Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Re: Всичко около сагата с КТБ и клуба

Мнениеот Emmanuel » 03 юли 2014 22:45

fen-fen написа:Прав си! Така е. Има и още нещо. На по голяма част от нас корените са ни от Тетевенски и Етрополския балкан. А балканджиите са добронамерени хора 8-)
Е.....то и между нас си има говнета....като навсякъде, но по принцип не сме устроени да мразим. За себе си и хората около мен го твърдя на 100%. Не знам какво е чувството да мразиш, да злорадваш!? Тъпо е.

Напълно съм съгласен. Живея във Варна и нямам нищо общо с Разград, но много се зарибих по Лудогорец (поради окаяното състояние на Спартак Варна, който посещавам от време на време). Част от фен клуб Лудогорец Варна съм и редовно пътувам до Разград за мачове, а и в Европата бая попътувах с феновете на Лудогорец. Смея да кажа, че с няколко изключения разградчани са уникално добронамерени хора и я няма тази омраза към феновете на другите отбори. Може би липсата на футболна история ги е предпазила от свинщината, която я има в "грандовете". Надявам се да се опазят от тази зараза. Аз винаги съм уважавал феновете на противниковите отбори, винаги съм подкрепял Черно Море, когато играят с отбор различен от Спартак(а сега и Лудогорец) просто защото са от Варна. Винаги съм подкрепял всички БГ отбори в Европа просто защото са си наши. След като съблякоха Петев обаче Левскарите загубиха уважението ми... то все пак се заслужава! Та отношението на лудогорските добродушни фенове още повече ме зариби по Лудогорец. Отбора излита в нова орбита, дано феновете му съхранят простичката си любов към играта, уважението към противниците и да не се самозабравят, защото: "Лудогорец - най-доброто предстои!" И понеже темата е за Ботев все пак... много ми е гадно за това, което се случва! Искрено ви желая да се изправите от тази ситуация, да намерите финанси и да завършите стадиона. С такъв трепет очаквах това бижу и се канех да ви дойда на гости :( Успех в Европа и дано заедно се радваме на успехи в групите на ЕКТ! А за да се убедите, че феновете на Лудогорец не ви мразят: Във фейса видях, че скромна група от Разград се организираха и пътуваха до Бургас за мача днес. Дойдоха за да ви подкрепят.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Аплодисменти за Цветан Василев и обиди за Бареков и ДПС

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 юли 2014 10:24

Изображение

Феновете на Ботев Пловдив показаха ясно вчера, че продължават да стоят зад настоящия собственик на тима Цветан Василев. Бултрасите скандираха вчера името му и ръкопляскаха, а след това отправиха обидни реполики към Николай Бареков и ДПС.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jcUv3Jbst1M[/youtube]
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Аплодисменти за Цветан Василев и обиди за Бареков и ДПС

Мнениеот anihilator » 04 юли 2014 11:25

Голямо падение явно за това държавата ни е такава скапана заради самите хора :!:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 юли 2014 12:30

Паднахте на нивото на "Г. Илиев".... Срам нямате ли?!?! Тоя човек до преди месец години наред беше заедно с ДПС и Пеевски... :roll:
[center]Изображение[/center]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 04 юли 2014 13:50

Колко мнения трябва да са репортнати като офтопик на един потребител в един и същи форум, за да получи бан? За 3 дни съм докладвал поне 10 човека, на някои по 5-6 мнения и има изтрити общо 1- максимум две. Аз ли не схващам нещо или очевидно безкрайно неграмотно написано мнение от типа на "у лйеву буклук" е баш по темата и представлява многопластов анализ на ситуацията без преднамереност и омраза към Ботев Пловдив :roll: ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 04 юли 2014 13:56

anihilator написа:Голямо падение явно за това държавата ни е такава скапана заради самите хора :!:

Морален си, не мога да гледам профила ти, че чак през монитора ми изскача твоя ореол :lol: .
П.С: Черно море не беше ли свързано с едни БАШ мафиоти? Някой сеща ли се за клуб от горната половина, финансиран с кръвта и потта на девици и Францисканския орден :roll: ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 юли 2014 14:14

Колко ниско могат да паднат и да се наведат феновете от Пловдив и тези на Локото и тези на Ботев? :o :shock:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 юли 2014 14:46

za nas e toj religiq написа:Ралке , ти поне можеш да мислиш , или поне с такива убеждения съм останал :) Не търсете под вола , теле ;) Ние домакинстваме на 340 км от Пловдив , не е като да пресечеш 5 улици и да си на стадиона ! Нормално е напрежението в клуба да указва влияние и върху феновете и въпреки това пак ще има хора на мача , вярно няма да са 10 000 или повече , но предвид "класния" съперник нормално е интереса да е по слаб ;)

Аз не пресичам 5 улици ;) Ти да не мислиш, че със Сараево са само хора от София?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Цветан Василев купува австрийска банка !

Мнениеот bixxol » 09 юли 2014 01:14

Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Цветан Василев купува австрийска банка !

Мнениеот joring » 09 юли 2014 01:38

Няма лошо, нека източи малко парици на немските селяни и да ги вложи в Ботев :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”