Stahlgewitter написа:daduradam написа:К'ва тъпня е като няма мачове.Много се разигавихме, не знам какво ще правим като свърши световното
Ще започне завладяващата и неповторима А група
О, Господи, не...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stahlgewitter написа:daduradam написа:К'ва тъпня е като няма мачове.Много се разигавихме, не знам какво ще правим като свърши световното
Кашчей написа:Red_Girl написа:Ебаси, реших, че трябва да ми се почисти само компа, а то се оказало,че рам паметта си е заминала, имало проблем с процесора, вентилатора съшо и нз си кво и стана една дълга и широка. Са трябва и за тва да давам пари..
И всичко това за една година?
В София всички компютърни сервизи ли лъжат така нагло?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
sin4ec написа:Red_Girl написа:Ебаси, реших, че трябва да ми се почисти само компа, а то се оказало,че рам паметта си е заминала, имало проблем с процесора, вентилатора съшо и нз си кво и стана една дълга и широка. Са трябва и за тва да давам пари..
Излъгали са те, не са ли ти свои хора-не им вярвай! Мен така искаха да ме клатят 150 кинта за харддиск, инфото ми били изгубено, глупости на търкала. Дадох го на моя човек-оказа се механично разместване на диска и всичко си тръгна...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
sin4ec написа:Stahlgewitter написа:daduradam написа:К'ва тъпня е като няма мачове.Много се разигавихме, не знам какво ще правим като свърши световното
О, Господи, не...
Потребители, разглеждащи този форум: jokercheto82 и 3 госта