blue avalanche написа:kenny написа:blue avalanche написа:Я да поговорим,например,за опита за душене,който извърши защитника на Черно море срещу Е.Кръстовчев.Това видя ли се от камерите?
Там дали е имало или нямало дузпа е друга тема. Тук говорим за конкретен случай, в който съдията даде несъществуваща дузпа, която реши целия мач. И това извъртане на темата е типично ваш стил. Аз ти разправям едно, ти ми се правиш на глух и ми разправяш съвсем друго. Просто си признай, да, съдията сбърка, повлия пряко на крайния резултат, мачът можеше да не се развие така както стана, а не да ми се разправя как сте ни разпорили с галактически футбол. Щото знайни и незнайни отбори дойдоха и се изсраха ритуално на стадиона ви, а ние пак си останахме само с добрата игра.
Само феновете на Черно море(и то не всички) твърдят,че нямало дузпа.Аз,пък твърдя,че дузпата беше 100%.а що се отнася до това,дали е повлиял на крайния резултат:дузпата не беше ли вече при 1-0 за нас?А-а-а сетих се:вие тъкмо ни бяхте натикали в наказателното поле,нали?И изравняването висеше на косъм.Вие мача го бяхте загубили още с тръгването от Варна.С девет защитника и един нападател,с един "удар" във вратата...За какво говорим изобщо?Само,за сравнение ще ти кажа,че в Своге наистина свириха несъществуваща дузпа срещу нас,но въпреки това бихме!Това е разликата между нас и вас.Тъй,че...
Да, ситуацията около дузпата бе тънка и по-назад писах защо смятам, че няма дузпа. Ако искаш си направи труда и прочети пак. За останалото което казваш не мога да ти кажа нищо, защото повтарям, никой не знае как щеше да се развие мача. Да получиш 2 гола (единият от спорна дузпа) за 5мин на Герена означава край на мача особено след като в този мач определено показахте добра игра. Черноморец и Берое ви биха с половин атака, в мачове които можеше да бъдат ваши заслужени разгромни победи. Ние отидохме да играем футбол и да се надиграваме с вас. Нещо, което от останалите 14 мача за сезона на Герена само още 1-2 отбора си позволяват и да казваш, че сме бъркали бетон отзад е смешно.
Последно за финал: допуснахме грешка при първия гол и успяхте да се възползвате успешно, нещо което много рядко правите от началото на сезона. Въпреки грешката отборът продължи напред, създаде 1-2 ситуации и вече след дузпата психически рухнаха. Жалко, защото на лице бяха всички предпоставки да се получи едно истинско дерби, което имахме сили да спечелим, а отново то беше провалено.