Laetitia написа:
Царчето знаеше къде се набутва, не го мислете за толкоз проЗ.
....и сложи равенство между монархо-фашизъм и монархо-комунизъм за ужас на пишман историците
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:
Царчето знаеше къде се набутва, не го мислете за толкоз проЗ.
Laetitia написа:Царчето знаеше къде се набутва, не го мислете за толкоз проЗ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Симеончо е нагъл и гаден тип, досущ като дядо си. Плю си на достойнството и заигра с тия, с които не трябва да се заиграваш. Целта бе постигната и всички участващи в играта са доволни.
Аз пак ти казвам - работих в медия и знам някои нещица, които не ги знае всеки. Доста кал има, вярвай ми.THE G.A.M.E написа:Ясно е, че трудно можем да те убедим, че НДСВ не са създадени, за да детронират Костов.![]()
Но и вие, почитателите му ( на Костов ) ... Трябва да признаете, че Той не се държа адекватно, когато загуби изборите.
Взе да приказва едни глупости, които ги говори и Борисов сега.
Царят му стоял "незаконно на мястото", "откраднал му електората"... Въобще, тогава ОДС виждаха причина за загубата на всякъде другаде, но не и в себе си.
Нагло и цинично държание.
Особено след редицата спорни - приватизационни сделки, "Кръга Орион"... И т.н.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта