За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Мнениеот CSKA 78 » 04 юли 2014 17:54

Напълно се убедих,че ниският футболист не ни трябва!Да заминава за Турция,Тамбукту или Бангладеш, да отиде там където ще му дадат 100-на евро в повече!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 04 юли 2014 18:27

Нещата се разминаха, но поне има по-голям шанс Витанов да се наложи. :P
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 юли 2014 23:40

Май се оттървахме от алчния гном?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 юли 2014 15:13

Хаха алчния гном. Пич много си наивен щом вместо на пич като Бадема вярваш на мастит мошеник като Лупи. Този каже ли ти че слънцето днес ще изгрее значи почти сигурно днес няма да го видиш. Щом казва Чочев отива в голям европейски клуб, значи Чочев ще бъде изтъргуван набързо в някой средняк за да се закърпи положението за следващите 1-2 месеца. Дано да му вземете поне хубави парички защото момчето наистина е талантливо.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2014 15:54

samobotev написа:Хаха алчния гном. Пич много си наивен щом вместо на пич като Бадема вярваш на мастит мошеник като Лупи. Този каже ли ти че слънцето днес ще изгрее значи почти сигурно днес няма да го видиш. Щом казва Чочев отива в голям европейски клуб, значи Чочев ще бъде изтъргуван набързо в някой средняк за да се закърпи положението за следващите 1-2 месеца. Дано да му вземете поне хубави парички защото момчето наистина е талантливо.

Финансовите проблеми на Ботевь свършиха ли,та започна да даваш акъл за бивши играчи на ЦСКА?!Нисичкият футболист е ясен!Колкото и интервюта да даде си остава зачеркнат от историята на ЦСКА!Каквото сам си направиш и цял град да е срещу теб, не може да го направи! ;)

ПП Чочев най-вероятно ще отиде в "Монако". ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 юли 2014 16:02

Това че ти и още 100 пъпчиви тинейджара са го зачеркнали не значи, че всички останали червени фенове са го направили. Имам познати които са фенове на ЦСКА хора които общо взето са минали 20 годинки и нито един от тях не подкрепя Лупи и нито един не би си купил акции на компания на която той е собственик или директор. Разбирай го както искаш.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 06 юли 2014 16:05

samobotev написа:Това че ти и още 100 пъпчиви тинейджара са го зачеркнали не значи, че всички останали червени фенове са го направили. Имам познати които са фенове на ЦСКА хора които общо взето са минали 20 годинки и нито един от тях не подкрепя Лупи и нито един не би си купил акции на компания на която той е собственик или директор. Разбирай го както искаш.

Пич и аз съм на същото мнение и да кажа ,че по ринцип не пиша тук ама се дразня от тъпите коментари и сега само ще цитирам капитана ви:Капитанът на ЦСКА: Не можем да продължаваме така още дълго.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2014 16:08

samobotev написа:Това че ти и още 100 пъпчиви тинейджара са го зачеркнали не значи, че всички останали червени фенове са го направили. Имам познати които са фенове на ЦСКА хора които общо взето са минали 20 годинки и нито един от тях не подкрепя Лупи и нито един не би си купил акции на компания на която той е собственик или директор. Разбирай го както искаш.

Явно под пъпчив тийнейджър визираш себе си! :lol: Аз тази възраст отдавна съм я минал!Не знам какви са ти приятелите-фенове на ЦСКА,но ако са като теб,то ми е ясно какви фенове на ЦСКА са!Както искаш го разбирай! ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2014 16:10

AN71 написа:Пич и аз съм на същото мнение и да кажа ,че по ринцип не пиша тук ама се дразня от тъпите коментари и сега само ще цитирам капитана ви:Капитанът на ЦСКА: Не можем да продължаваме така още дълго.

Аз пък ще цитирам вашият испански треньор-"Имам най-добрите играчи на света"! :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юли 2014 16:18

CSKA 78 написа:
samobotev написа:Хаха алчния гном. Пич много си наивен щом вместо на пич като Бадема вярваш на мастит мошеник като Лупи. Този каже ли ти че слънцето днес ще изгрее значи почти сигурно днес няма да го видиш. Щом казва Чочев отива в голям европейски клуб, значи Чочев ще бъде изтъргуван набързо в някой средняк за да се закърпи положението за следващите 1-2 месеца. Дано да му вземете поне хубави парички защото момчето наистина е талантливо.

Финансовите проблеми на Ботевь свършиха ли,та започна да даваш акъл за бивши играчи на ЦСКА?!Нисичкият футболист е ясен!Колкото и интервюта да даде си остава зачеркнат от историята на ЦСКА!Каквото сам си направиш и цял град да е срещу теб, не може да го направи! ;)

ПП Чочев най-вероятно ще отиде в "Монако". ;)

До края на деня, до края на седмицата или до дни 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”