Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко около сагата с КТБ и клуба
Разликата е една единствена - този път няма безплатни екскурзии, сандвич, пепси и някой лев за тарторите, осигурени от г-н Василев.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Без паника сини приятелки
Хора ще има на мача , аз и тайфата сме там
И както ние не сме си купили билети предварително като друг път , предполагам и доста други ще си купят билет от стадиона ! Е няма да сме 10 000 , но поне 2-3000 ще има , споко 

Thurman Murman написа:terata написа:Thurman Murman написа:Не са оправдания, а факти. Посочих ти точно 3 на брой, но ти предпочиташ да се държиш като олиго. Все едно аз да те питам вие като уж ходите за Витошка, що с изключение на два-три мача на сезон, секТОР-а с пласьорите е вечно полупразен?
Тия трите "факта" бяха в сила и миналата година, но тогава не бяха проблем километрите, съперника, часа и летния сезон. Та питам, не че ще ми отговориш, какво се промени от тогава? Промяната е, че вече го няма и омразния ви треньор, но няма и пари.
Кои точно факти са били в сила? Сравняваш Астана, бъдещия шампион на Босна(Зрински) и Щутгарт с някакви 45-годишни ресторантьори от Сан Марино? Отговорът е, че не се е променило нищо и това ще се види още втори кръг, въпреки, че ще играем с отбор от Б-група на Австрия.
Къде видя да ги сравнявам? Ясно е, че не може да става и дума за сравнение. Въпроса е, че изтъкваш като причина километрите, работния ден и летния сезон, а те бяха същите и миналата година, нали? Другото което е, че вие проглушихте ушите на всички, каква велика публика сте и не се интересувате от съперника си, а отивате да гледате Ботев. Ся като причина, не отивате щото съперника бил слаб. Е? А за оня "лицемерния"... лицемерие, моето момче, е да нападаш човек чоплещ семки на стадиона с мотива, че видиш ли бил на гости и трябвало да пази и как вие сте били "културна" публика, а няколко дни по-късно да запалите и изпотрошите стадиона в Бургас, след което отново да се молите да ви приютят да си играете мачовете там, щото иначе няма къде да подритвате. Е тва вече е лицемерие, бултрасче.
- Thurman Murman
- Контакти:
Мараша написа:Разликата е една единствена - този път няма безплатни екскурзии, сандвич, пепси и някой лев за тарторите, осигурени от г-н Василев.
При вас па ко стана... ПФК "Локомотив" 1936 АД започна да иска наеми за магазините и кръчмите, които ползвате БЕЗПЛАТНО на територията на комплекс Лаута и потниците, начело с кебапчията Нежния, вкупом скочиха, за да се борят за своите права и свободи. Или иначе казано - борба за авантичка. Не искат хората да плщат наеми и туй то... Иначе, докато Коко не искаше пари, помним как беше - "Коко сбъдва мечти".
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- za nas e toj religiq
- Контакти:
terata написа:Thurman Murman написа:terata написа:Thurman Murman написа:Не са оправдания, а факти. Посочих ти точно 3 на брой, но ти предпочиташ да се държиш като олиго. Все едно аз да те питам вие като уж ходите за Витошка, що с изключение на два-три мача на сезон, секТОР-а с пласьорите е вечно полупразен?
Тия трите "факта" бяха в сила и миналата година, но тогава не бяха проблем километрите, съперника, часа и летния сезон. Та питам, не че ще ми отговориш, какво се промени от тогава? Промяната е, че вече го няма и омразния ви треньор, но няма и пари.
Кои точно факти са били в сила? Сравняваш Астана, бъдещия шампион на Босна(Зрински) и Щутгарт с някакви 45-годишни ресторантьори от Сан Марино? Отговорът е, че не се е променило нищо и това ще се види още втори кръг, въпреки, че ще играем с отбор от Б-група на Австрия.
Къде видя да ги сравнявам? Ясно е, че не може да става и дума за сравнение. Въпроса е, че изтъкваш като причина километрите, работния ден и летния сезон, а те бяха същите и миналата година, нали? Другото което е, че вие проглушихте ушите на всички, каква велика публика сте и не се интересувате от съперника си, а отивате да гледате Ботев. Ся като причина, не отивате щото съперника бил слаб. Е? А за оня "лицемерния"... лицемерие, моето момче, е да нападаш човек чоплещ семки на стадиона с мотива, че видиш ли бил на гости и трябвало да пази и как вие сте били "културна" публика, а няколко дни по-късно да запалите и изпотрошите стадиона в Бургас, след което отново да се молите да ви приютят да си играете мачовете там, щото иначе няма къде да подритвате. Е тва вече е лицемерие, бултрасче.
Айде стига си се плюнчил , великия Левски с кой играе и колко хора ще има на стадиона

