Лудогорец - Хартс (Контрола) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Лудогорец - Хартс (Контрола), 3 юли 21:30 ч.

Мнениеот russia » 02 юли 2014 11:52

fen-fen написа:Не знам, ама снощи се учудих на себе си колко псувни мога да изрека за отрицателно време. Цял ден да се точиш, в 21 часа да си сложа салатата на масата пред телевизията и накрая да гледам филм с вампири вместо футбол! Бяс ме хвана честно! Не знам дали и контролата с Хартс няма да я прецака телевизията. ;)

Ти кажи къде слагаш салатата, аз ще донеса останалото и все ще намерим по какво да псуваме! :lol:
За мача: Хартс предполагам, че ще предложат по-силов футбол на Лудогорец и мача ще е по-различен от този със Стяуа. Но въпреки всичко предвиждам 3:1 :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 юли 2014 13:30

Явно отбора от Разград е във форма още от началото на подготовката си.Щом биха убедително Стяуа,би трябвало и Хартс да го отнесат.3:1!Единия гол ще е от дузпа :? !

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 02 юли 2014 14:15

russia написа:
fen-fen написа:Не знам, ама снощи се учудих на себе си колко псувни мога да изрека за отрицателно време. Цял ден да се точиш, в 21 часа да си сложа салатата на масата пред телевизията и накрая да гледам филм с вампири вместо футбол! Бяс ме хвана честно! Не знам дали и контролата с Хартс няма да я прецака телевизията. ;)

Ти кажи къде слагаш салатата, аз ще донеса останалото и все ще намерим по какво да псуваме! :lol:
За мача: Хартс предполагам, че ще предложат по-силов футбол на Лудогорец и мача ще е по-различен от този със Стяуа. Но въпреки всичко предвиждам 3:1 :)

Е салатата е в купата и после на масата, която е на верандата на вилата ми. Имам и телевизор там. На въздух сред природата. Така бива ли!? :lol:
По темата: Колкото по силен противник толкова по добре. Иначе само си правим илюзиите, че сме добри.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юли 2014 18:11

BRF написа:Явно отбора от Разград е във форма още от началото на подготовката си.Щом биха убедително Стяуа,би трябвало и Хартс да го отнесат.3:1!Единия гол ще е от дузпа :? !

Те са снизходителни към другите отбори и дузпите не ги вкарват. :lol: Или пък не могат? :? :lol: :lol:

мили

Мнениеот мили » 02 юли 2014 21:57

memnto написа:
BRF написа:Явно отбора от Разград е във форма още от началото на подготовката си.Щом биха убедително Стяуа,би трябвало и Хартс да го отнесат.3:1!Единия гол ще е от дузпа :? !

Те са снизходителни към другите отбори и дузпите не ги вкарват. :lol: Или пък не могат? :? :lol: :lol:

Когато си вкарал 4 редовни гола, пет наказателни удара да изтървеш не е беда.
Специално срещу вас ще има такива, щото сте грубички и ще се постараем да не ги изтървем.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юли 2014 22:13

Не стига, че имате проблем с дузпите, ами и продължавате да се правите на умни. :lol: :lol:

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 03 юли 2014 01:55

Да им имаме проблемите ние!!!
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Лудогорец в Единбург!

Мнениеот volf » 03 юли 2014 09:47

Пускам темата защото считам, че малко хора знаят нещо за това място!
http://www.google.bg/search?q=единбург&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=rvm0U7WtIoXhyw
Градът е натоварен с много история и още повече красота. Това е едно от местата, което човек трябва да види за да твърди че е живял пълноцено.
Днес Лудогорец излиза там срещу Хартс!
Очаква се местният отбор да бъде подкрепен от не по-малко от 3000 местни темпераментни шотландци!
Стадионът на Хартс е интересно съоръжение.
Ако черна мацка не ни мине път, днес ще можем да се насладим на гледката по Диема от 21:30 в пряко предаване!
Да се подготвим за четвъртфиналите с шоуто на шампиона....!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 юли 2014 10:47

Едва ли мачът ще се играе в Единбург. ;)

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 03 юли 2014 21:06

Тези от Диема пак се еб.т .По програма има студио преди мача а дават филм :twisted:

Върни се в “Лудогорец”