболистите!
В договора на един футболист може да влязат клаузи за допълнителни суми като:
-Да се плаща за определен брой появи на терена на даден футболист.
-Да се плаща на поява на даден футболист.
-Да се плаща на гол/определен брой голове.
Дори да се плаща за определен брой извършени шпагати(ако е защитник) или определен брой спасявания(ако е вратар).

Въпросът е,че в нашето първенство няма чак толкова класни футболисти, и повечето от изброените от мен клаузи отсъстват от договорите на футболистите!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”