Ислямът е извън закона в Ангола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Ислямът е извън закона в Ангола

Мнениеот Soulen » 02 юли 2014 14:55

Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата :shock:

Малко мислене се иска преди да си изкажеш крайното радикално мнение. И на мен ми се иска да няма джамии, но такова е положението 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юли 2014 15:00

Според мен не трябва да има забрани на религии. Просто хората ако бъдат образовани биха са отказали от исляма или просто да го приемат като част от тяхната култура,а не в нещо което вярват и да не са фанатици.
Една такава забрана може да има и вероятно ще има негативен ефект, защото тези хора ще станат още по-радикални спрямо околните.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 02 юли 2014 15:07

Забрана в България не е нужна.Нужна е превантивна дейност особенно в Източните Родопи,за да не им четат и тълкуват Корана,както им изнася.Тва е религия която не като християнството и може да се тълкува двузначно,зависи кой ти я чете.Обаче в Източните Родопи нещата са доста радикализирани.Анационалните частни медии-НОВА,бТВ и БНТ,им е "забранено" да ходят за това.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 02 юли 2014 15:11

Soulen написа:Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата :shock:

Малко мислене се иска преди да си изкажеш крайното радикално мнение. И на мен ми се иска да няма джамии, но такова е положението 8-)

И от кога Турция могат да казват на дадена държава дали да забрани исляма или не? Нищо не могат да направят точно те. Циганизира ни се държавата, а вие от страх заради Турция ще гледате как чалмосват децата ви. СРАМ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 02 юли 2014 15:14

N3-BUL написа:Браво на човека !!!! А наще путьовци (политици) още малко и сами ще тръгнат да строят джамий

"Още малко" интересна теза, аз бих казал, че те са в разгара на строежите.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 юли 2014 15:16

zlato1234 написа:
Soulen написа:Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата :shock:

И от кога Турция могат да казват на дадена държава дали да забрани исляма или не? Нищо не могат да направят точно те. Циганизира ни се държавата, а вие от страх заради Турция ще гледате как чалмосват децата ви. СРАМ!

Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия ;)
Последна промяна от Soulen на 02 юли 2014 15:16, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

gpole

Мнениеот gpole » 02 юли 2014 15:16

Религията е измислена за да се манипулира по-лесно неукия народ без значение дали говорим за Ислям,Християнство и т.н.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 02 юли 2014 15:40

Soulen написа:Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия ;)

Тогава за какви измислени ликвидации на българската държава пишеш. Турция не брои за живи турците и циганите изповядващи ислям в България, смятат ги за чисти цигани. Къде ще тръгнат да се бият за тях. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 02 юли 2014 16:28

zlato1234 написа:
Soulen написа:Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия ;)

Тогава за какви измислени ликвидации на българската държава пишеш. Турция не брои за живи турците и циганите изповядващи ислям в България, смятат ги за чисти цигани. Къде ще тръгнат да се бият за тях. ;)

+1

Имам колеги Турци, които са именно на това мнение.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 юли 2014 17:14

Явно в Ангола имат най-много топки! Голямо браво на тях. Исляма е настоящата чума и трябва да бъде спряна. Толкова много поколения хора са се борили това нещо да бъде ограничено, а сега ни се натяква доброволно да ги приемем. Много неща в това нещо което дори и религия не мога да го нарека, противоречат на много неща от конституциите на модерните цивилизовани страни и на културите ни. Аз съм не само за забрана с конституция на това нещо и не само за ликвидиране на джамиите, но и изгонването и на последния мюсюлманин от християнските страни. Да се върнат от пясъчните дупки от които са дошли и да си ядат пясъка там докато им дойде акъла в главата.

Върни се в “Свободна зона”