Гледам още няма тема за мача, та ще пусна аз. Нямям време в момента да я украся, надявам се да ме извините.
Според мен ще стане добър мач, най-вероятно ще е 5-сетов и се надявам Гришо да го спечели и да отиде на финал.
Успех Грише, България е с тебе.
Григор Димитров - Новак Джокович 1/2 финал
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- burgazliqta
- Контакти:
Григор Димитров - Новак Джокович 1/2 финал
[center]
[/center]

Re: Григор Димитров - Новак Джокович 1/2 финал
както казах и в предишната тема, Григор срещу Мъри, по-добре е да затвори мача в 3 сета, за да е по-свеж 

С Бога напред Григоре,пък каквото сабя покаже!
Ноле е най- добрият, но дано този път Гришо успее !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
Колосално израстване на Григор в психологически и физически план. Мача няма да бъде лесен, но се надявам нашия тенисист да се класира на финала. Има всички предпоставки да спечели турнира. Успех Гришо с теб сме.
ВДинев
- modor
- Контакти:
Нова телевизия ще бъде единственият национален телевизионен канал, който ще излъчва на живо двубоя от полуфиналите на тенис турнира Уимбълдън между Григор Димитров и Новак Джокович утре от 15:00 часа.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Каквото и да си говорим това ще е мач за историята. Двубой от такова високо ниво с участието на бг тенисист не сме имали отдавна. При успех, това ще бъде най-великата ни победа в тениса. Айде шампионе всички сме зад теб!
Ако стигне финал се зареждам с фойерверки за отпразнуване на евентуална титла
Ако стигне финал се зареждам с фойерверки за отпразнуване на евентуална титла

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Има един пич, дето ги пуска темите на Гришо.
Предлагам като пусне, да бъдат слети.
Предлагам като пусне, да бъдат слети.
Ако утре Григор успее да победи Джоката, ще се изкачи до №8. Букмейкърите дават голямо предимство на сърбина, но така беше и с Мъри.
Браво на НОВА, че ще излъчи мача и няма да се мъчим на компа!
Успех Гришка! Веднъж го би в Мадрид, можеш и на Уимбълдън. С теб сме всички българи!!
Браво на НОВА, че ще излъчи мача и няма да се мъчим на компа!
Успех Гришка! Веднъж го би в Мадрид, можеш и на Уимбълдън. С теб сме всички българи!!
-
- Контакти:
С него сте докато бие, много ще ми е интересен форума при 0-2 сета за Ноле примерно как ще е= ууу никаква психика, както винаги, стигаме полуфинала и се осираме, и на волейбол ни е*аха и на тенис пак, да зарязва Шарапова, тоя треньор не става, с тоя бекхенд няма да я бъде и т.н и т.н. Не сме народ, а мърша