Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 04 юли 2014 03:03

Laetitia написа:Да не вземеш да си посегнеш след разказ, това ме терзае. :mrgreen:

Че аз редовно си посягам, това да е проблемът .... обаче вие сте много срамежливи, ти поне не криеш, че имаш мъж, че Кашчей и това едва споделя ... Изображение

Аз имам богато въображение и всичко предварително начертавам в съзнанието си. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 04 юли 2014 03:07

1982 написа:Че аз редовно си посягам, това да е проблемът .... обаче вие сте много срамежливи, ти поне не криеш, че имаш мъж, че Кашчей и това едва споделя ... Изображение

Аз имам богато въображение и всичко предварително начертавам в съзнанието си. Изображение
Мда, на Кашчей вероятно би му било трудно да сподели, ако има мъж. :mrgreen:

Иначе ти е бедна фантазията, за да начертае някои неща, вЕрвай ми...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2014 03:10

Laetitia написа:Мда, на Кашчей вероятно би му било трудно да сподели, ако има мъж. :mrgreen:

А още по-трудно му е да сподели, че има .... жена. Изображение

Laetitia написа:Иначе ти е бедна фантазията, за да начертае някои неща, вЕрвай ми...

Хихи, ти ми говориш за мръсотийки в леглото, така е, бедна ми е, аз не съм по това .... аз пиша за нещо от съвсем друга орбита, сексуалната нирвана, речникът е беден да опише това, което имам предвид. Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 04 юли 2014 03:20

1982 написа:А още по-трудно му е да сподели, че има .... жена. Изображение
Негова работа. :mrgreen:

1982 написа:Хихи, ти ми говориш за мръсотийки в леглото, така е, бедна ми е, аз не съм по това .... аз пиша за нещо от съвсем друга орбита, сексуалната нирвана, речникът е беден да опише това, което имам предвид. Изображение
Знаеш ли тайната на перфектната връзка? Чисти отношения и мръсен секс.
Да си имаш едновременно любовник, приятел, събеседник и всичко необходимо.
В един момент да клатите кревата, в другия да гледате мач заедно, после да си говорите, после пак креват...
Идеал Петров. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2014 03:26

Laetitia написа:Знаеш ли тайната на перфектната връзка? Чисти отношения и мръсен секс.

Мразя мръсния секс ..... обичам едва доловимото докосване ... Изображение .... физически се усеща съвсем леко, на на енергийно ниво е като вулкан. Изображение

Laetitia написа:В един момент да клатите кревата, в другия да гледате мач заедно, после да си говорите, после пак креват...
Идеал Петров. :mrgreen:

Това с клатенето е много животинско .... Шефът създаде мъжките и женските гениталии с определена форма, така че не е нужно клатене, достатъчно е съвсем леко движение и пълно единение. Изображение Останалото .... останалото е ...... душа. Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 04 юли 2014 03:29

1982 написа:Мразя мръсния секс
А практикувал ли си? :mrgreen:

1982 написа:Това с клатенето е много животинско .... Шефът създаде мъжките и женските гениталии с определена форма, така че не е нужно клатене, достатъчно е съвсем леко движение и пълно единение. Изображение Останалото .... останалото е ...... душа. Изображение
Хората имаме и първична страна, животинското не ни е чуждо.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2014 03:33

Laetitia написа:А практикувал ли си? :mrgreen:

Не.

Laetitia написа:Хората имаме и първична страна, животинското не ни е чуждо.

Не знам, може .... аз не съм човек, аз съм Бог. Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 04 юли 2014 03:35

1982 написа:Не.
Тогава откъде, по дяволите, знаеш, че мразиш мръсния секс?! :mrgreen:

1982 написа:Не знам, може .... аз не съм човек, аз съм Бог. Изображение
Ти затова си посягаш, под нивото ти е да дадеш на простосмъртна да свърши божествените дела. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2014 03:40

Laetitia написа:Тогава откъде, по дяволите, знаеш, че мразиш мръсния секс?! :mrgreen:

Ми ..... гледал съм. Изображение

Laetitia написа:Ти затова си посягаш, под нивото ти е да дадеш на простосмъртна да свърши божествените дела. :mrgreen:

Е, все някъде там може и да има някоя Богиня ..... Шефът е милостив човек, няма как да не е помислил за мен. Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 04 юли 2014 03:43

1982 написа:Ми ..... гледал съм. Изображение
Ех, то ако ставаше с гледане само... :mrgreen:

1982 написа:Е, все някъде там може и да има някоя Богиня ..... Шефът е милостив човек, няма как да не е помислил за мен. Изображение
Бе ти ако чакаш Шефа да я спусне на люлка от слънчеви лъчи насред хола ти, хич не се надявай. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”