За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Напълно се убедих,че ниският футболист не ни трябва!Да заминава за Турция,Тамбукту или Бангладеш, да отиде там където ще му дадат 100-на евро в повече!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Червени Воини
- Контакти:
Нещата се разминаха, но поне има по-голям шанс Витанов да се наложи. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Май се оттървахме от алчния гном?
Хаха алчния гном. Пич много си наивен щом вместо на пич като Бадема вярваш на мастит мошеник като Лупи. Този каже ли ти че слънцето днес ще изгрее значи почти сигурно днес няма да го видиш. Щом казва Чочев отива в голям европейски клуб, значи Чочев ще бъде изтъргуван набързо в някой средняк за да се закърпи положението за следващите 1-2 месеца. Дано да му вземете поне хубави парички защото момчето наистина е талантливо.
samobotev написа:Хаха алчния гном. Пич много си наивен щом вместо на пич като Бадема вярваш на мастит мошеник като Лупи. Този каже ли ти че слънцето днес ще изгрее значи почти сигурно днес няма да го видиш. Щом казва Чочев отива в голям европейски клуб, значи Чочев ще бъде изтъргуван набързо в някой средняк за да се закърпи положението за следващите 1-2 месеца. Дано да му вземете поне хубави парички защото момчето наистина е талантливо.
Финансовите проблеми на Ботевь свършиха ли,та започна да даваш акъл за бивши играчи на ЦСКА?!Нисичкият футболист е ясен!Колкото и интервюта да даде си остава зачеркнат от историята на ЦСКА!Каквото сам си направиш и цял град да е срещу теб, не може да го направи!

ПП Чочев най-вероятно ще отиде в "Монако".

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Това че ти и още 100 пъпчиви тинейджара са го зачеркнали не значи, че всички останали червени фенове са го направили. Имам познати които са фенове на ЦСКА хора които общо взето са минали 20 годинки и нито един от тях не подкрепя Лупи и нито един не би си купил акции на компания на която той е собственик или директор. Разбирай го както искаш.
samobotev написа:Това че ти и още 100 пъпчиви тинейджара са го зачеркнали не значи, че всички останали червени фенове са го направили. Имам познати които са фенове на ЦСКА хора които общо взето са минали 20 годинки и нито един от тях не подкрепя Лупи и нито един не би си купил акции на компания на която той е собственик или директор. Разбирай го както искаш.
Пич и аз съм на същото мнение и да кажа ,че по ринцип не пиша тук ама се дразня от тъпите коментари и сега само ще цитирам капитана ви:Капитанът на ЦСКА: Не можем да продължаваме така още дълго.
samobotev написа:Това че ти и още 100 пъпчиви тинейджара са го зачеркнали не значи, че всички останали червени фенове са го направили. Имам познати които са фенове на ЦСКА хора които общо взето са минали 20 годинки и нито един от тях не подкрепя Лупи и нито един не би си купил акции на компания на която той е собственик или директор. Разбирай го както искаш.
Явно под пъпчив тийнейджър визираш себе си!

AN71 написа:Пич и аз съм на същото мнение и да кажа ,че по ринцип не пиша тук ама се дразня от тъпите коментари и сега само ще цитирам капитана ви:Капитанът на ЦСКА: Не можем да продължаваме така още дълго.
Аз пък ще цитирам вашият испански треньор-"Имам най-добрите играчи на света"!

CSKA 78 написа:samobotev написа:Хаха алчния гном. Пич много си наивен щом вместо на пич като Бадема вярваш на мастит мошеник като Лупи. Този каже ли ти че слънцето днес ще изгрее значи почти сигурно днес няма да го видиш. Щом казва Чочев отива в голям европейски клуб, значи Чочев ще бъде изтъргуван набързо в някой средняк за да се закърпи положението за следващите 1-2 месеца. Дано да му вземете поне хубави парички защото момчето наистина е талантливо.
Финансовите проблеми на Ботевь свършиха ли,та започна да даваш акъл за бивши играчи на ЦСКА?!Нисичкият футболист е ясен!Колкото и интервюта да даде си остава зачеркнат от историята на ЦСКА!Каквото сам си направиш и цял град да е срещу теб, не може да го направи!![]()
ПП Чочев най-вероятно ще отиде в "Монако".
До края на деня, до края на седмицата или до дни

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?