Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Кашчей » 06 юли 2014 11:38

От друг форум е, но е доста любопитно четиво, затова си позволявам да го постна цялото тук, без да правя реклама на другия форум.

Готов съм да се жертвам за премиер.........каза Борисов.....,, Стандарт ,,....................... цък
,,- Мога да се съглася. Но трябва да има дългосрочен поглед за стабилизация на държавата.,,

Ето какво каза вчера Борисов първо пред "24 часа":

"Готов съм веднага да стана премиер - първо на служебно правителство, а след това и на редовно."..............цък

Сърцето ми се къса, някой да се жертва заради мен, да даде най - милото - себе си ......за да мога аз утре да ям кифла с мармалад.
Съсипана държава, съсипан народ, изяден бюджет.......но се натискат за премиери , само и само да те оправят , то гадно та гадно......но ще се жертват - какво да правят , щом е за благото на народа.
Така както аз го разбирам е .....МЕРАК ЗА ТЕГЛО.
Този наш мъченик Б.Б......като имаше пълно мнозинство, оправи държавата така , че орлите на оров мост , още се чудят да падат от моста или да отлитат.

Отиде човек да кандидатства за шофьор на камион. Вземат преди да ти дадат камьона те попитат , ....
Карал ли си ТИР....?
Каква категория имаш .....?
Колко време си с ,,С,,....?
Колко време си с ,, Е,,...?
В чужбина карал ли си ,.....?
В кои държави .....?
ПТП-та имал ли си .....?
Аварии...?
При кой си работил до сега ....?
какъв ти е опита ...?
АДР.....имаш ли ?
Съдимост...?
Медицинско.......?
и.т.н.т.
За учител, адвокат, архитект, лекар, агроном.........горе - долу така протича интервюто .....

Друг ми е въпроса: В нашата държава няма училище за политици. Всеки може да управлява народ и държава......до вчера редил паркет, бил плоча, карал трамвай.........днес горд премиер. как се допуска такова нещо. ??? Поне език нещо да знаят ? Курс по дипломатика да им искат ( кой ? )........
Мерак за премиери, мерак..........да ходят по червени килими, да си говорят с Обама и да викат на Меркел - Гутен Таг.......Да държиме митниците, контрабандата, парите в бюджета и да казваме кой тази седмица е за бесене........премиерът......капитана на кораба. Той е .........
Един мъдрец беше казал , че човек е това което остане , след като му се отнеме всичко......
На тези нашите, кадето ни доведоха до тук..........като им се отнеме всичко, какво ще остане ?
Когато не си на червения килим , нямаш кола с лампа , охрана, самолет и медийте не са чували за теб ......Ти кой беше ? Кой си ?Обикновен Бай ***........?
Как може да се допуска всемъжможни твари , да стават премиери ? да си играят с мечтите, бъдещето , живота на хората.....?
Как се става премиер ? За лекар, шофьор, учител , адвокат, .......знам , а премиер ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Гамаюн

Какво би ме накарало да гласувам за БСП?

Мнениеот Гамаюн » 06 юли 2014 12:04

Веднага правя уточнение - никога досега не съм пускал бюлетина за столетницата, огромна е вероятността и вбъдеще да не го направя.
Но! Има едно огромно НО, което би ме накарало да гласувам за нея на задаващите се избори. Дългоочакваната оставка на Станишев вече е факт, а това дава някакъв, макар и минимален шанс на тази партия да се нормализира. И това наистина би се случило, но при едно-единствено условие - ако за председател бъде избран Георги Кадиев. Това е едва вторият нормално (не повтарям неволно думичката) изглеждащ и нормално държащ се политик в БСП за последния четвърт век (няма да споменавам кой е първият - вероятно отчаян от действителността сред съидейниците си, човекът леко залитна по чашката). Ясно ми е, че подобно развитие на събитията е по-скоро в сферата на фантастиката, но значи в сферата на фантастиката е и възможността да имаме истинска левица.
И за да избегна подозренията, че съм бойкоборисовски трол, ще добавя, че въпреки задаващата се изборна победа в дясното политическо пространство на България, ако въобще има такова, положението не е по-добро от това в преименуваната БКП - вълните изтласкват нагоре само пяната, а свестните хора (просто няма как да няма такива) все още са неразличими за обществеността.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Какво би ме накарало да гласувам за БСП?

Мнениеот ЕМИЛ » 06 юли 2014 12:06

1 млн евраци и гласувам за комунягите

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 юли 2014 12:08

ЕМИЛ написа:1 млн евраци и гласувам за комунягите

[offtopic]:lol: :lol: :lol: Кога те пуснаха от 4 км :P :P :P[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 юли 2014 12:11

Връщането на старото име на партията и чувството за патриотизъм :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Tommi » 06 юли 2014 12:13

Трябва да те изберат, за да станеш премиер. :) А вече за да си добър премиер, трябва да си наясно с теорията и практиката в управлението. На принципа проба-грешка не се получават нещата. Ама отстрани изглежда много лесно да се управлява и всякакви, събрани от кол и въже, имат амбиции да са начело на държавата. Преди няколко месеца един от новите образи на политическата сцена обясняваше как е завършил филология, как е специализирал журналистика в Щатите и поради тази причина колко е подходящ за премиер. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 юли 2014 12:16

Ако имат една единствена предизборна точка - самозакриване и забрана чрез закон на БСП и посестримата им ДПС. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 юли 2014 12:18

Ако моят и други гласове биха помогнали ДПС на не влязат в парламента гласувам с две ръце за БСП.За съжаление това са мои фантазии....

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 юли 2014 12:19

Нищо!
Изображение

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 06 юли 2014 12:39

ПП Глас Народен, там или в някоя друга малка партийка ще ми отиде гласа, ако случайно се навия да гласувам и този път!
[offtopic]А да, и: ФАКТ :mrgreen:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”