Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Фланелка на ЦСКА ?
Здравейте , имам един въпрос САМО към ЦСКАРИ .... Отидох днес до един магазин да си купя една фланелка на цска( там където имаше успехите на ЦСКа.... ) въпроса ми е защо като отидох продавача ми каза че най-малкия размер който получават е ХЛ ..... Не се ли издават по-малки номера ....купих си друга но друг е въпроса... ако има като за мен ще прежаля още 15на кинта ....
Re: Фланелка на ЦСКА ?
Ама оригинална ли ? Смисъл преди седмица бех в фен шопа на стадиона и беха по 40-50 кинта..
TheClub написа:Ама оригинална ли ? Смисъл преди седмица бех в фен шопа на стадиона и беха по 40-50 кинта..
Късметлия.

cska_vd написа:Здравейте , имам един въпрос САМО към ЦСКАРИ .... Отидох днес до един магазин да си купя една фланелка на цска( там където имаше успехите на ЦСКа.... ) въпроса ми е защо като отидох продавача ми каза че най-малкия размер който получават е ХЛ ..... Не се ли издават по-малки номера ....купих си друга но друг е въпроса... ако има като за мен ще прежаля още 15на кинта ....
Аз като вземах имаше и по-малки номерации..... И по-високи цени, ако наистина са по 40-50лв в София.
Пичаги оригиналните не трябва да струват повече от 60 лева
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Ами едва ли оригинал обаче бяха много големи ...
- Captain Stottlemeyer
Не мога да отговоря конкретно на въпроса, пък и той е адресиран само до цесекари. Само за сведение - според официалния сайт на "Левски" официалната фланелка, закупена от фен магазина, струва 32.00 евро, ако се добави и Вашето име върху нея, цената става 40.00 евро. Надявам се, че съм бил полезен с ценовата информация 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Има ли онлайн фен "магазин" на ЦСКА ???
ехее, къде ги тия фланелки за 40-50 лв. в Бургас само единия ръкав струва толкова 

Captain Stottlemeyer написа:Не мога да отговоря конкретно на въпроса, пък и той е адресиран само до цесекари. Само за сведение - според официалния сайт на "Левски" официалната фланелка, закупена от фен магазина, струва 32.00 евро, ако се добави и Вашето име върху нея, цената става 40.00 евро. Надявам се, че съм бил полезен с ценовата информация
Дай Боже на всеки клуб такива фенове! +1!!!!