Треньорският щаб на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Треньорският щаб на Литекс
Незнам за треньорският щаб, но Литекс варви доста добре бие ли Левски според мен 80 % са шампиони с оглед грешките които допускат преките конкуренти
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
dodo7271, не, нямам нищо общо със сайта, както и никога не съм имал, също така не съм и от Ловеч, а за да вписва човек в официалният сайт на отбора то той трябва да е близко до него за да има информация, която да е вярна и актуална.
Връщам се на основната тема.
За тези, които не са прочели същото ще го цитирам, анализът е след мача Левски - Литекс от пролетта на тази година
За тези, които не са прочели същото ще го цитирам, анализът е след мача Левски - Литекс от пролетта на тази година
***** написа:Докато се ровех в темата на Мъри, че търсех нещо там попаднах на едно доста интересно изказване на сегашният ни треньор за Мъри от месец април тази година :D
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:08 am Заглавие:
Бившият треньор на Хартс: Мъри се провали в Ловеч
Бившият наставник на шотландския Хартс Ангел Червенков разкритикува треньорът на Литекс Станимир Стоилов за поведението му на мача срещу Левски.
"За мен буди недоумение факта, че Стоилов излезе с два бивши бека - Ивайло Петков и Кишишев, като опорни халфове. Това означаваше, че "оранжевите" се притесняват от съперника, залагайки на дефанзивни футболисти в средата. В същото време Сандриньо се разкъсваше между центъра и атаката, където трябваше да действа като втори нападател. Така се оказа, че няма кой да връзва играта на Литекс. Аз лично очаквах с оглед вида на централната двойка защитници на Левски - Генев и Милиев, Литекс да заложи на още един нападател в лицето на Бибишков. С двама тарани ловчанлии щяха да притеснят сериозно съперниците си, които се виждаше, че са несигурни в центъра. Вместо това Стоилов остави сам Нифлор, чиито сили издържаха докъм 60-ата минута", заяви Червенков в студиото на "Ринг".
Явно човека си го е нарочил отдавна и дали това изказване не е дало още по голям плюс на Гришата да го вземе на работа при нас.
Естествено ако някой се е сетил за това негово изказване

-
PFC Litex написа:dodo7271, не, нямам нищо общо със сайта, както и никога не съм имал, също така не съм и от Ловеч, а за да вписва човек в официалният сайт на отбора то той трябва да е близко до него за да има информация, която да е вярна и актуална.
За тези, които не са прочели същото ще го цитирам, анализът е след мача Левски - Литекс от пролетта на тази година***** написа:Докато се ровех в темата на Мъри, че търсех нещо там попаднах на едно доста интересно изказване на сегашният ни треньор за Мъри от месец април тази година :D
Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:08 am Заглавие:
Бившият треньор на Хартс: Мъри се провали в Ловеч
Бившият наставник на шотландския Хартс Ангел Червенков разкритикува треньорът на Литекс Станимир Стоилов за поведението му на мача срещу Левски.
"За мен буди недоумение факта, че Стоилов излезе с два бивши бека - Ивайло Петков и Кишишев, като опорни халфове. Това означаваше, че "оранжевите" се притесняват от съперника, залагайки на дефанзивни футболисти в средата. В същото време Сандриньо се разкъсваше между центъра и атаката, където трябваше да действа като втори нападател. Така се оказа, че няма кой да връзва играта на Литекс. Аз лично очаквах с оглед вида на централната двойка защитници на Левски - Генев и Милиев, Литекс да заложи на още един нападател в лицето на Бибишков. С двама тарани ловчанлии щяха да притеснят сериозно съперниците си, които се виждаше, че са несигурни в центъра. Вместо това Стоилов остави сам Нифлор, чиито сили издържаха докъм 60-ата минута", заяви Червенков в студиото на "Ринг".
Явно човека си го е нарочил отдавна и дали това изказване не е дало още по голям плюс на Гришата да го вземе на работа при нас.
Естествено ако някой се е сетил за това негово изказване
На мен лично, много ще ми е интересно, как ще излезе Червенков срещу Левски в Сряда ? !
Критикува Стоилов за "защитна" тактика срещу Сините.....ама то срещу Левски така се играе по принцип в България......останалото си е самоубииство !
Почти съм сигурен, че Литекс ще заложи на 4-5-1 за мача на Герена.....нека после Ангел говори каквото си иска.
Аз мога да ти кажа състава още сега, пък ти си ги реди, както искаш 
Голубович, Кишишев, Барт, Николов, Венков, Том, Сандриньо, Йеленкович, Дока, Нифлор, Янев.
Като редовни смени, стига да не са преждевременни ще се появят Ивелин Попов, Георги Миланов и Муши.

Голубович, Кишишев, Барт, Николов, Венков, Том, Сандриньо, Йеленкович, Дока, Нифлор, Янев.
Като редовни смени, стига да не са преждевременни ще се появят Ивелин Попов, Георги Миланов и Муши.

-
PFC Litex написа:Аз мога да ти кажа състава още сега, пък ти си ги реди, както искаш
Ами 4-5-1 отвсякъде....

В досегашните ви мачове, Янев играеше като лек нападател около Нифлор......сега ще е халф.....сигурно малко по изтеглен напред но......в общи линии, схемата ще е доста защитна.......
THE G.A.M.E написа:Ами 4-5-1 отвсякъде....![]()
В досегашните ви мачове, Янев играеше като лек нападател около Нифлор......сега ще е халф.....сигурно малко по изтеглен напред но......в общи линии, схемата ще е доста защитна.......
Та ние с тази схема играем вече 6-7 мача.