Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: ПОТВЪРДЕНО! ПОДНОВЯВАТ СТРОЕЖА НА КОЛЕЖА ВЪВВТОРНИК!

Мнениеот El Commandante » 06 юли 2014 17:42

bub написа:на 21 юли, за да не ме обвинят в говорене против банките, искам да ви попитам нещо. Лихвите по депозитите са направени жалки, хората с милионите и другите хора, биха ли изтеглили всичко на 21 от тази банка, или биха оставили парите си там? Това е въпрос

Ти ква пара имаш в КТБ?
Колко евентуално мислиш да прехвърлиш от другите си сметки там с цел печелене от лихва та си се затюхкал?
Жалки ли са лихвите на другите банки,вариращи в границите 2-4%?

Въобще,ти знаеш ли за какво изобщо пишеш,а Ремзи?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 юли 2014 17:43

kubik написа:гледам бюреков говори,че тв 7 дължи 85 млн на иван и андрей. :o

БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, не бе, не милиона 85 МИЛИАРДА им дължи,ахахахахах....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 06 юли 2014 17:45

Аз просто питам, вие как мислите. Аз лично имам скромна сума от 15 000 лева в тази банка. Или на 21 хората ще започнат да депозират нови пари, или ще теглят депозити, а може и двете едновременно. Въпросът е кое от трите има най- голям шанс да се случи

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юли 2014 17:47

Вълчан написа:Само че става въпрос за предплатени услуги които ще се направят....няма да връщат пари я ...Не виждам банка която е под надзор и със хора отвън да я контролират ще дава средства различни от тези по влоговете на потребителите си или фирмите с които работи....такъв вид спонсорство вече не очакваите поне в близките 4-5 месеца.Всеки трезво мислещ човек го знае това.Ботев разбира се ще го има...но без тези 4-5-6 високо платени чужденци които ще изчезнат в близкият месец.

Предплатена услуга в строителството, без да имаш гаранции, че ще е изпълнена както трябва? И след като са предплатени, защо трябваше да спира строежът за две седмици?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 06 юли 2014 17:47

kubik написа:
Thurman Murman написа:
kubik написа:е тя новината е от 2 дена.същия ден палийски каза ,че няма да се подновява нищо.
Коя от двете новини да публикуваме локомотивци :cry:

Ще ти се спука сърцето от притеснение бе :mrgreen: Дали и кога предстои да видим, мъчителното чакане остава за теб :mrgreen:

Публикувай нещо и за ФК "антиБотев". Ей така, за разнообразие... Да видим има ли ви, отбора ви къде точно из Югозапада се шляе, ще гоните ли мутрите или пак ще вдигате тапети "Г-н Илиев, готови сме да умрем за теб"... 8-)

тези теми са за наивници,няма какво да ми се пукне.строеж няма да има.василев е аут.само вие папагалите не го разбрахте.

по ми е интересно василев с колко милиона дългове ще ви остави.

гледам бюреков говори,че тв 7 дължи 85 млн на иван и андрей.
василев май не е света вода не напита

Да, да, добре... Ти беше казал и че след 1 месец сме във В, ама нещо кристалното кълбо на баба ти не позна...

Стадион рано или късно ще има. Със или без Василев.

За Иван и Андрей ме боли фара. Ако някой им дължи нещо, има си съдилища и така... Разни лихтенщайнски офшорки ли ще съдят не знам. Да се оправят.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 юли 2014 17:48

El Commandante написа:
kubik написа:гледам бюреков говори,че тв 7 дължи 85 млн на иван и андрей. :o

БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, не бе, не милиона 85 МИЛИАРДА им дължи,ахахахахах....

че изглежда като фантастика изглежда.да не забравяме ,че бюрека е бил в тази телевизия и да е преувеличил с колко.....

"Телевизията само по договори на Иван и Андрей дължи около 80-85 млн. лева. Със задна дата към нас - 5 млн. лева", поясни бившият телевизионер и настоящ политик Бареков
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 юли 2014 17:50

Thurman Murman написа:
kubik написа:
Thurman Murman написа:
kubik написа:е тя новината е от 2 дена.същия ден палийски каза ,че няма да се подновява нищо.
Коя от двете новини да публикуваме локомотивци :cry:

Ще ти се спука сърцето от притеснение бе :mrgreen: Дали и кога предстои да видим, мъчителното чакане остава за теб :mrgreen:

Публикувай нещо и за ФК "антиБотев". Ей така, за разнообразие... Да видим има ли ви, отбора ви къде точно из Югозапада се шляе, ще гоните ли мутрите или пак ще вдигате тапети "Г-н Илиев, готови сме да умрем за теб"... 8-)

тези теми са за наивници,няма какво да ми се пукне.строеж няма да има.василев е аут.само вие папагалите не го разбрахте.

по ми е интересно василев с колко милиона дългове ще ви остави.

гледам бюреков говори,че тв 7 дължи 85 млн на иван и андрей.
василев май не е света вода не напита

Да, да, добре... Ти беше казал и че след 1 месец сме във В, ама нещо кристалното кълбо на баба ти не позна...

Стадион рано или късно ще има. Със или без Василев.

За Иван и Андрей ме боли фара. Ако някой им дължи нещо, има си съдилища и така... Разни лихтенщайнски офшорки ли ще съдят не знам. Да се оправят.

е има време месеца не е минал,чакай да мине одита 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 юли 2014 17:51

bub написа:Аз лично имам скромна сума от 15 000 лева в тази банка.

Оооооо такава ли била работата Ремзи?
Начи стоиш там на 7% лихва (макар че на 15 бона е ебати парите дето са),плюеш Василев по форумите че бил лош и плюеш Ботев, ТАКА ЛИ БЕ?!?!?
Хахаха какви фурнаджийски лопати сте ми само, няма втори измислени такива.

Еми нищо нема да ти се случи с влога,на 21 банката отваря, БНБ ти коригира лихвата на 2-2,5% ,защото ако си чел условията,те имат пълното право да коригират едностранно условията по договора за влога и си е твой проблем кво да ги правиш тея пари..

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 06 юли 2014 17:53

Така е, въпросът е, че банка без депозити не съществува

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 юли 2014 18:00

bub написа:Така е, въпросът е, че банка без депозити не съществува

Ма иди си ги дръпни бе мойто момче,хората за милиони се притесняват ти тука за едни петнайс бона трепериш, няма страшно ше си ги земеш парите,е лихвата няма да е същата,ама нема Василев,нема пари...кажи сега, като фен на Столипиново, не се ли чувстваш ужасно раздвоен-от една страна тва че го нема Василев и на жАлтити им е зле е повод за радост,кушии и почерпка с рахат локум, от друга страна пък факта че го няма,удря по личните ти финанси...
Е за такива случаи се казва-да се смееш ли,да плачеш ли...

Върни се в “Ботев”