Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот thebully » 03 юли 2014 22:49

bez-nick написа:Сашо Станков добре работи на френския пазар, видяхме какви футболисти докара като французите Крис Гади, играл в Марсилия и Н'дайе играл в Кристъл Палас, така че не вярвам да е лош футболист, щом директно идва без проби...

Горепосочения работи най-добре на един друг пазар,казват му маса и мезе,бита карта е
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 юли 2014 22:52

greenpeak написа:Ами аз ще играя бе колеги.
Жардел как игра, а

Спокоен съм за сезона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юли 2014 22:53

thebully, обещавам ей сега ща изпия последната биричка и от утре тренирам :mrgreen: .
Батстанчо, по немските земи каква бира пиете?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 юли 2014 22:56

greenpeak написа:thebully, обещавам ей сега ща изпия последната биричка и от утре тренирам :mrgreen: .

Малко спамим ама наздраве,аз съм на мастика,тренера е на водка и уиски(или квото има-черпят) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юли 2014 22:59

Чакай сега. Какво значи спам за нас.
Ние с ме в този форум от повече от 5-ет години, за нас е позволено.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 юли 2014 23:55

greenpeak написа:thebully, обещавам ей сега ща изпия последната биричка и от утре тренирам :mrgreen: .
Батстанчо, по немските земи каква бира пиете?

Радебергер предполагам ;) БатСтанчо се е биросал явно отдавна, щом нито гък, нито мък...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 04 юли 2014 00:27

Iceberg написа:
greenpeak написа:Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ore-286206

Споко Грийн, ще "докараме" някое Менди от френския пазар :mrgreen: . Чух, че на съседна сергия продавал чушки един такъв, като Джаксъна ;) А сега сериозно, не вземем ли някой по-стабилен и по-надежден централен.. лошо.

Колкото и да ти е смешно, Сашо Станков докара вече класни чужденци без пари, както го направи в Локо Пд, които после ще ги искат грандовете!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 юли 2014 01:03

bez-nick написа:
Iceberg написа:
greenpeak написа:Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ore-286206

Споко Грийн, ще "докараме" някое Менди от френския пазар :mrgreen: . Чух, че на съседна сергия продавал чушки един такъв, като Джаксъна ;) А сега сериозно, не вземем ли някой по-стабилен и по-надежден централен.. лошо.

Колкото и да ти е смешно, Сашо Станков докара вече класни чужденци без пари, както го направи в Локо Пд, които после ще ги искат грандовете!

Ти продължаваш да ги докарваш обаче, тези играчи. Все едно добитък,вързани за юларчето и... напред, по пътя.... към Тича!? То лошо няма, нека докара, добута, дотътри, ако ще да довлече Станков някои класни играчи (което малко ме съмнява де), ама и да ги подреди както трябва момчетата, да ги научи, да ги накара да играят футбол, а не, както като беше преди време при нас, а и миналата година в Пловдив.... да кюскат напред горката топка и да се надяват дърветата отпреде нещо да направят в суматохата. Не ми харесва футболът, който се играе при него и това е. Може и да не разбирам.. А и като го чуя само да се оправдава след мача, топката, тревичката, съдията, времето, играчите.. все някой друг му е виновен.. направо ме побиват тръпки. Пред очите ми изплува онзи кошмар, съсела Генов. Да ти кажа честно, не разбирам ентусиазма ти. Иска ми се нещо и мене да ме накара да съм по-голям оптимист, ама все не ми достигат факти. Много пъти го казах до сега... дано не съм прав, дано ме опровергае човека. Дано тръгне отбора нормално и да сме спокойни в първата шестица. Само дето много "данота" се събраха, че..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 юли 2014 09:07

Грънчов - за кво ни е, Слави Сталев дава заявка за титулярно място, нали това искат всички ?! След Китанов да бъдат наложени още юноши на клуба, това не е нищо лошо при все, че нашите тимове са вечно в тройките, Бекир Расим също ще е титуляр. Освен това Стенио Дос Сантос поне като видео и визитка може много, ако си говорим за попълнения. Третото е, че резултати от контроли нямат никаква стойност, защо? Най-малкото отборът, който тренира зверски и до дупка на лагерите е достатъчно уморен, че да мачка....който мачка на контроли, после яде сопата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 04 юли 2014 10:01

ШШШшшшшш...........ей.....................направихте ме пияница без време!!! :) :) :)
Сега по темата:

1.Augustiner Hell
2.Tegernseer Hell
3.Paulaner Weißbier
4.Franziskaner Weißbier

ТОП-4 на бирите в района ми. Столицата на Байерн - Мюнхен.
Проблема е , че лятото като се прибера и не мога да ги пия изобщо Българските бири.
Иначе, който има мерак за хубава бира да пробва някоя от горепосочните.
За Weißbier не съм сигурен, че ще се хареса на много хора.

:P :P :P

Върни се в “Черно море”