Любо Пенев със забрана да напуска България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Любо Пенев със забрана да напуска България

Мнениеот Old_death » 23 ное 2009 17:43

от Viktor4o_Rs на 23 Ное 2009 18:41

Просто трябва да разберете , че и за вас важат законите и не всичко ви е позволено Колко играчи и тренери се изредиха да ви съдят ? Колко пъти Свилен Нейков се моли и дава отсрочки на Титаните ? Колко пъти пищя Фреди Бобич и други шефове , че не плащате за взетите от вас футболисти ? Колко пари дължите на държавата и мястото ви в А група ли е ? И въпреки всичко това болшинството от вас твърдят , че сте жертви , че срещу вас има винаги конспирация и т.н. , що за наглост Какво ми намесваш съвсем отделен случай за Рабех , естествено , че той трябваше да е в затвора , ама нали Ганьо има връзки сред гилдията , как да стане ...

И какво общо имат личните проблеми на Любо с ЦСКА или Титан?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 ное 2009 17:55

от Viktor4o_Rs на 23 Ное 2009 18:48

Ти да не си му адвокат , че знаеш със сигурност , че няма вина ? Общото е , че при вас винаги си е хаос и кочина и че смятате , че всичко ви е позволено А ти защо не отговори на моите въпроси ?

Аз не съм му адвокат,но пък и ти с какво право държиш пледоарии като прокурор?Беше ти обяснено кратко,ясно и на срички като на олигофрен казуса,но ти не мирясваш.Не съм отговорил на никакви твои въпроси,защото в бързината да плюеш си забравил да зададеш такива,или пък не съм имал желание да влизам в полемика с индивид,който явно не обръща внимание на разумните доводи,а единствената му идея е да излива злобата си на публично място.Пускай РИНГ,че там даваха вашия Овчил войвода и не се занимавай с глупости.Темата е за забраната на Любо да напуска страната,а не твоите интерпретации по съдебния казус! :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 ное 2009 18:03

Пенев може и да не е виновен , но и да е , нищо няма да се случи - такава ни е съдебната система ;) Действително темата е за него , но зададох и по-общи въпроси за действията на клуба ЦСКА от доста време , въпроси, които като ги чуете и нещо отбягвате дискусията :roll: Аз лично много искам Любо да иляди на Армията , сигурен съм , че всички останали отбори ще са доволни също :lol: Жив и здрав :!:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 ное 2009 18:07

Хора...това което казах,че никой не смее да посегне на Любо го казах на шега!Не беше нужно всички да ми се нахвърлите!Естествено че и той е гражданин като всички нас!Но не може да скачате когато не сте навътре в нещата и не разбирате за какво става въпрос! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 23 ное 2009 18:17

и за какво става въпрос?
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 ное 2009 18:31

Pro-European написа:и за какво става въпрос?

Ако бях някой частен съдебен изпълнител или пък адвокат щях да ти кажа!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Мнениеот neznaiko » 23 ное 2009 18:34

Не бих бил толкова сигурен, че ще пътува на 2 декември, ако си представим хипотетично, че съдът в Бургас бъде закрит цял ден на 1декември поради бомба, какво правим, другари и другарки???

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 23 ное 2009 18:50

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=104259
Ех развалиха ви удоволствието да злобеете! :)
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 23 ное 2009 18:55

USF написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=104259

това е само мнение на обвиняемия.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 ное 2009 19:38

Pro-European написа:
USF написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=104259

това е само мнение на обвиняемия.

да...и той ще ни излъже нали :lol:
Тва не ти е Лупи се пак!Като каже ''да'' да го възприемаме като ''не'' :lol:
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”