Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Мнениеот Laetitia » 06 юли 2014 19:36

Мързи ги яко и двата отбора, хич не им се тича в тоя задух.
Баси, няма нищо хубаво, за което да се хвана в отбора ни...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юли 2014 19:37

Laetitia написа:Мързи ги яко и двата отбора, хич не им се тича в тоя задух.
Баси, няма нищо хубаво, за което да се хвана в отбора ни...

Инженер Гонзо и професор Пепе са най-хубавото случвало се в отбора ви през последните години. :)
А като прибавим и г-н Батков...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 юли 2014 19:38

Пламен Димов е нашият Станко Машина :lol: :mrgreen:
Играем зле, но това е съвсем очаквано предвид, че ни липсват основни единици на няколко поста, пък и юношите са на лагер с националния отбор. Аз съм спокоен. Дано през второто влезне Краев. Това момче е страшен талант ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юли 2014 19:39

bilyaletdinov написа:Пламен Димов е нашият Станко Машина :lol: :mrgreen:
Играем зле, но това е съвсем очаквано предвид, че ни липсват основни единици на няколко поста, пък и юношите са на лагер с националния отбор. Аз съм спокоен. Дано през второто влезне Краев. Това момче е страшен талант ;)

Наш Станко вкара два гола на синя луна, вашия Пламенчо кога??

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 юли 2014 19:39

plamenst7 написа:
MagicMoments написа:Можеше да е по-зле,някой бивш играч на Берое да си вкара автогол.От връзкар като ПД с договор за още 3 години не очаквайте нищо различно от потресаваща некадърност.

Най-лошото е, че Йети ще изиграе доста мачове този сезон и бая ще ни къса нервите. Вероятно ще последва съдбата на Иво Иванов и Везалов. Това недоразумене няма бъдеще в Левски и вече е изчерпал търпението на публиката към него.

Е да ама има договор за три години и никой няма да го купи,а да разтрогнем с тоя означава да му дадем поне 20 000 обезщетение.Да благодарим на Иво Жепееца и скаута Дончо,натресоха ни го тоя заедно с още куп некадърници,заради пустите комисионни.А като се сетя че за тоя са платени 200-300 000 лева и ти става ясно защо пари в Левски няма.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 юли 2014 19:41

Venko123 написа:
bilyaletdinov написа:Пламен Димов е нашият Станко Машина :lol: :mrgreen:

Наш Станко вкара два гола на синя луна, вашия Пламенчо кога??

Вкара на Нефтохимик и е защитник,за разлика от Машината.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 юли 2014 19:41

Абе феновете на Берое разбирам да са в нашия раздел и да коментират, все пак играем с тях, ама червените чий го дирите, не разбирам?! :)
Мъжът ще ме бъзика след тоя мач, усещам го, лошото е, че и ще има защо...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 юли 2014 19:42

Истината е, че с тия папуняци събирани от кол и въже щото никой никъде не ги иска ще се радваме ако сме на същото място от предния сезон. Няма как с такива играчи да се гони нещо по-добро от 4-5 място.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юли 2014 19:43

Laetitia написа:Абе феновете на Берое разбирам да са в нашия раздел и да коментират, все пак играем с тях, ама червените чий го дирите, не разбирам?! :)
Мъжът ще ме бъзика след тоя мач, усещам го, лошото е, че и ще има защо...

И аз това се питам. Поради каква причина по-голямата част от мненията в раздела на ЦСКА са на левскари?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 06 юли 2014 19:43

ralka_levskarka написа:
bobo_13 написа:Пак почнахте да говорите щуротии. Нали Гонзо беше велик, щеше да Ви оправи???? Нали щеше да гони всички връзкари??? Изгони чужденците с високите заплати, а не може да тазтрогне договора на ПД ли???? Айде стига глупости. Гледам 3-ти мач на Левски и продължавам да питам с какво Божинов заслужава 15 бона на месец заплата????

Божинов не получава 15 бона, а 5, ама питай си.

Цитат: "Така например напада­телното дуо Валери&Валери има в контрактите си мно­го клаузи, които касаят възнаграждението им в зависи­мост от отбелязаните го­лове. Божинов взима таван на заплатата от 15 хиляди лева за едногодишния си до­говор, който подписа през паузата между двата сезо­на, но ще бъде стимулиран и при всеки отбелязан гол. При достигане на 10 попадения на сметката му Божинов ще прибере сума, която ще качи доста заплатата му. Още по-голяма е личната му пре­мия, ако вкара 20 гола, каква­то е и тайната лична цел на бившия национал. При такъв вариант месечната му заплата ще стане над 50 про­цента над тавана на запла­тите от 15 хиляди лева или над 10 хиляди евро месечно."

Толкова явно и следиш любимия си отбор :) :) :)

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=496579
Последна промяна от bobo_13 на 06 юли 2014 19:44, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Левски”