Безапелационен Григор унищожи Мъри и е на 1/2 финал
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Уимбълдън | 1/4 финал ГРИГОР ДИМИТРОВ - Анди Мъри

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
И Чилич повежда с 2:1
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- edmon_dantes
- Контакти:
С тази смазваща победа Григор се цели към номер 1. Браво, Гришо! Мачкай наред!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
El Commandante написа:Нещата лека полека отиват към мач с Джоката...
На пръв поглед би било логично, но Джоко пада 1:2 сета от Чилич в момента

Аз пък смятам, че ще е по-добре за Григор мач с Новак. Тези ми мисли ме навяват след последното му представяне срещу ръстов тенесист.
shotgun blues написа:
Е, това е!

Благодаря за тези емоции!!!
[offtopic]Не се ядосвайте на sandi. Човекът има сериозен проблем! На вероятно 40 годишна възраст той запълва по интернет форуми освободеното от нормални задължения лично време, което е доста стряскащ момент. Убеден съм, че той се радва на успехите на Григор, но няма да остане забелязан ако напише само "Велик Гришо" или нещо от сорта. С държанието си той се чувства специален, обръща му се допълнително внимание, а не само във случаите когато родителите му се прибират от работа. Така той осмисля деня си! Трябва да има поле за изява на комплексите си, инак ще потърси друго място - по детски градини и училища примерно, когато последствията ще бъдат доста сериозни. Не го гонете.[/offtopic]
[offtopic]Не се ядосвайте на sandi. Човекът има сериозен проблем! На вероятно 40 годишна възраст той запълва по интернет форуми освободеното от нормални задължения лично време, което е доста стряскащ момент. Убеден съм, че той се радва на успехите на Григор, но няма да остане забелязан ако напише само "Велик Гришо" или нещо от сорта. С държанието си той се чувства специален, обръща му се допълнително внимание, а не само във случаите когато родителите му се прибират от работа. Така той осмисля деня си! Трябва да има поле за изява на комплексите си, инак ще потърси друго място - по детски градини и училища примерно, когато последствията ще бъдат доста сериозни. Не го гонете.[/offtopic]
- Red Warrior
- Контакти:
shotgun blues написа:
Сега остава Гришо да опъне и Пипа Мидълтън и драмата ще е пълна. Нали и без това му се пускаше по едно време.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- El Commandante
Ботевъ Пловдивски написа:El Commandante написа:Нещата лека полека отиват към мач с Джоката...
На пръв поглед би било логично, но Джоко пада 1:2 сета от Чилич в момента
Дайте некви линкове за другите мачове бе деба...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
Red Warrior написа:Сега остава Гришо да опъне и Пипа Мидълтън и драмата ще е пълна. Нали и без това му се пускаше по едно време.
То въпроса не е как да я опъне,а как да се опази от нея...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?