Левски - Локо София 1:1 Контрола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Левски - Локо София 1:1 Контрола

Мнениеот Theos » 03 юли 2014 13:25

Синичко написа:Това е едва втора контрола, а не пети официален мач. Това разбираш ли го? Еми то хубаво слушаме как щял да се развива отборът, ама развитието не става за 1 година. При първите 2-3 лоши резултата и всички почват да псуват и логичното се случва : треньорът е виновен, напуска, след това следващия и т.н и т.н. Затова каквото и да става този сезон, Мурсия не трябва да се пипа. Всички ние искаме промяна, но без пари няма как да стане. Може да инвестираш прилична сума в Левски и да го финансираш, ако желаеш. Всичко е деструктивно, всеки само плюе, а в същото време никой не излиза и не казва как аджеба да излезем от тая ситуация.

Аз не псувам, просто не вярвам в това което виждам и си мисля ,че отново ни лъжат.
Пепе Мурсия със сигурност е добър треньор, но с калпав материал не виждам дори да е Копърфийлд да промени нещо в играта на Димов или Балтанов.
Ще ти кажа и друго, деструктивно е защото това което се прави в клуба е такова, лицето Сираков преди 2 месеца щеше след 10 дни да пуска бомби- излъга , тръста щеше да разследва Паткоф - надупиха му се...и така в тоя ред на мисли на кое точно да вярваме след 5 години НИЩО?
Единствения изход е НОВ собственик , всичко друго е прах в очите.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 юли 2014 13:33

Djack_84 написа:
boabbb написа:Това не е добре :!: :!: Предупреждавам ви още от сега, че ако няма сериозно подсилване преди сезона, ви чака нов кошмар :roll: До едно време беше смешно, ама айде стига вече :!: Остава да се превърнете в средняк, дето да се бори със Славия и Локо Сф :o Дайте да направиме някое дерби по-така 8-)

За пореден път влизаш тук и пускаш мнение единствено с цел заяждане.Явно така те кефи :) Незнам защо си се притеснил толкова ,че Левски ще се превърне в средняк при положение,че твоето отборче е на същото ниво.А относно дербитата - миналия сезон ни надиграхте в 2 мача - при 3:0 и реванша за купата(КОЙТО ОБАЧЕ НИЕ СПЕЧЕЛИХМЕ С ДУЗПИ В останалите 4 мача играта беше или равнстойна или с предимство за Левски.Не знам какво разбираш под дерби по-така с моментните състави на 2-та отбора.Разбирам твоя отбор да играе някакъв мега-футбол а другия да руши...а пък то си е кюскане и от 22-мата на терена :)

След като си го написал това, спорът ни става безпредметен. Давайте само така ;) Това е верният път, като почне първенството, ще го усетите ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 03 юли 2014 13:36

Theos написа:
Синичко написа:Това е едва втора контрола, а не пети официален мач. Това разбираш ли го? Еми то хубаво слушаме как щял да се развива отборът, ама развитието не става за 1 година. При първите 2-3 лоши резултата и всички почват да псуват и логичното се случва : треньорът е виновен, напуска, след това следващия и т.н и т.н. Затова каквото и да става този сезон, Мурсия не трябва да се пипа. Всички ние искаме промяна, но без пари няма как да стане. Може да инвестираш прилична сума в Левски и да го финансираш, ако желаеш. Всичко е деструктивно, всеки само плюе, а в същото време никой не излиза и не казва как аджеба да излезем от тая ситуация.

Аз не псувам, просто не вярвам в това което виждам и си мисля ,че отново ни лъжат.
Пепе Мурсия със сигурност е добър треньор, но с калпав материал не виждам дори да е Копърфийлд да промени нещо в играта на Димов или Балтанов.
Ще ти кажа и друго, деструктивно е защото това което се прави в клуба е такова, лицето Сираков преди 2 месеца щеше след 10 дни да пуска бомби- излъга , тръста щеше да разследва Паткоф - надупиха му се...и така в тоя ред на мисли на кое точно да вярваме след 5 години НИЩО?
Единствения изход е НОВ собственик , всичко друго е прах в очите.

Аз нали това ти казвам? Всички искаме да дойде някой руски олигарх или арабски шейх. Ама явно никой в България не иска да се занимава с Левски.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 юли 2014 14:01

Като ви чета, тоя сезон пак ще е някакъв абсолютен кошмар откъм мрънкане. До тук с големите приказки за толерантност, търпение, как искаме повече млади момчета от школата вместо чужденци и т.н.
Пълно бла-бла. Повече от вас са големи само на приказки, но не са готови въобще да минат по такъв път. Ето затова се въртим в кръг. Батков е лабилен, поддава на фенския натиск и почва да пазарува на кило, отбор никакъв. И така всяка година. Еми сами си го правите :roll:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 03 юли 2014 14:31

boabbb написа:
Djack_84 написа:
boabbb написа:Това не е добре :!: :!: Предупреждавам ви още от сега, че ако няма сериозно подсилване преди сезона, ви чака нов кошмар :roll: До едно време беше смешно, ама айде стига вече :!: Остава да се превърнете в средняк, дето да се бори със Славия и Локо Сф :o Дайте да направиме някое дерби по-така 8-)