- ralka_levskarka
- Контакти:
Thurman Murman написа:Дай да ги видим на снимка тия 10к, щото ваща раута малко като на ваксаджиите. Преди години на финала в Бургас, напълниха трибуна за 5 800 и след това ни проглушиха ушите, че били над 10 000![]()
Второ, мисля, че не е нужно човек да има кой знае колко мозък, за да се сети, че Иртиш са 10 класи над 40-годишните готвачи от Сан Марино![]()
И трето, между това мача да ти е "под носа" и на 300км, май не е все едно и също![]()
Така че "кажи честно" - на дилъра
Аз дилър нямам, за теб не знам, може и да имаш.
Интернет нямаш ли, че да си намериш клипчетата?
Какво ме интересува мен на колко са, ако ще и на 60 да са. Намери със Сараево, намери с Дебрецен, може да сме около 1 000, ама надали. Ако щеш и с Дъндок си намери.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Thurman Murman
- Контакти:
terata написа:Thurman Murman написа:terata написа:Thurman Murman написа:Не са оправдания, а факти. Посочих ти точно 3 на брой, но ти предпочиташ да се държиш като олиго. Все едно аз да те питам вие като уж ходите за Витошка, що с изключение на два-три мача на сезон, секТОР-а с пласьорите е вечно полупразен?
Човекът, чоплещ семки беше набит, не защото е произвел някакво количество боклук, а защото се държа нагло и арогантно, все едно си е у тях и отвърна по просташки начин към най-културно отправена му молба. Ами съвсем естествено е, че ще изяде няколко тупаника. В крайна сметка, който не разбира от дума, има си и други начини...
Колкото до Бургас, огромната част от нас се разграничиха от случилото се, а да не говорим дори, че от видеоматериалите се доказа по безспорен начин, че въпросния пожар беше предизвикан най-вече от неадекватния пожарникар. За седалките вече няма оправдание, въпреки, че на вашите столични дербита това се вижда абсолютно всеки път и точно вие май нямате право да повдигате този въпрос.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Ралке , ти поне можеш да мислиш , или поне с такива убеждения съм останал
Не търсете под вола , теле
Ние домакинстваме на 340 км от Пловдив , не е като да пресечеш 5 улици и да си на стадиона ! Нормално е напрежението в клуба да указва влияние и върху феновете и въпреки това пак ще има хора на мача , вярно няма да са 10 000 или повече , но предвид "класния" съперник нормално е интереса да е по слаб 

za nas e toj religiq написа:terata написа:Thurman Murman написа:terata написа:Thurman Murman написа:Не са оправдания, а факти. Посочих ти точно 3 на брой, но ти предпочиташ да се държиш като олиго. Все едно аз да те питам вие като уж ходите за Витошка, що с изключение на два-три мача на сезон, секТОР-а с пласьорите е вечно полупразен?
Айде стига си се плюнчил , великия Левски с кой играе и колко хора ще има на стадионаНе бил лицемер
Само тва ли успя да измислиш?

- El Commandante
za nas e toj religiq написа:Ралке , ти поне можеш да мислиш , или поне с такива убеждения съм останалНе търсете под вола , теле
Ние домакинстваме на 340 км от Пловдив , не е като да пресечеш 5 улици и да си на стадиона ! Нормално е напрежението в клуба да указва влияние и върху феновете и въпреки това пак ще има хора на мача , вярно няма да са 10 000 или повече , но предвид "класния" съперник нормално е интереса да е по слаб
Не мога да разбера кво ги бърка разни Ралки,Тери и секви други подуенци и столипинци колко души ше сме в Бургас-еми ше бъдем точно толкова,колкото ше бъдем.
Вие феновете на двата отбора,които ако бяха мъже щяха да емигрират в държава в която еднополовите бракове са позволени, с кого точно ще играете в ЛЕ тая година и колко ше съберете на стадиона?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?