becks32milan написа:modor написа:Друго си е да ти се бъгне софтуера на телефона......... и след, като си го дал за ремонт да нямат да ти дадат оборотен
![]()
Тва щото си купуваш боклуци
Kaжи какъв да си купя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:modor написа:Друго си е да ти се бъгне софтуера на телефона......... и след, като си го дал за ремонт да нямат да ти дадат оборотен
![]()
modor написа:becks32milan написа:modor написа:Друго си е да ти се бъгне софтуера на телефона......... и след, като си го дал за ремонт да нямат да ти дадат оборотен
![]()
Kaжи какъв да си купя![]()
modor написа:becks32milan написа:modor написа:Друго си е да ти се бъгне софтуера на телефона......... и след, като си го дал за ремонт да нямат да ти дадат оборотен
![]()
GGMU_forever написа:modor написа:becks32milan написа:modor написа:Друго си е да ти се бъгне софтуера на телефона......... и след, като си го дал за ремонт да нямат да ти дадат оборотен
![]()
Iphone 5S
becks32milan написа:
modor написа:becks32milan написа:
Еххх... ако имах категория за ремарке
pomiqr162 написа:Вероятно съм единствения человек, който не почернява като ходи на море.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ReoaElYMp4A[/youtube]
Кашчей написа:
Какво си разбирал от правилата на играта тогава, за да не се впечатлиш от Марадона?!? Ти и 4 години по-късно си му се радвал, когато спря топката с ръка на голлинията в мача срещу СССР и съдията пак "не видя"!
Гении се раждат в много други държави, но никой отбор не ми е тотално толкова противен, колкото Аржентина. Лично мнение и не виждам начин да бъде променено.
THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:
Какво си разбирал от правилата на играта тогава, за да не се впечатлиш от Марадона?!? Ти и 4 години по-късно си му се радвал, когато спря топката с ръка на голлинията в мача срещу СССР и съдията пак "не видя"!
Гении се раждат в много други държави, но никой отбор не ми е тотално толкова противен, колкото Аржентина. Лично мнение и не виждам начин да бъде променено.
Диего вкара 2 на Англия, що трябва да обръщаме внимание на нередовният ?
Предлагаш да гледаме негативното ли ?
След онова гениално изпълнение, дето размина половината английски отбор, нищо друго няма значение.
Поне така трябва да е за хората, които гледат футбола заради красотата.
За тези, дето гледат футбол насила, е нормално да виждат само негативното.
Пък и на Марадона му е позволено.
Аржентина си върна за наглото отнемане на Фолклендските Острови, от Британската Империя.
Много ги заболя ингилизте от гола с "Божията ръка", така трябва, никой няма право да съди Марадона.
pomiqr162 написа:Вероятно съм единствения человек, който не почернява като ходи на море.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта