Има ли надежда за дясното?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Има ли надежда за дясното?

Мнениеот RedeviL » 03 юли 2014 13:06

Централен написа:
Voin написа:Аз ще дам гласа си за ГЕРБ. Не мисля, че сега е момента да се философства кое е дясно, кое е център и кой е носителя на тези ценности в момента. Нека оставим това си право след като държавата си поеме въздух (в рамките на един мандат) от сполетялото я през последната година. Дори и със забележките към лидера и, ГЕРБ е силна партия, член на ЕНП, и е силната опозиция в момента. Още повече, че ГЕРБ декларираха, че дори и да имат пълно мнозинство ще подадат ръка към РБ и ще ги включат в правенето на политики и в управлението на страната, за да укрепне цялото център-дясно пространство като трайна алтернатива на комунистите. За която и от двете партии да подадат гласа си хората, все ще е добре, важното е да отидат до урните и да пуснат за една от двете. България има потенциал да се оправи, заемите на държавата са само 20% от БВП, като може да се стигне до 80% от БВП според добрите европейски практики. Ако с тези пари държавата подходи стратегически, създаде инфраструктура и условия, които да доведат до благоприятна за бизнеса среда, който да расте и да създава работни места - ще успеем.

Ужас!

И по-лошо, защото такъв е умственият капацитет на масата от упражняващите правото си на глас.. :|

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 03 юли 2014 13:07

Soulen написа:Знаете ли защо Костов няма никога да е на власт? Защото всичко беше в негови и можеше да унищожи БКП с въвеждане на лустрация и да ни спаси веднъж завинаги от червената гмеж, но и той се поддаде на изкушението да краде с тях 8-)

НЕ му достигнаха топки, за да рискува живота си и да се опита да ги ликвидира ;)

Понеже следя политиката и помня, ще ти кажа всъщност какво се случи тогава и къде точно сбърка фатално Костов. Закона за лустрацията беше изработен брилянтно с всички детайли и беше гласуван от Народното събрание. НО, беше атакуван пред Конституционния съд, който отмени лустрационите текстове. А ги отмени, защото членовете на Конституционния съд бяха назначени от агент Гоце, който беше станал президент преди това. А беше станал президент, защото победи Петър Стоянов. А Петър Стоянов беше победен, тъй като Костов му игра сечено и разцепи дясното. Това са причинно-следствените връзки.

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 03 юли 2014 13:10

Voin написа:Аз ще дам гласа си за ГЕРБ. Не мисля, че сега е момента да се философства кое е дясно, кое е център и кой е носителя на тези ценности в момента. Нека оставим това си право след като държавата си поеме въздух (в рамките на един мандат) от сполетялото я през последната година. Дори и със забележките към лидера и, ГЕРБ е силна партия, член на ЕНП, и е силната опозиция в момента. Още повече, че ГЕРБ декларираха, че дори и да имат пълно мнозинство ще подадат ръка към РБ и ще ги включат в правенето на политики и в управлението на страната, за да укрепне цялото център-дясно пространство като трайна алтернатива на комунистите. За която и от двете партии да подадат гласа си хората, все ще е добре, важното е да отидат до урните и да пуснат за една от двете. България има потенциал да се оправи, заемите на държавата са само 20% от БВП, като може да се стигне до 80% от БВП според добрите европейски практики. Ако с тези пари държавата подходи стратегически, създаде инфраструктура и условия, които да доведат до благоприятна за бизнеса среда, който да расте и да създава работни места - ще успеем.

Ето, заради такива избиратели се съсипва държавата :!: .

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 юли 2014 13:11

veselin111 написа:

Ето, заради такива избиратели се съсипва държавата :!: .

На това му се вика политическа шизофрения.. ;)

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 03 юли 2014 13:11

Не знам на какво се ужасявате, растеж се постига със заем, като условието е приходите вследствие на взетия заем да изплащат заема и от тях да остава. Ако за вас заемите са само раздаване на социални помощи - в грешка сте. Въпроса е, че преди да се налеят тези пари трябва да се реформират секторите, защото да изливаш пари в нереформирани сектори си е бездънна яма. Не знам какво се обяснявам на прости чугуни.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юли 2014 13:14

Voin написа:
Soulen написа:Знаете ли защо Костов няма никога да е на власт? Защото всичко беше в негови и можеше да унищожи БКП с въвеждане на лустрация и да ни спаси веднъж завинаги от червената гмеж, но и той се поддаде на изкушението да краде с тях 8-)

НЕ му достигнаха топки, за да рискува живота си и да се опита да ги ликвидира ;)

Понеже следя политиката и помня, ще ти кажа всъщност какво се случи тогава и къде точно сбърка фатално Костов. Закона за лустрацията беше изработен брилянтно с всички детайли и беше гласуван от Народното събрание. НО, беше атакуван пред Конституционния съд, който отмени лустрационите текстове. А ги отмени, защото членовете на Конституционния съд бяха назначени от агент Гоце, който беше станал президент преди това. А беше станал президент, защото победи Петър Стоянов. А Петър Стоянов беше победен, тъй като Костов му игра сечено и разцепи дясното. Това са причинно-следствените връзки.

Извинявай, че ще ти разбия цялата теория и всички причинно-следствени връзки, но Първанов става президент малко по-късно. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 юли 2014 13:16

Voin написа:Не знам на какво се ужасявате, растеж се постига със заем, като условието е приходите вследствие на взетия заем да изплащат заема и от тях да остава. Ако за вас заемите са само раздаване на социални помощи - в грешка сте. Въпроса е, че преди да се налеят тези пари трябва да се реформират секторите, защото да изливаш пари в нереформирани сектори си е бездънна яма. Не знам какво се обяснявам на прости чугуни.

Доживях привърженик на ГЕРБ да ми говори за заем и % на доходност! Ми то по твойта логика това правителство тегли много по-изгодни заеми от твоите любимци, ама какво ли се обяснявам на чугунени глави.. :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 03 юли 2014 13:17, променено общо 1 път.

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 03 юли 2014 13:17

Tommi написа:
Voin написа:

Извинявай, че ще ти разбия цялата теория и всички причинно-следствени връзки, но Първанов става президент малко по-късно. ;)

А кой тогава назначи членовете на Конституционния съд?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 юли 2014 13:17

Em има. В момента имаме дясно управление. Това,че БСП се обявяват за леви, не означава,че водят лява политика.

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 03 юли 2014 13:20

кайте малко сега, вие имате ли си на представа какво значи наистина "Дясно"?
Някой от вас живял ли е някога в САЩ, че да ми говори за "Дясно"?

Истинското "Дясно", или така наречения Англо-Саксонски Капитализъм е ЗАЩИТА интересите на Големите Корпорации и на БАНКИТЕ.....нима искате да ме убедите, че Дясното в САЩ защитава интереса на малкия и среден бизнес? Нима искате да ме убедите, че олигопола на Големите Корпорации в Бизнеса дава някаква свобода и лична инициатива? Нима искате да ме убедите, че ако образованието и здравеопазването стане частно и цените скочат и станат непосилни, всеки ще има равен ШАНС за успех в живота? Едно е да имаш начален капитал и да си с нисък коефицент на интелигентност, каквито са най-големите богаташи по света, съвсем друго е да си пълен с Мотивация и желание за успех в живота, но да няма кой да ти даде начален тласък!

Затова истината НЕ е в "Дясното" !!!

Истината е в "ТРЕТИЯТ ПЪТ" !!!

Върни се в “Свободна зона”