Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Всичко около сагата с КТБ и клуба

Мнениеот Thurman Murman » 03 юли 2014 10:29

Дай да ги видим на снимка тия 10к, щото ваща раута малко като на ваксаджиите. Преди години на финала в Бургас, напълниха трибуна за 5 800 и след това ни проглушиха ушите, че били над 10 000 :shock:

Второ, мисля, че не е нужно човек да има кой знае колко мозък, за да се сети, че Иртиш са 10 класи над 40-годишните готвачи от Сан Марино :idea:

И трето, между това мача да ти е "под носа" и на 300км, май не е все едно и също :idea:

Така че "кажи честно" - на дилъра :mrgreen:

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 03 юли 2014 10:34

Thurman Murman написа:Дай да ги видим на снимка тия 10к, щото ваща раута малко като на ваксаджиите. Преди години на финала в Бургас, напълниха трибуна за 5 800 и след това ни проглушиха ушите, че били над 10 000 :shock:

Второ, мисля, че не е нужно човек да има кой знае колко мозък, за да се сети, че Иртиш са 10 класи над 40-годишните готвачи от Сан Марино :idea:

И трето, между това мача да ти е "под носа" и на 300км, май не е все едно и също :idea:

Така че "кажи честно" - на дилъра :mrgreen:

Какво са 300 километра между приятели :mrgreen: . Иначе онази част от града още развива тезата как те били повече, защото имало там едни седалки, където ясно се виждало, че хората седят през 1 място, а те всичките се били скупчили :mrgreen: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 юли 2014 10:43

Жълтурите да не обиждат Ралка, а да ходят да палят седалки и рекламни пана :mrgreen: :lol: :lol:

П.П. ... и да наливат бетон, естествено ;) :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 юли 2014 10:54

Аха, оправданията са налице. :mrgreen: Миналите евротурнири колко събирахте на същите 300 км, в същия работен ден и по същото време на годината? Ама тогава имаше кинти имаше и "вярна" публика. :mrgreen: Ма нищо де, кат не искате да ходите заради Либертас ще се разходите да палнете някоя и друга седалка, да потрошите малко и да се приберете по селата.

ПП: Уж ходехте заради БотевЪ, без значение с кой играел, па сега Либертас не бил дразнител и затва немало хора :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 03 юли 2014 11:02

Не са оправдания, а факти. Посочих ти точно 3 на брой, но ти предпочиташ да се държиш като олиго. Все едно аз да те питам вие като уж ходите за Витошка, що с изключение на два-три мача на сезон, секТОР-а с пласьорите е вечно полупразен?

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 03 юли 2014 11:07

terata написа:Аха, оправданията са налице. :mrgreen: Миналите евротурнири колко събирахте на същите 300 км, в същия работен ден и по същото време на годината? Ама тогава имаше кинти имаше и "вярна" публика. :mrgreen: Ма нищо де, кат не искате да ходите заради Либертас ще се разходите да палнете някоя и друга седалка, да потрошите малко и да се приберете по селата.

ПП: Уж ходехте заради БотевЪ, без значение с кой играел, па сега Либертас не бил дразнител и затва немало хора :mrgreen:

Ей, лицемер! Левскар да ми говори за футболно хулиганство и да се подиграва на друг отбор... После се чудят защо цяла България ги мрази. Вие бяхте убили човек по време на дербито си с ЦСКА-то, едно момиче чорбарите я оставиха инвалид, потрошихте маса автобуси, нацистки кръстове и не знам още какви простотии (не съм следял влюбено всяка изява на уникалната ви публика) . Изобщо какво си го мериш с нас? Нали сте "сърца милиони" (или това бяха онези, другите?) ? Някой ще каже, че най-големия проблем на синьото ти отборче е колко хора ходят на мачове на Ботев, че така ревностно следиш продадените билети :roll: ...
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Мараша
Контакти:

Мнениеот Мараша » 03 юли 2014 11:17

От край време феновете на Ботев ходят по екскурзии само когато са безплатни и вървят с някакви аванти. Прословутия им финал в Благоевград беше същата работа - събираха ученици и случайни хора по спирките да си напълнят безплатните автобуси, на всички раздаваха безплатно сандвич, за плащане на билет не е нужно да говорим въобще. Сега е същата работа, като не плаща г-н Василев автобуса, по-добре да си стоят вкъщи.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 юли 2014 11:20

Thurman Murman написа:Не са оправдания, а факти. Посочих ти точно 3 на брой, но ти предпочиташ да се държиш като олиго. Все едно аз да те питам вие като уж ходите за Витошка, що с изключение на два-три мача на сезон, секТОР-а с пласьорите е вечно полупразен?

Тия трите "факта" бяха в сила и миналата година, но тогава не бяха проблем километрите, съперника, часа и летния сезон. Та питам, не че ще ми отговориш, какво се промени от тогава? Промяната е, че вече го няма и омразния ви треньор, но няма и пари. :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 03 юли 2014 11:21

Мараша написа:От край време феновете на Ботев ходят по екскурзии само когато са безплатни и вървят с някакви аванти. Прословутия им финал в Благоевград беше същата работа - събираха ученици и случайни хора по спирките да си напълнят безплатните автобуси, на всички раздаваха безплатно сандвич, за плащане на билет не е нужно да говорим въобще. Сега е същата работа, като не плаща г-н Василев автобуса, по-добре да си стоят вкъщи.

Катунара-шизофреник, дето се прави на фен на друг отбор, а в същото време златния зъб му лъщи върху лилавите венци :mrgreen: Вие, небългари за посещаемост не ми говорете, щото със 7 човека на Герена, дето се ходи за час по магистралата, нямате думата въобще :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=omxX6gAeDrg[/youtube]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 03 юли 2014 11:24

terata написа:
Thurman Murman написа:Не са оправдания, а факти. Посочих ти точно 3 на брой, но ти предпочиташ да се държиш като олиго. Все едно аз да те питам вие като уж ходите за Витошка, що с изключение на два-три мача на сезон, секТОР-а с пласьорите е вечно полупразен?

Тия трите "факта" бяха в сила и миналата година, но тогава не бяха проблем километрите, съперника, часа и летния сезон. Та питам, не че ще ми отговориш, какво се промени от тогава? Промяната е, че вече го няма и омразния ви треньор, но няма и пари. :mrgreen:

Кои точно факти са били в сила? Сравняваш Астана, бъдещия шампион на Босна(Зрински) и Щутгарт с някакви 45-годишни ресторантьори от Сан Марино? Отговорът е, че не се е променило нищо и това ще се види още втори кръг, въпреки, че ще играем с отбор от Б-група на Австрия.

Върни се в “Свободна зона”