Мързи ги яко и двата отбора, хич не им се тича в тоя задух.
Баси, няма нищо хубаво, за което да се хвана в отбора ни...
Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Мързи ги яко и двата отбора, хич не им се тича в тоя задух.
Баси, няма нищо хубаво, за което да се хвана в отбора ни...
Инженер Гонзо и професор Пепе са най-хубавото случвало се в отбора ви през последните години.

А като прибавим и г-н Батков...
- bilyaletdinov
- Контакти:
Пламен Димов е нашият Станко Машина
Играем зле, но това е съвсем очаквано предвид, че ни липсват основни единици на няколко поста, пък и юношите са на лагер с националния отбор. Аз съм спокоен. Дано през второто влезне Краев. Това момче е страшен талант

Играем зле, но това е съвсем очаквано предвид, че ни липсват основни единици на няколко поста, пък и юношите са на лагер с националния отбор. Аз съм спокоен. Дано през второто влезне Краев. Това момче е страшен талант

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Пламен Димов е нашият Станко Машина![]()
![]()
Наш Станко вкара два гола на синя луна, вашия Пламенчо кога??
- MagicMoments
- Контакти:
plamenst7 написа:MagicMoments написа:Можеше да е по-зле,някой бивш играч на Берое да си вкара автогол.От връзкар като ПД с договор за още 3 години не очаквайте нищо различно от потресаваща некадърност.
Най-лошото е, че Йети ще изиграе доста мачове този сезон и бая ще ни къса нервите. Вероятно ще последва съдбата на Иво Иванов и Везалов. Това недоразумене няма бъдеще в Левски и вече е изчерпал търпението на публиката към него.
Е да ама има договор за три години и никой няма да го купи,а да разтрогнем с тоя означава да му дадем поне 20 000 обезщетение.Да благодарим на Иво Жепееца и скаута Дончо,натресоха ни го тоя заедно с още куп некадърници,заради пустите комисионни.А като се сетя че за тоя са платени 200-300 000 лева и ти става ясно защо пари в Левски няма.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- MagicMoments
- Контакти:
Venko123 написа:bilyaletdinov написа:Пламен Димов е нашият Станко Машина![]()
![]()
Наш Станко вкара два гола на синя луна, вашия Пламенчо кога??
Вкара на Нефтохимик и е защитник,за разлика от Машината.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
Абе феновете на Берое разбирам да са в нашия раздел и да коментират, все пак играем с тях, ама червените чий го дирите, не разбирам?! 
Мъжът ще ме бъзика след тоя мач, усещам го, лошото е, че и ще има защо...

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- Neron
- Контакти:
Истината е, че с тия папуняци събирани от кол и въже щото никой никъде не ги иска ще се радваме ако сме на същото място от предния сезон. Няма как с такива играчи да се гони нещо по-добро от 4-5 място.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Laetitia написа:Абе феновете на Берое разбирам да са в нашия раздел и да коментират, все пак играем с тях, ама червените чий го дирите, не разбирам?!
И аз това се питам. Поради каква причина по-голямата част от мненията в раздела на ЦСКА са на левскари?
ralka_levskarka написа:bobo_13 написа:Пак почнахте да говорите щуротии. Нали Гонзо беше велик, щеше да Ви оправи???? Нали щеше да гони всички връзкари??? Изгони чужденците с високите заплати, а не може да тазтрогне договора на ПД ли???? Айде стига глупости. Гледам 3-ти мач на Левски и продължавам да питам с какво Божинов заслужава 15 бона на месец заплата????
Божинов не получава 15 бона, а 5, ама питай си.
Цитат: "Така например нападателното дуо Валери&Валери има в контрактите си много клаузи, които касаят възнаграждението им в зависимост от отбелязаните голове. Божинов взима таван на заплатата от 15 хиляди лева за едногодишния си договор, който подписа през паузата между двата сезона, но ще бъде стимулиран и при всеки отбелязан гол. При достигане на 10 попадения на сметката му Божинов ще прибере сума, която ще качи доста заплатата му. Още по-голяма е личната му премия, ако вкара 20 гола, каквато е и тайната лична цел на бившия национал. При такъв вариант месечната му заплата ще стане над 50 процента над тавана на заплатите от 15 хиляди лева или над 10 хиляди евро месечно."
Толкова явно и следиш любимия си отбор

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=496579
Последна промяна от bobo_13 на 06 юли 2014 19:44, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника