Попето НЯМА да излезе титуляр в сряда, все пак той не е играл от 2 месеца и повече.
Състава за сряда ще е:
Голубович
Кишишев - Барт - Николов - Венков
Том - Сандриньо - Йеленкович - Дока
Янев - Нифлор
Като резерви ще се появят: Ивелин Попов, Георги Миланов и Муши.
Това не е успокоение, но Левски губи важни футболисти за мача и особено в центъра, а който отбор спечели центъра, той ще вземе победата
Левски - Литекс [25.11.2009 г. 19:30ч.]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Литекс [25.11.2009 г. 19:30ч.]
PFC Litex написа:Попето НЯМА да излезе титуляр в сряда, все пак той не е играл от 2 месеца и повече.
Състава за сряда ще е:
Голубович
Кишишев - Барт - Николов - Венков
Том - Сандриньо - Йеленкович - Дока
Янев - Нифлор
Като резерви ще се появят: Ивелин Попов, Георги Миланов и Муши.
Г-н Червенков , вие ли сте

samolitex написа:Г-н Червенков , вие ли сте![]()
Мхм, други въпроси?

PFC Litex написа:samolitex написа:Г-н Червенков , вие ли сте![]()
Мхм, други въпроси?
Ивайло Петков няма ли да играе ? Диего не е играл от много време.. М.Цветанов още ли е контузен ?

samolitex написа:Ивайло Петков няма ли да играе ? Диего не е играл от много време.. М.Цветанов още ли е контузен ?
За дубъла също трябват футболисти и те са там.
Чико е възстановен, Петков няма игрова практика и се видя в мача срещу Локо Пд., че е колеблив, а Диего сега ходи по кучки из Ловеч и стига си спамил

-
samolitex написа:Ивелин Попов: Дайте ми Левски![]()
Капитанът на Литекс Ивелин Попов иска на всяка цена да илезе срещу Левски в сряда, напук на грипа, който го повали. Заради него Попето отложи появата си на терена и дори бе под домашен арест, заради хладното време. Ивелин обаче ще е в групата на Ангел Червенков за ключовото гостуване на "Герена".
"Много искам да играя срещу Левски. Прекалено много време ми се събра без футбол. И то за втори път в една календарна година. Та през тази 2009-а я ми се събират 2-3 месеца игра, я - не. Вървим перфектно в първенството, а двубоят с Левски е решителен за първото място. Имам победа над "сините" в Ловеч, искам такава и в "Подуяне", сподели Ивелин, който е юноша на "сините".
Попето ще го запомня.......с фрапантните пропуски срещу Левски....

Особенно във възлови мачове......незнам що се заблуждавате феновете на Литекс, че Попов "гори от желание", да бележи на "Сините" ....

Иначе за мача......двубой с много неизвестни !
- USF
- Контакти:
Литекс
да бие Левски! Еми в последните 3 мача срещу Левски, момченцата в оранжево не искат и центара да минат! Това винаги са били най-смешните мачове в Българското първенство! След мача ще има "не знам какво стана с момчетата"
, "не ни се получи играта"
, "не бяхме тренирали това през седмицата"
, "нормално е да паднем от Левски"
!!! Ето такива смешни оправдания, които вече са прозрачни и само "помагат" на БГ футбола! Моята прогноза е скучен мач, грозна игра и едно безлично 1 на 0! И ако завърши така мачът, Левски отново почват да пишат приказка, те отново стават еврогранд! Не ми се мисли какво ще стане ако биете Литекс
, на какви неща се наслушах и прочетох след грандиозните ви победи над Своге и Мездра 

В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
- metodito
- Контакти:
5-2 или 2-1!
Завиждай си, колкото искаш.
Според мен това ще е най-стойностната продукция в българското футболно пространство тази есен. Особено ако има15-16 000 на стадиона.
USF написа:Литексда бие Левски! Еми ...
Според мен това ще е най-стойностната продукция в българското футболно пространство тази есен. Особено ако има15-16 000 на стадиона.
- USF
- Контакти:
metodito написа:5-2 или 2-1!USF написа:Литексда бие Левски! Еми ...
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА

В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
- metodito
- Контакти:
Относно мача, почакай и ще видиш. За Европа нищо не съм казал, а на БАТЕ вече доста отбори им сърбаха супата. За Дебрецен, не казвам, че ще бият Ливърпул, но само гледай как ще играят! Това, че ще стане супер мач за нашите стандарти, не нзачи, че ще е такъв и за световните. Разбира се, как ще "играе" съдията също е важно.