Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени Воини
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Този поне е два пъти по-бърз от останалите ни защитници, и умее да гърдира много добре топката. Поне това успях да видя от контролите.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- Червени Воини
- Контакти:
Udoji90 написа:На мен Супусепа нещо не ми хареса срещу Гент. От друга страна, игра централен защитник тогава, а някъде срещам информация, че е ляв бек. И като ръст по-скоро ми изглежда като бек. Друг е въпросът, че имаме Мисиджан и Ереро вляво, та се чудя дали няма да бъде ползван в центъра.
Вальо и Тунчев много лесно получават контузии и то някакви за по месец-два. И 100йчо, явно има едно на ум.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Пък и сега се замислям, че Вальо е човек на перхидроления.
- Udoji90
- Контакти:
Червени Воини написа:Udoji90 написа:На мен Супусепа нещо не ми хареса срещу Гент. От друга страна, игра централен защитник тогава, а някъде срещам информация, че е ляв бек. И като ръст по-скоро ми изглежда като бек. Друг е въпросът, че имаме Мисиджан и Ереро вляво, та се чудя дали няма да бъде ползван в центъра.
Вальо и Тунчев много лесно получават контузии и то някакви за по месец-два. И 100йчо, явно има едно на ум.
Така си е. Аз честно казано нямам против да имаме повечко централни защитници. Просто не съм съвсем убеден, че на този играч това ще му е подходящата позиция.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- валидол за теб
- Контакти:
На мен Мисиджан не ми хареса.Изглежда ми неук футболист. А и щом този е подписал, значи ще се разделим с някой скоро?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- Red Warrior
- Контакти:
Аз за момента ще се въздържа от всякакви коментари за качествата на новите. Прекалено малко ги наблюдавах, при прекалено лошо качество на картината. Да се надяваме, че този път селекцията ни не е като миналото лято, да взимаме всеки, само и само да имаме необходимата бройка футболисти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Аз за момента ще се въздържа от всякакви коментари за качествата на новите. Прекалено малко ги наблюдавах, при прекалено лошо качество на картината. Да се надяваме, че този път селекцията ни не е като миналото лято, да взимаме всеки, само и само да имаме необходимата бройка футболисти.
Нормално е да нямаме някакво мнение за новите попълнения, щото то с тая картина от Спортал не може да се разбере нищо.
Но миналото лято реално не взехме лоши футболисти ( Райс, Милисавлевич, Бадема, Менди, Косоко и тн.) Реално ако погледнем през зимния трансферен прозорец трансферите бяха по лоши!
Нормално е когато няма пари да има грешки при селекцията, аз лично не очаквам много от новите, а ако някой покаже качества ще е супер
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Logical person
- Контакти:
Очертава са да вземем 50% от трансфера на Анисе. Което би трябвало да значи 50% от 1млн лева 
Logical person написа:Очертава са да вземем 50% от трансфера на Анисе. Което би трябвало да значи 50% от 1млн лева
Че вие Анисе продадохте ли го?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Stahlgewitter написа:Остави ги да "вземат",не разваляй въображаемия розов свят.
Аз наистина не се сещам за Анисе, защото миналата година беше такава каша с напускащи играчи при тях
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":