Черно море 1:1 Марек
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TDOUSZx8a4Q&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]
Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
black sea написа:Засега в контролите сме пълна трагедия, дано в първенството не е така. Първите 5-6 кръга ще покажат накъде отиват нещата.
Относно селекцията до момента -
1.Матиас Курьор е тотална загадка, даже от клиповете стана ясно, че не е нищо особено, но днес вкарва гол, все пак. Според мен е Окоро 2.
2.Ангел Грънчов не е нищо особено, не по-добър от Живко, а нали такъв търсихме уж. Най-вероятно ще е резерва на Живко, няма какво да говорим повече.
3.Кирил Акалски е не лош вратар, но се контузи за дълго време.
4.Илия Николов - нищо не знаем за този вратар, пълна загадка и мистерия, в смисъл не е бил никъде титуляр, че да имаме някакви впечатления от играта му.
5.Живко Петков е поредния Атанас Петров, т.е. твърда резерва тип дърво. Вярно, че игра в тоталния аутсайдер Нефтохимик, но не показа абсолютно нищо интересно.
Селекцията до момента е меко казано незадоволителна. Който не е съгласен, нека си носи зелените очилца и да е жив и здрав. Но после да няма разочаровани и неприятно изненадани, т.е. според мен с така очертаващия се отбор ще се борим здраво за шестото място. Не знам за какви тройки си мечтаят някои. Лошо няма, ама няма и играчи, и стадион, и ръководство като хората.
Много точно изказване! Подкрепям на 100 %!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Няма смисъл да почваме първенството май.Бързо ги отписахме.Жалко как искам да се върнат Гонзу и Кривото.

Сашо Станков добре работи на френския пазар, видяхме какви футболисти докара като французите Крис Гади, играл в Марсилия и Н'дайе играл в Кристъл Палас, така че не вярвам да е лош футболист, щом директно идва без проби...
зеления написа:black sea написа:Засега в контролите сме пълна трагедия, дано в първенството не е така. Първите 5-6 кръга ще покажат накъде отиват нещата.
Относно селекцията до момента -
1.Матиас Курьор е тотална загадка, даже от клиповете стана ясно, че не е нищо особено, но днес вкарва гол, все пак. Според мен е Окоро 2.
2.Ангел Грънчов не е нищо особено, не по-добър от Живко, а нали такъв търсихме уж. Най-вероятно ще е резерва на Живко, няма какво да говорим повече.
3.Кирил Акалски е не лош вратар, но се контузи за дълго време.
4.Илия Николов - нищо не знаем за този вратар, пълна загадка и мистерия, в смисъл не е бил никъде титуляр, че да имаме някакви впечатления от играта му.
5.Живко Петков е поредния Атанас Петров, т.е. твърда резерва тип дърво. Вярно, че игра в тоталния аутсайдер Нефтохимик, но не показа абсолютно нищо интересно.
Селекцията до момента е меко казано незадоволителна. Който не е съгласен, нека си носи зелените очилца и да е жив и здрав. Но после да няма разочаровани и неприятно изненадани, т.е. според мен с така очертаващия се отбор ще се борим здраво за шестото място. Не знам за какви тройки си мечтаят някои. Лошо няма, ама няма и играчи, и стадион, и ръководство като хората.
Много точно изказване! Подкрепям на 100 %!
Аз също съм на почти същото мнение.. за съжаление!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
bez-nick написа:Сашо Станков добре работи на френския пазар, видяхме какви футболисти докара като французите Крис Гади, играл в Марсилия и Н'дайе играл в Кристъл Палас, така че не вярвам да е лош футболист, щом директно идва без проби...
Добре работел на френския пазар.... държи сергия на битака в Париж или продава зарзавати на зеленчуковата борса?! И още нещо, докарва се добитък, футболисти се привличат... И само да добавя за тези, които вихрят фантазии разни, че Станков наследи готов отбор (един напуснал - Бергонси, Домовчийски не го броя) боеспособен, навит и можещ. Отбор, с който Гонзо доказа, че дори и обезкървен на полусезона, може да победи всеки. А сега чувам,че трябвало да се обиграват... кой бе? Двама-трима нови, с които трябва да надграждаме, а не 7-8 или 10 да кажем, които да гласим за титуляри и на практика да се гради нов отбор!!? И на този фон, такива резултати в контроли с меко казано слабички отбори... еми как да съм доволен, как да правя сметки за тройки, евротурнири.. Пък и бързо забравят някои, че не от отбора зависи евроучастие, а от тези, които дават парите. А аз не виждам в тях такъв интерес на този етап. За справка... Лудогорец се подготвя в Англия и пребива отбори като Стяуа, а ние в Банско падаме и се мъчим с Марек.. Не знам, аз никак не съм спокоен, нито пък доволен, от това, което се случва. То ясно, че ще "фигурираме" за пореден път в А група, но никак не съм убеден, че ще е по начина на Гонзо от миналото първенство. Пак казвам, дано Станков ме опровергае, дано потръгнат нещата, но.. нещо ме свива отвътре и ми говори друго

Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a ... ore-286206
greenpeak написа:Ангел Грънчов няма да подпише с Черно море
Споко Грийн, ще "докараме" някое Менди от френския пазар

Спокойно ве пичове,Станков каза че скоро ще започнат да се молят да играят за нас.Вярвам му,все пак ние сме голям отбор,и за 101 години история,още нямаме загуба от Интер,Милан,Реал,Барселона,Байерн,Ман Ю,Ливърпул и т.н. и т.н.
Ами аз ще играя бе колеги.
Жардел как игра, а
?
**
Пак нямам нищо от тото-то
, ЯЗЪК
!!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s9PcpkMqtp8[/youtube]
Жардел как игра, а

**
Пак нямам нищо от тото-то

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s9PcpkMqtp8[/youtube]
Последна промяна от greenpeak на 03 юли 2014 22:50, променено общо 1 път.