Как не ви е срам да говорите за тия години ? Тогава на всичките ви важни мачове се слагаха "удобни" съдии.mrw8 написа:Пропуснат е и най-хубавият мач,при който Литекс поведе с 3:1 и после ги бихме с 4:3 с 2гола на завърналия се тогава П.Михтарски.Топчо и Ицо Йовов също мисля че вкараха тогава.
За "истинското"дерби: Левски-Литекс!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За "истинското"дерби: Левски-Литекс!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Lit3x написа:От 10 години все това се питате?Не Ви ли писна?Измислете по-интересен въпрос от този!Живи и здрави,а в сряда нека победи футбола!
Задай си въпроса дали след пет години ще се питаме...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Angoff написа:lakito7 написа:Разбира се, Левски е най-силният български отбор,така че за дерби /става въпрос за истинско дерби/ с някой български отбор,няма смисъл да се говори и това със сигурност не е мача с Литекс.
Съдиш по класирането на отбора в момента,резултатите в евротурнирите или спечелените титли на отбора,че го наричаш най-силният![]()
![]()
+1
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
eighteen написа:PFC Litex написа:Кофтито в цялата работа е, че и вие феновете на Левски и ЦСКА вече са ви безинтересни мачовете по между ви.
От година на година публиката на това дерби, което се води най-голямо в България е все по-малко и по-малко
А публиката на мачовете на Литекс е грандиозно голяма! И това при положение,че в Ловеч мачовете с Левски и Цска ,мачовете от евротурнирите са събитие на годината! А на мачове между Левски и Цска има поне по 15-20000! Въпреки многото изкушения на София! Пак повтарям: Литекс е прекрасен отбор с президент човек,който е мъжкар като природа! Просто обаче е отбор с регионално значение! Влез в един спортен магазин в България и търси фланелка на Литекс и на Левски е Цска!
Тези 20 000 според теб много ли са?
Левски и ЦСКА има адски много фенове, София е по-голям град по население от Барселона и на последно дерби 14 000, това някак си жалко според мен
eighteen, това е съвсем нормално, все пак сме в А група от 10 години, докато в миналото се е държал двуполюсен модел. Сигурен съм, че преди 10 години едва ли сме имали и един фен извън Ловеч, но сега вече не е така, как ли ще е след 20 години ако отбора на Литекс съумее да запази темповете си само може да гадаем.

liverpul11 написа:лефски тая година не играеше ли само опашкарски дербита ,че нещо ми убягват от 3-ката.
Аха играеше! Ама още на полусезона ще е пред Цска!
PFC Litex написа:МЕЦИ написа:Гасподин PFC Litex.Четох темата Ви Във форума на Литекс ,но ще Ви попитам тук само едно нещо.Какво ще стане с Литекс ,когато Ганчев вече няма да го издържа?!Така си отговорете и на въпроса за "вечното дерби"....
Дай нещо друго, това питане ми е до болка познато и дори се чудя как в последния месец не е споменавано, ще стане каквото с всеки един отбор без пари.
Малко или много Литекс за 10 години успя да си изгради някакъв имидж, това което се изгради, изгражда и ще се изгражда като бази то няма как да изчезне от земята, така че сам си отговори какво ще стане.
Ако си мислиш, че тези които се водят собственици на Левски и ЦСКА са такива от една обич то много си в грешка, просто си правят кинтите на техния гръб.
За Левски е сигурно едно- и при най -некадърният собственик ЛЕВСКИ ЩЕ ГО ИМА!Затова е отборът на Народа!Явно не си разбрал подтекста на въпросът ми...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
МЕЦИ написа:За Левски е сигурно едно- и при най -некадърният собственик ЛЕВСКИ ЩЕ ГО ИМА!Затова е отборът на Народа!Явно не си разбрал подтекста на въпросът ми...
Нямам желание да навлизам в подобни дискусии, но искам да ми отговориш преди 1989 с какви пари са се издържали Левски и ЦСКА, но искам искрен и обективен отговор.
Ще ти дам и два отговора, а ако има трети сподели ми го
1. Частни пари
2. Държавни пари

МЕЦИ написа:PFC Litex написа:МЕЦИ написа:Гасподин PFC Litex.Четох темата Ви Във форума на Литекс ,но ще Ви попитам тук само едно нещо.Какво ще стане с Литекс ,когато Ганчев вече няма да го издържа?!Така си отговорете и на въпроса за "вечното дерби"....
Дай нещо друго, това питане ми е до болка познато и дори се чудя как в последния месец не е споменавано, ще стане каквото с всеки един отбор без пари.
Малко или много Литекс за 10 години успя да си изгради някакъв имидж, това което се изгради, изгражда и ще се изгражда като бази то няма как да изчезне от земята, така че сам си отговори какво ще стане.
Ако си мислиш, че тези които се водят собственици на Левски и ЦСКА са такива от една обич то много си в грешка, просто си правят кинтите на техния гръб.
За Левски е сигурно едно- и при най -некадърният собственик ЛЕВСКИ ЩЕ ГО ИМА!Затова е отборът на Народа!Явно не си разбрал подтекста на въпросът ми...
"Левски" ще го има, но не защото е отборът на народа, а защото е от София.. също като ЦСКА.А аз явно не съм от народа, щото ми е все тая за "Левски"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Въпрос загадка към потребителите в тази тема : Какво ще е общото между Левски и Литекс в сряда вечерта ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
МЕЦИ написа:Lit3x написа:От 10 години все това се питате?Не Ви ли писна?Измислете по-интересен въпрос от този!Живи и здрави,а в сряда нека победи футбола!
Задай си въпроса дали след пет години ще се питаме...Ти всъщност от кой отбор си?!
Сега защо ме предизвикваш?Подходих с добро и не нападнах никого:)Жалко,че 99 процента от почитателите на лефски сте идиоти:)И все пак...живи и здрави:)