За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2014 10:24

ГОНГ

ЦСКА и Емил Гъргоров отново се отдалечават, разбра Гонг. Въпреки информациите, че двете страни са се разбрали и договорът е готов за подпис, ситуацията въобще не е чак толкова розова.

Има подготвен контракт от страна на „червените”, но въобще не е сигурно дали Гъргоров ще го подпише. Според запознати в контракта все пак има условия, които не удовлетворяват футболиста.

За момента подписан подписан договор между двете страни няма. Сагата се проточи прекалено дълго, което изнервя и двете страни. Емил Гъргоров е на лагера в Холандия, но не взе участие във вчерашната контролна среща, тъй като реално няма подписан договор
----------------------------------------------------------

Хахахахаха :lol: :lol: :lol: Няма такъв сапунен сериал. То не бяха прочувствени интервюта, то бе беше иди ми-дойди ми, то не бе чудо ... :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 юли 2014 10:30

Е що бе Владко синия капитан я игра тая игра няколко месеца, Бадема все още не е направил и 1 месец!
Тъпото е че от клубовете просто трябва да посочат вратата на такива играчи но те не го правят.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2014 12:25

Pichichi написа:Е що бе Владко синия капитан я игра тая игра няколко месеца, Бадема все още не е направил и 1 месец!
Тъпото е че от клубовете просто трябва да посочат вратата на такива играчи но те не го правят.

Двата случая нямат място за сравнение, колкото и да ви се иска. Докато Бадема разиграва цялото ЦСКА с иди ми-дойди ми, Гаджев отдавна каза, че иска да си намери отбор в чужбина, а ако не успее може да продължи да играе в Левски, което и стана в крайна сметка. Без сълзливи интервюта и без интриги. Точно и ясно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 юли 2014 12:36

Колко пъти трябва да ти се обясни, и на теб и на оня другия ти събрат, че не Бадема, е този който разиграва ЦСКА? Еб*хти неорентираните говеда сте, честно. :|

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 юли 2014 13:08

TristaNNN написа:
Pichichi написа:Е що бе Владко синия капитан я игра тая игра няколко месеца, Бадема все още не е направил и 1 месец!

Двата случая нямат място за сравнение, колкото и да ви се иска. Докато Бадема разиграва цялото ЦСКА с иди ми-дойди ми, Гаджев отдавна каза, че иска да си намери отбор в чужбина, а ако не успее може да продължи да играе в Левски, което и стана в крайна сметка. Без сълзливи интервюта и без интриги. Точно и ясно.

:lol: :lol: :lol:
Че той дава интервюта от 2012-та че напуска Левски вашият капитан и сега през 2014 все още ще играе за Левски!
И също така даде не едно и две сълзливи интервюта!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2014 13:39

memnto написа:Колко пъти трябва да ти се обясни, и на теб и на оня другия ти събрат, че не Бадема, е този който разиграва ЦСКА? Еб*хти неорентираните говеда сте, честно. :|

Той е :twisted: Никой не е по-голям от харизмата и не може да я разиграва така.
[offtopic]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 04 юли 2014 14:12

Pichichi написа:
TristaNNN написа:

:lol: :lol: :lol:
Че той дава интервюта от 2012-та че напуска Левски вашият капитан и сега през 2014 все още ще играе за Левски!
И също така даде не едно и две сълзливи интервюта!

[offtopic]То тяхното е като "Дързост и красота", гаврите със тях никога няма да има край! Чудя се все още,що не си направят една стена на плача.Да се съберат всички и да се разреват,да облекчат злобните душици...макар да няма да трае дълго време, все пак скоро идва 2 кръг. :lol:[/offtopic]
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 юли 2014 14:37

TristaNNN написа:

Гаджеф го помня на една ваша загуба ,по миналия сезон май беше,като беше казал нещо от сорта на ''да ме псуват...другия сезон няма да ме видят повече'' :mrgreen: !Та това за вашия капитанчо звезда,не искан от света! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2014 17:23

А, нова развръзка :shock:
ГОНГ

Ако Емил Гъргоров не се върне в ЦСКА, по всичко изглежда има къде да отиде. Според турското издание "Йени Асир", Бадема преговаря с втородивизионния местен тим Кършияка.

За интерес на този отбор към аса на "червените" се говореше, още след като стана ясен разривът между него и ръководството през юни. Последваха преговори за връщането на Гъргоров на "Армията", но все още няма подписан договор.

Така той сега е свободен агент и може да отиде във всеки един момент в Кършияка. Според турското издание, към тима може да поеме и друг играч, който доскоро се подвизаваше в родния елит - това е албанският халф с германски паспорт Юрген Джазула, който носеше екипа на Литекс през изминалата кампания.

Шефовете на Кършияка дори са освободили чуждестранен футболист, за да отворят две квоти за чужденци и да могат да подпишат договори с набелязаните от тях футболисти. Развръзка се очаква скоро.

В момента Гъргоров не участва в контролите на ЦСКА, тъй като няма договор. Предложението към него е подписано от ръководството, но той все още умува дали да го приеме.
[offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2014 17:31

TristaNNN написа:
В момента Гъргоров не участва в контролите на ЦСКА, тъй като няма договор. Предложението към него е подписано от ръководството, но той все още умува дали да го приеме.

Честно казано, изобщо не съм убеден, че трябва да имаш договор, за да участваш в контрола, която не е мач от официален календар-нито вътрешен, нито международен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”