Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
CSKA Sofia 1948
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Гъргоров е подписал. Чакат се Николич и Менди.
CSKA Sofia 1948 написа:Гъргоров е подписал. Чакат се Николич и Менди.
Къв Менди бе пич

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
CSKA Sofia 1948
- Контакти:
TristaNNN написа:CSKA Sofia 1948 написа:Гъргоров е подписал. Чакат се Николич и Менди.
Къв Менди бе пич![]()
Изключително си прост.
- Червени Воини
- Контакти:
Същия като събратята си е тоз подуянец, че и злобен комплексар.
Нападателят от Норвегия ще кара проби при червените
Нападателят Реймонд Менди от норвежкия втородивизионен Хьонефос се очаква да пристигне в ЦСКА. Сенегалецът е на 28 години и в последните два сезона за 57 мача е вкарал 7 гола.
Нападателят Реймонд Менди от норвежкия втородивизионен Хьонефос се очаква да пристигне в ЦСКА. Сенегалецът е на 28 години и в последните два сезона за 57 мача е вкарал 7 гола.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Червени Воини написа:Същия като събратята си е тоз подуянец че и злобен.![]()
Злобен не съм, просто е тежко да се спори с кратуни. Ето, ти например очевидно си малко по-умен и спомагаш да се изчисти недоразумението. Не видях нищо за тоя Реймонд в Гонг-а или 7 Дни спорт, та Бог знае откъде е тази информация, но поне разбрахме какво е имал предвид червения ти събрат.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Все едно само едно магаре се казва Марко.

- Червени Воини
- Контакти:
TristaNNN написа:Червени Воини написа:Същия като събратята си е тоз подуянец че и злобен.![]()
Злобен не съм, просто е тежко да се спори с кратуни. Ето, ти например очевидно си малко по-умен и спомагаш да се изчисти недоразумението. Не видях нищо за тоя Реймонд в Гонг-а или 7 Дни спорт, та Бог знае откъде е тази информация, но поне разбрахме какво е имал предвид червения ти събрат.
Първо грам не ме интересува къв съм за някой съфоромец,красив или грозен,умен или тъп.
Да не си злобен?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
- dreben23
- Контакти:
"Тема спорт": Клубът и Гъргоров се разбраха
Ръководството на ЦСКА прие условията на Емил Гъргоров и двете страни ще сключат нов договор. Контрактът вече е подписан от страна на клуба, като се очаква днес или най-късно утре да бъде парафиран и от футболиста. Преговорите завършиха окончателно вчера, като шефовете на армейците са приели дискусионните клаузи. По време на разговорите Бадема е бил представляван от Георги Градев. Двете страни обаче дълго не можеха да се разберат за новия контракт на офанзивния халф. В крайна сметка Гъргоров ще подпише за 2 години, като се запазват личните му условия. Постигнато е и споразумение за разсрочването на дължимите му суми. Бадема тренира с армейците в Холандия, но все още не е взел участие в нито една контрола, тъй като нямаше договор.
http://topsport.ibox.bg/news/id_132580989
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Червени Воини написа:
Първо грам не ме интересува къв съм за някой съфоромец,красив или грозен,умен или тъп.
Да не си злобен?.....или си Кашчей със друг ник или си наистина злобар. Цял ден висиш във този форум и провокираш най-големия си враг, ти к'во очакваш, букет със вибратор!?! Ай малко по сериозно!
Ами и мен не ме интересува какво те интересува, просто коментирам нещата в създалата се ситуация. Не, не съм Кашчей ( май яко ви е стресирал
[offtopic]
[/offtopic]