Малко мислене се иска преди да си изкажеш крайното радикално мнение. И на мен ми се иска да няма джамии, но такова е положението

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата
Малко мислене се иска преди да си изкажеш крайното радикално мнение. И на мен ми се иска да няма джамии, но такова е положението
N3-BUL написа:Браво на човека !!!! А наще путьовци (политици) още малко и сами ще тръгнат да строят джамий
zlato1234 написа:Soulen написа:Вие чувате ли се какво говорите при нас да сме бутнели джамиите. Сигурно имаме над 1 милион мюсюлмани. Какво ще стане, ако всеки от тях стане потенциална бомба. Едно на ръка, че и Турция би се намесила незабавно и буквално в рамките на 1 седмица ще ни ликвидират държавата
И от кога Турция могат да казват на дадена държава дали да забрани исляма или не? Нищо не могат да направят точно те. Циганизира ни се държавата, а вие от страх заради Турция ще гледате как чалмосват децата ви. СРАМ!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия
zlato1234 написа:Soulen написа:Чалма ще сложат само на тези, които я искат. Защо не сложат на мен чалма. Това си е тяхно право и не може във светска държава да забраниш религията. Дори турция не може да забрани християнството на тяхна територия
Тогава за какви измислени ликвидации на българската държава пишеш. Турция не брои за живи турците и циганите изповядващи ислям в България, смятат ги за чисти цигани. Къде ще тръгнат да се бият за тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта