Мнениеот кристи3 » 02 юли 2014 11:04
Съгласен съм с автора. Любимия отбор трябва да се подкрепя по всякакъв начин. И щом като собственикът направи хубави неща за клуба, заслужава подкрепата на привържениците. Казват, че парите на КТБ не били инвестирани правилно, че били държавни пари, че не знам какво си и не знам какво си... Сигурно много от тези неща са вярни. Вероятно не е икономически най-изгодното да строиш стадион, на който да идват хиляди със воите семейства и да се наслаждават на играта в една нормална обстановка, както и нова спортна база, на която да тичат десетки малчугани след топката, а не след дрогата. Вероятно затова все още в Бг нямаме нов стадион и нови игрища - явно за никого не е печелившо да вложи нещо в бъдещето на децата си. Далеч по-добре е парите да отидат в спекулативни финансови инструменти, молове, наркотици и Бог знае още какви други печеливши начинания. Не съм Ботевист, но споделям горчилката на жълтите фенове. И мисля, че всички ние като българи трябва да я споделим, защото нещата в България се случват по един ужасен, порочен и престъпен начин, който по никакъв начин не трябва да търпим повече. Сигурно Василев не е най-почтеният и благ човек на света (то на такава позиция няма как и да е друго яче), вероятно в качеството си на шеф на банка е извършил множество постъпки, за които да бъде укоряван и съден, но поне започна нещо градивно и хубаво, което да остане за нашите деца и бъдеще (моля ви, не издребнявайте тук с клубните си пристрастия, защото това наистина би било твърде жалко) и наистина ще е жалко, ако допуснем да не бъде довършено до край.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА