CTAHKO написа:RedeviL написа:Мисля, че сме далеч от мисълта да описваме Русия като "света вода ненапита".. За конфликта в Украйна може да се говори на дълго и нашироко. Дали асоциирането на Украйна с ЕС и НАТО е удачен вариант? Защо се бързаше толкова много при положение, че се знае за руското влияние в тази страна и още куп други въпроси.. Иначе на всички ни е ясно, че двете страни в този спор получават допълнителна подкрепа.. И все пак основният въпрос бе - коя държава има по-голямо лоби в България? Лично аз не смятам, че това е Русия..
Това асоцииране на Украйна си чиста политическа поръчка, изпълнена от ЕС под диктовката и зоркия поглед на САЩЦелта е ясна - конфронтация с Русия
Само не разбрах защо ЕС влезнаха толкова безотговорно в политическите интриги на САЩ и допринесоха до голяма степен за настоящите събития в Украйна
Ама много скоро и това ще стане ясно
Ами да ти кажа честно, аз също не мога да си го обясня по друг начин.. Да знаеш, че в Украйна живеят толкова много руснаци, особено в източните райони, което автоматично засилва и влиянието на Руската федерация, да знаеш, че в Крим е разположен целият черноморски флот на руснаците, и въпреки това да се опитваш да присъединяваш Украйна към ЕС и НАТО.. Не знам какво са си мислели!? Може би, че руснаците ще стоят и ще гледат безучастно..
[/center]