валидол за теб написа:1982 написа:А вие какво общо имате с Апостола на свободата ??
Нищо, по-скоро имат с поп кръстьо...във синьото стадо роди се предател..............
А в червената кочина да кажеш нещо за Менди и Косоко ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
валидол за теб написа:1982 написа:А вие какво общо имате с Апостола на свободата ??
Нищо, по-скоро имат с поп кръстьо...във синьото стадо роди се предател..............
sin4ec написа:NOMER14 написа:Пиенето на бира, на много минерална вода(студена) и хапването на сладолед водят до стомашен дискомфорт през лятото. Затова - ракия. И не ме мислете за алкохолик.Напротив - по-скоро производител.
Сладолед и бира не консумираме, вода пием по 3 литра. Обаче в момента бялото вино е някак по-подадене от ракията... С пушен кашкавал много върви. Наздраве!
Бира не консумирам изобщо, а сладолед не съм яла скоро.NOMER14 написа:Бира или сладолед бе причината.
ЕМИЛ написа:валидол за теб написа:1982 написа:А вие какво общо имате с Апостола на свободата ??
А в червената кочина да кажеш нещо за Менди и Косоко ?![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ZinedineZidane написа:sin4ec написа:Айде Колумбия! Да изхвърлим перхидролените гнусняри от световното!
+1
modor написа:rhaegar написа:Тва е в топ 3 на най-тъпите мачове от световното досегаА Жиру е абсолютно неадекватен
Щях да заспя по едно време
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1982 написа:ЕМИЛ написа:валидол за теб написа:1982 написа:А вие какво общо имате с Апостола на свободата ??
А в червената кочина да кажеш нещо за Менди и Косоко ?![]()
Е, те тия са наемници, не са цесекари.
Виж, Мишо Мустака ...
ЕМИЛ написа:валидол за теб написа:1982 написа:А вие какво общо имате с Апостола на свободата ??
А в червената кочина да кажеш нещо за Менди и Косоко ?
Laetitia написа:Бира не консумирам изобщо, а сладолед не съм яла скоро.NOMER14 написа:Бира или сладолед бе причината.
Просто имам слаб стомах.
от rhaegar на 04 Юли 2014 20:39
ZinedineZidane написа:
sin4ec написа:
Айде Колумбия! Да изхвърлим перхидролените гнусняри от световното!
+1
+2
Млякото върви само с ягоди, малини, къпини....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта