Не ме причислявайте.
 Не ме причислявайте. 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
 Не ме причислявайте.
 Не ме причислявайте. 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Ааа не, аз не се наливам.Не ме причислявайте.

modor написа:Red_Girl написа:Ааа не, аз не се наливам.Не ме причислявайте.
Ти започваш от сутринта.....

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Ааа не, аз не се наливам.Не ме причислявайте.
Да бе.. На обяд дет пийвам по едно джинче, което за вас е сутрин, щото ставате по никое време след тежка пиянска вечер.

modor написа:Red_Girl написа:Ааа не, аз не се наливам.Не ме причислявайте.
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Ааа не, аз не се наливам.Не ме причислявайте.
Да бе.. На обяд дет пийвам по едно джинче, което за вас е сутрин, щото ставате по никое време след тежка пиянска вечер.

Наздраве!
 Наздраве!daduradam написа:10:30 откога е обед
modor написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Ааа не, аз не се наливам.Не ме причислявайте.
На обяд едно, следобяда още едно.....представям на какво се правиш вечер
Наздраве!
 Вечер 2 бирички за мача и всичко е идеално.
  Вечер 2 бирички за мача и всичко е идеално. 

daduradam написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Ааа не, аз не се наливам.Не ме причислявайте.
10:30 откога е обед

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта