За "истинското"дерби: Левски-Литекс!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
МЕЦИ

Re: За "истинското"дерби: Левски-Литекс!

Мнениеот МЕЦИ » 23 ное 2009 20:17

PFC Litex написа:
eighteen написа:След Гришата никой няма да иска този отбор!

Вярваш ли си на думите?
Дали няма да го иска ще разберете адски скоро, след не повече от една година.

Не се дразни от ...глупости.Футбол в Ловече имало и ще има.Този ,който е писал поне да си спомни името Хубчев....
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2009 20:18

МЕЦИ написа:
Кашчей написа:"Левски" ще го има, но не защото е отборът на народа, а защото е от София.. също като ЦСКА.А аз явно не съм от народа, щото ми е все тая за "Левски" :mrgreen:

Направо ме разочарова с тая п...я ,която написа....

А ако не бяхте столичен отбор, къде щяхте да сте сега?Що ме караш да пиша глупости повече, отколкото ги поема компът ми?

Знаеш ли, че нямате никакво право да се кичите с подобно определение-"Отбор на народа"?Защото излиза, че който не е от "Левски", не е и от народа-не е ли малко нагло това.. дори много нагло?Аз се имам за част от българския народ, обичам футбола, но не съм от "Левски"..тогава какъв съм?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 ное 2009 20:19

МЕЦИ написа:
PFC Litex написа:
Лично аз съм разделил футбола в България на две преди 1989 и след 1989, като преди 1989 въобще не ме интересува какво е било. Футбол в демократични условия се играе едва от 20 години. В миналото всеки по добър футболист в отбор извън Левски и ЦСКА по линия държавна линия го задължаваха да отива в двата отбора и за това днес футбола ни не може да се съживи.
Колкото повече отбори като Литекс се появят и успеят да задържат, толкова по-добре за всички.

А преди 1944г?!Зачеркваш 30 години футбол?!

Преди 1944 футболът е бил невероятно зрелище. Жалко, че няма архиви :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

eighteen

Мнениеот eighteen » 23 ное 2009 20:20

PFC Litex написа:

Вярваш ли си на думите?

Ще видим! А за това ,че нямало за малките градове не сме виновни! Хубаво е че има обаче,и хора като теб които не искат в София и си седят откъдето са! Повярвай братле,задушаваме се тук! Моят род е в София от времената когато София е била 300 000 човека! Не знаеш как го искам пак! Не са виновни обаче хората,които идват тук! Живота им го налага!

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 23 ное 2009 20:20

3-0 на полувремето.после още толкова.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 20:21

МЕЦИ написа:А преди 1944г?!Зачеркваш 30 години футбол?!

Грешно ме разбираш. Двуполюсният модел бе създаден в периода 1944 - 1989 и не случайно в този период Левски и ЦСКА натрупаха титлите си които имат днес.
Едва ли в тези периоди двата отбора са били най-силните, просто тогава всичко се наливаше в тях, а за другите оставаха огризките. По тази причина е съвсем нормално Левски и ЦСКА да имат най-много фенове в ЦЯЛА България.
Лесно е да си фен на силния за деня и адски трудно на малкия отбор. Лично аз съм фен на отбора от Ловеч още когато се казваше Осъм, а това беше доста отдавна.
Изображение

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 23 ное 2009 20:24

Кашчей написа:
МЕЦИ написа:
Кашчей написа:"Левски" ще го има, но не защото е отборът на народа, а защото е от София.. също като ЦСКА.А аз явно не съм от народа, щото ми е все тая за "Левски" :mrgreen:

Направо ме разочарова с тая п...я ,която написа....

А ако не бяхте столичен отбор, къде щяхте да сте сега?Що ме караш да пиша глупости повече, отколкото ги поема компът ми?

Знаеш ли, че нямате никакво право да се кичите с подобно определение-"Отбор на народа"?Защото излиза, че който не е от "Левски", не е и от народа-не е ли малко нагло това.. дори много нагло?Аз се имам за част от българския народ, обичам футбола, но не съм от "Левски"..тогава какъв съм?

Карай го по-спокойно...Знаеш ли ,защо се нарича отборът на Народа?!Първо-създаден е от обикновенни хора от народа...Не като някои измислени от властта клубове.Второ-Левски ОФИЦИАЛНО е признат за отбор на настроените опозиционно хора в България преди 89 година.От западната преса .Няма да продължавам ,защото виждам ,че се дразниш,а не желая да те обиждам...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 ное 2009 20:24

Едно 4:4 и ще почерпя ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 23 ное 2009 20:26

eighteen написа:
PFC Litex написа:

Вярваш ли си на думите?

Ще видим! А за това ,че нямало за малките градове не сме виновни! Хубаво е че има обаче,и хора като теб които не искат в София и си седят откъдето са! Повярвай братле,задушаваме се тук! Моят род е в София от времената когато София е била 300 000 човека! Не знаеш как го искам пак! Не са виновни обаче хората,които идват тук! Живота им го налага!

Браво браво...един дето не обвинява хората,че препълнили столицата ни !
Че повечето "Софиянци" събота и неделя са си по-родните кътчета.

Литекс е гранд,колкото Хофенхайм е столица на Германия...представям си следната картинка: Литекс става шампион и влиза в групите на ШЛ първия мач Литекс - Макаби Хайфа , Стадион Васил Левски , зрители 5000 ... Анти рекорд за ШЛ :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 23 ное 2009 20:28

PFC Litex написа:
МЕЦИ написа:А преди 1944г?!Зачеркваш 30 години футбол?!

Грешно ме разбираш. Двуполюсният модел бе създаден в периода 1944 - 1989 и не случайно в този период Левски и ЦСКА натрупаха титлите си които имат днес.
Едва ли в тези периоди двата отбора са били най-силните, просто тогава всичко се наливаше в тях, а за другите оставаха огризките. По тази причина е съвсем нормално Левски и ЦСКА да имат най-много фенове в ЦЯЛА България.
Лесно е да си фен на силния за деня и адски трудно на малкия отбор. Лично аз съм фен на отбора от Ловеч още когато се казваше Осъм, а това беше доста отдавна.

Повярвай,никак не е лесно...Аз съм на 50 години...Нищо не знаеш ,какво значеше да си ...привърженик на Левски преди 89 година.Говоря за...редови привърженик...Чувал си за конна милиция нали?! :lol:

Върни се в “Левски”