Голяма надежда на ЦСКА избра Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Голяма надежда на ЦСКА избра Лудогорец
Каква надежда е бил тоя бе? Надежда само за майка си и баща си. Да заминава!
- Червени Воини
- Контакти:
Емил Коцев - 01 юли 2014, вторник 23:18
Капитанът на юношите родени 1999 година Асен Георгиев ще обелече екипа на разградчани
Отборът на Лудогорец привлече един от най-талантливите млади български футболисти, научи LIVESPORT.BG. Разградчани си осигуриха услугите на капитана на юношите на ЦСКА родени 1999 година Асен Георгиев.
"Отивам в Лудогорец. Надявам се един ден отново да облека фланелката на ЦСКА.", лаконичен бе талантът пред LIVESPORT.BG.
Георгиев бе ключова фигура в “червената” защита и се представя блестящо с екипа на 31- кратните шампиони. Бранителят е и основна част от националния отбор. Той е добре сложен физически, умее да изнася топката на пас и печели безпроблемно борбата на втория етаж благодарение на ръста и отскока си.
Юношата на ЦСКА е привлякъл вниманието освен на Лудогорец и на Литекс.
Разградчани са обещали пълен пансион и стипендия на таланта при положение, че облече екипа на клуба финансиран от Домусчиев.
Директорът на школата на 31- кратните шампиони Спас Джевизов е направил всичко възможно да задържи родения на 15 януари 1999 година Георгиев.
Ебахтинаглитците са тия лудогорски пиленца, обраха най-доброто от школата ни. Въпреки това нашите ще продължават, да ги бият тия, дет хванат.
Капитанът на юношите родени 1999 година Асен Георгиев ще обелече екипа на разградчани
Отборът на Лудогорец привлече един от най-талантливите млади български футболисти, научи LIVESPORT.BG. Разградчани си осигуриха услугите на капитана на юношите на ЦСКА родени 1999 година Асен Георгиев.
"Отивам в Лудогорец. Надявам се един ден отново да облека фланелката на ЦСКА.", лаконичен бе талантът пред LIVESPORT.BG.
Георгиев бе ключова фигура в “червената” защита и се представя блестящо с екипа на 31- кратните шампиони. Бранителят е и основна част от националния отбор. Той е добре сложен физически, умее да изнася топката на пас и печели безпроблемно борбата на втория етаж благодарение на ръста и отскока си.
Юношата на ЦСКА е привлякъл вниманието освен на Лудогорец и на Литекс.
Разградчани са обещали пълен пансион и стипендия на таланта при положение, че облече екипа на клуба финансиран от Домусчиев.
Директорът на школата на 31- кратните шампиони Спас Джевизов е направил всичко възможно да задържи родения на 15 януари 1999 година Георгиев.
Ебахтинаглитците са тия лудогорски пиленца, обраха най-доброто от школата ни. Въпреки това нашите ще продължават, да ги бият тия, дет хванат.

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Това от 15 годишен да избереш парите.. 

memnto написа:Това от 15 годишен да избереш парите..
Ами много ясно, че ще избереш парите в комбинация с добра база, добри методисти и път за развитие. Кой ще е такъв мазохист да избере мизерията, липсата на всякаква перспектива и връзкарщината на Армията? Ти какво би направил на негово място бе, лицемер?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Какво повече може да му предложи този клуб бе? Този същия клуб когото победи само 2 месеца преди това? Специалист.
И това момче няма да стане футболист.
Даже знам едно момче дето преди пишеше в официалния форум, и то избяга там...Много избягаха, а и Тристан също е прав, особено за връзкарщината.
Моето наблюдение, е че тези които нямат връзки бягат от нас, остават предимно връзкарчетата.
Даже и за Долапчиев са ми разправяли как е стигнал дори и до първия отбор, ама колко е истина не знам.
Даже знам едно момче дето преди пишеше в официалния форум, и то избяга там...Много избягаха, а и Тристан също е прав, особено за връзкарщината.
Моето наблюдение, е че тези които нямат връзки бягат от нас, остават предимно връзкарчетата.
Даже и за Долапчиев са ми разправяли как е стигнал дори и до първия отбор, ама колко е истина не знам.
- Червени Воини
- Контакти:
Venko123 написа:И това момче няма да стане футболист.
Иван Иванов,Чочев...... и те са връзкрачета,но когато имат качества не трябва със лека ръка да ги пускаме.

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
memnto написа:Какво повече може да му предложи този клуб бе? Този същия клуб когото победи само 2 месеца преди това? Специалист.
Стига бе човек, не се излагай. Реалността е такава, че базите на Лудогорец с в пъти по-добри, докато вашите тънат в разруха и не се вижда кога и кой ще се заеме с този проблем в близките няколко години. Школата и най-вече организациоята на Лудогорец прогресират, докато вашата умира, защото на никой не му пука-това е. Бихте ги, случва се, няма непобедими отбори, но това е мимолетна радост и ти добре го знаеш.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

И като прогресират, защо не си произвеждат таланти, а крадат от другите?
memnto написа:И като прогресират, защо не си произвеждат таланти, а крадат от другите?
Защото видяха от вас

[offtopic]
[/offtopic]