За пореден път влизаш тук и пускаш мнение единствено с цел заяждане.Явно така те кефи :) Незнам защо си се притеснил толкова ,че Левски ще се превърне в средняк при положение,че твоето отборче е на същото ниво.А относно дербитата - миналия сезон ни надиграхте в 2 мача - при 3:0 и реванша за купата(КОЙТО ОБАЧЕ НИЕ СПЕЧЕЛИХМЕ С ДУЗПИ В останалите 4 мача играта беше или равнстойна или с предимство за Левски.Не знам какво разбираш под дерби по-така с моментните състави на 2-та отбора.Разбирам твоя отбор да играе някакъв мега-футбол а другия да руши...а пък то си е кюскане и от 22-мата на терена :)

След като си го написал това, спорът ни става безпредметен. Давайте само така ;) Това е верният път, като почне първенството, ще го усетите ;)

Не знам какво не разбираш от това,което написах.Явно толкова ти е умствения багаж.То всъщност ако това на снимката си ти - наистина спорът е безмислен.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2014 14:42

Theos написа:От 5 години всяка година слушаме как отбора ще се развива , и до кога ще го развиваме, още петилетка ли, калъфки и ебавки от розовите още толкова време?
Ако на тебе ти харесва средняшкия Левски, на мен не ми харесва!

Така е, но е факт, че 5 години се влачат сульо и пульо да ритат със синия екип, умишлено казвам ритат вместо играят футбол. Просто един кафяв сульо се заменяше с някой друг, по-кафяв пульо и така полека-лека париците изчезнаха от касата яко дим. В резултат на което, сега сме принудени да играем с по-скромни, но в никакъв случай по-малко кадърни момчета. И какво толкова си се загрижил за ония, остави ги да си живеят в техния измислен красен свят, хич да не ти пука. Те 'щото нали са цъфнали и вързали ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юли 2014 17:24

Theos написа:
Синичко написа:И какво ви е виновен Гонзо? Какво да направи човека? В България всеки от всичко разбира и знае само да плюе. Щом още от контролите почнахте, какво да говорим за официалните мачове. Отборът ни не е сбъркан, вие сте сбъркани, че очаквате много от тези футболисти. Подкрепям изключително мнението на Играта. Оставете отбора да се развива. И после защо сме сменяли треньорите след 3 месеца : Заради ей такива като вас, мрънкачи.

От 5 години всяка година слушаме как отбора ще се развива , и до кога ще го развиваме, още петилетка ли, калъфки и ебавки от розовите още толкова време?
Ако на тебе ти харесва средняшкия Левски, на мен не ми харесва!

Aми братле, през последните години само се говореше за промяна, за план, за налгане на собствени кадри и залагане на българското, но никой не го направи.
Сега, обаче, се случва най-после това, което смятам, че мнозина сини искахме... И искаме.

Естествено, че с настоящите играчи не можем да очакваме големи неща.
Макар че, всичко е възможно.
Лудогорец в 1-вата си година в елита, станаха Шампиони с изгонени и натирени от "грандовете" играчи.
Не казвам, че това ще се повтори и с нас... Но критиките ( на моменти и чисто плюене ) ... Са прекалено рано, и реално, към момента, са безпочвени.
Аз не знам някои какво очакват да играем в момента ?
Че "продукцията" ( силно казано, на този ранен етап ) ... На отбора, да се критикува безпир.

А докато се гледа само негативното, се пропускат някои много важни неща ...
Като например това, че отборът изглежда добре подготвен физически... До толкова, че да си позволим интезивна преса в полето на съперника след 80-та мин.
Смяната темпото и широчината на повечето ни атаки.
Разбира се, тези неща не са изпипани и има доста брак, но поне се забелязват.
Нещо, което в никакъв случай не можем да кажем за отбора ни в предходните подготовки по-това време. ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 03 юли 2014 20:39, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 03 юли 2014 19:12

ehh написа:Като ви чета, тоя сезон пак ще е някакъв абсолютен кошмар откъм мрънкане. До тук с големите приказки за толерантност, търпение, как искаме повече млади момчета от школата вместо чужденци и т.н.
Пълно бла-бла. Повече от вас са големи само на приказки, но не са готови въобще да минат по такъв път. Ето затова се въртим в кръг. Батков е лабилен, поддава на фенския натиск и почва да пазарува на кило, отбор никакъв. И така всяка година. Еми сами си го правите :roll:

Доста обективно изказване.
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 юли 2014 20:00

позорно слабо са играли...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 юли 2014 22:49

вместо всеки да се прави на спец по трансфери, тактика и всякакви теми, свързани с Левски, да вземе да ходи на мачовете на отбора и да си го подкрепя. Там- на стадиона! Защото аз ходя и тези дни на контролите, и вдругиден ще отида да ги гледам с Берое... Защото това е моят любим отбор и моята работа е да го подкрепям! Аман от дървени философи и компютърни фенове...Болшинството от които надали знаят от къде се влиза за Герена...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”