Ако искате да промените света - започнете с оправянето на ..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако искате да промените света - започнете с оправянето на ..
Не им отговаряйте и ще спрат да пишат.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
-
- Контакти:
Поуките са извадени по много интересен начин ! Всеки човек, които се е сблъсквал с живота и е успявал му се е налаго да приложи поне 2-3 от тези правила. Мерси за интересната реч, щеше да е доста интересно ако е имахме на клипче !
Foreigner написа:viali69 написа:Познавам една камериерка. Много легла е оправила, но още не е оправила собствения си живот. Да не говорим за света !
...
Поредните хамерикански простотии, на които трябва да придаваме особена важност.
Познавам един потребител... Много думи е написал, но смислено изречение не е създал. Да не говорим за цели коментари.
Поредният промит, на който трябва да придаваме особена важност?
+1
Браво, много точно го каза.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
viali69 написа:Познавам една камериерка. Много легла е оправила, но още не е оправила собствения си живот. Да не говорим за света !
...
+1
Поредната американска пропаганда в в стил "Супермен" или някой друг долнопробен американски комикс герой

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
viali69 написа:Познавам една камериерка. Много легла е оправила, но още не е оправила собствения си живот. Да не говорим за света !
...
Аз пък познавам една разпоретина,много мъже е оправила казва се Лозана Николетова сам прецени дали си е уредила живота.
love_hurtz написа:Поуките са извадени по много интересен начин ! Всеки човек, които се е сблъсквал с живота и е успявал му се е налаго да приложи поне 2-3 от тези правила. Мерси за интересната реч, щеше да е доста интересно ако е имахме на клипче !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pxBQLFLei70[/youtube]
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Много неща в това обучение не са наред. Като се започне от това ,че за да си готов за нови тренировки трябва да си добре отпочинал и да си имал добър сън. Сънят е много важно нещо. Зарежда те с енергия през нощта и намества на точните места цялата информация в мозъка ти която е преминавала през изминалия ден, а и не само през него, нещо като дефрагментацията на компютрите. Да се твърди че някои ще стане по-добър като не спи и е много изтощен, айде не на мене тия. Другото много лошо е че психически са ги пречупили и тяхното Аз вече го няма. С нищо не се различават от малките деца при радикалните ислямисти които по цял ден четат корана и си го удрят в главата за да го запомнят по добре и то се прави с часове наред. Или пък в някои части на Африка където взимат малките деца и карат да убиват родителите си и други хора за да закоравеят и го постигат. Крайният ефект е че ставаш едно зло което спира да мисли кое е добро и зло и е готово да убива всичко и да харесва мъченията и изтезанията. Добро хранене, добро трениране, добра почивка и добър сън е начина за постигане на добри физически резултати. Всичко друго е манипулация и зомбиране на човешкия разум и дух.
Player написа:Много неща в това обучение не са наред. Като се започне от това ,че за да си готов за нови тренировки трябва да си добре отпочинал и да си имал добър сън. Сънят е много важно нещо. Зарежда те с енергия през нощта и намества на точните места цялата информация в мозъка ти която е преминавала през изминалия ден, а и не само през него, нещо като дефрагментацията на компютрите. Да се твърди че някои ще стане по-добър като не спи и е много изтощен, айде не на мене тия. Другото много лошо е че психически са ги пречупили и тяхното Аз вече го няма. С нищо не се различават от малките деца при радикалните ислямисти които по цял ден четат корана и си го удрят в главата за да го запомнят по добре и то се прави с часове наред. Или пък в някои части на Африка където взимат малките деца и карат да убиват родителите си и други хора за да закоравеят и го постигат. Крайният ефект е че ставаш едно зло което спира да мисли кое е добро и зло и е готово да убива всичко и да харесва мъченията и изтезанията. Добро хранене, добро трениране, добра почивка и добър сън е начина за постигане на добри физически резултати. Всичко друго е манипулация и зомбиране на човешкия разум и дух.
И си прав,и не си!Тези все пак са тюлени-войници!Как ги виждаш по време на акция или война,да им се осигуряват хубави,меки легла и здрав сън от 9 вечерта до 6 сутринта

Аз съм бил в казарма и 45 дневния новобрански център беше нещо такова,което го описват.Постоянни тренировки,маршируване,бягане,учене.Една сутрин на -10 градуса ни изкараха по къс ръкав строени в продължение на половин час!Ядяхме по режим и така нататък.
Резултатът при мен лично беше,че никога преди а и никога след това не съм се чувствал толкова добре в тялото си.
BRF написа:Player написа:Много неща в това обучение не са наред. Като се започне от това ,че за да си готов за нови тренировки трябва да си добре отпочинал и да си имал добър сън. Сънят е много важно нещо. Зарежда те с енергия през нощта и намества на точните места цялата информация в мозъка ти която е преминавала през изминалия ден, а и не само през него, нещо като дефрагментацията на компютрите. Да се твърди че някои ще стане по-добър като не спи и е много изтощен, айде не на мене тия. Другото много лошо е че психически са ги пречупили и тяхното Аз вече го няма. С нищо не се различават от малките деца при радикалните ислямисти които по цял ден четат корана и си го удрят в главата за да го запомнят по добре и то се прави с часове наред. Или пък в някои части на Африка където взимат малките деца и карат да убиват родителите си и други хора за да закоравеят и го постигат. Крайният ефект е че ставаш едно зло което спира да мисли кое е добро и зло и е готово да убива всичко и да харесва мъченията и изтезанията. Добро хранене, добро трениране, добра почивка и добър сън е начина за постигане на добри физически резултати. Всичко друго е манипулация и зомбиране на човешкия разум и дух.
И си прав,и не си!Тези все пак са тюлени-войници!Как ги виждаш по време на акция или война,да им се осигуряват хубави,меки легла и здрав сън от 9 вечерта до 6 сутринта!
Аз съм бил в казарма и 45 дневния новобрански център беше нещо такова,което го описват.Постоянни тренировки,маршируване,бягане,учене.Една сутрин на -10 градуса ни изкараха по къс ръкав строени в продължение на половин час!Ядяхме по режим и така нататък.
Резултатът при мен лично беше,че никога преди а и никога след това не съм се чувствал толкова добре в тялото си.
Не сравнявай новобранския център с тяхното мъчение и унижение. Ти си спиш всяка вечер нормално храниш се редовно и тренираш по график, а тия там лежат в калта и пясъка премръзнали, гладни изтощени и недоспали. Няма нищо общо, а резултатът колко добре се чувстваш в тялото си можеш да го имаш всеки ден ако не пиеш, не пушиш, спиш достатъчно и тренираш редовно спорт без преумора. Казвам го от личен опит.