Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Borislove
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
През зимната пауза няма да купим нищо качествено- тая ми е ясна. Ще почнат да вкарват и ко да ги хвалим ли че са много добри, като на есен пак ще допрем до Европа и ще ни мачкат. Българският футбол не е затънал сравнение с добрите си години. Просто другите държави много дръпнаха, а ние я тъпчем една и съща от както се помня. 

Левски София(TM)
Borislove написа:През зимната пауза няма да купим нищо качествено- тая ми е ясна. Ще почнат да вкарват и ко да ги хвалим ли че са много добри, като на есен пак ще допрем до Европа и ще ни мачкат. Българският футбол не е затънал сравнение с добрите си години. Просто другите държави много дръпнаха, а ние я тъпчем една и съща от както се помня.
Брат, аз си обаче съм на друго мнение. Ние затъваме и затъваме все повече. Другите може да напредват, а ние си копаем гроба с още 1 метър надолу...

Не вземем ли поне 1-2 добри играчи,доказани,ще стане лошо...Лично за мен,ако успеем да вземем Камбуров,2-ма защитника и един халф ще е много добре,но кой ще даде пари 

Аз мисля,че ни трябва футболист като Н.Байраков които е бивш сапитан на Монтана и най важното е юноша на ПФК ЛЕВСКИ.Уникален футболист
За мен най-големия ни трансфер ще бъде да не продаваме Дарко Тасевски 

Ж.Желев в момента е свободен.Ще съм доволен ако продадем арабина и го вземем на негово място.
България !!!!
mrw8 написа:Ж.Желев в момента е свободен.Ще съм доволен ако продадем арабина и го вземем на негово място.
Вече се е договорил с ръководството на Литекс и от зимата се връща при нас.

_RoKi_ написа:Не вземем ли поне 1-2 добри играчи,доказани,ще стане лошо...Лично за мен,ако успеем да вземем Камбуров,2-ма защитника и един халф ще е много добре,но кой ще даде пари
Вземете Камбуров , та да съжалявате за Йовов...

Incroyant написа:_RoKi_ написа:Не вземем ли поне 1-2 добри играчи,доказани,ще стане лошо...Лично за мен,ако успеем да вземем Камбуров,2-ма защитника и един халф ще е много добре,но кой ще даде пари
Що пък не?Не си мисли ,че Ицо ще ни липсва...
-
Incroyant написа:_RoKi_ написа:Не вземем ли поне 1-2 добри играчи,доказани,ще стане лошо...Лично за мен,ако успеем да вземем Камбуров,2-ма защитника и един халф ще е много добре,но кой ще даде пари
Чесно казано......аз лично Камбуров не го считам за голям играч !
Той и - не е голям играч.....никога не ми е допадал като качества.....смятам, че няма да е полезен на Левски !
Не съм забравил, че преди година и половина, нашите му отправиха предложение.....той тъкмо се беше прибрал от Азия......отказа предложението......по късно стана ясно защо !
Страхувал се от това, че нямало да е титуляр........е който се страхува да играе в Левски.......няма място в Левски !
Тоя да стои далеч от Левски !