Голяма надежда на ЦСКА избра Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Голяма надежда на ЦСКА избра Лудогорец

Мнениеот memnto » 07 апр 2014 14:34

Каква надежда е бил тоя бе? Надежда само за майка си и баща си. Да заминава!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 юли 2014 23:32

Емил Коцев - 01 юли 2014, вторник 23:18

Капитанът на юношите родени 1999 година Асен Георгиев ще обелече екипа на разградчани
Отборът на Лудогорец привлече един от най-талантливите млади български футболисти, научи LIVESPORT.BG. Разградчани си осигуриха услугите на капитана на юношите на ЦСКА родени 1999 година Асен Георгиев.

"Отивам в Лудогорец. Надявам се един ден отново да облека фланелката на ЦСКА.", лаконичен бе талантът пред LIVESPORT.BG.

Георгиев бе ключова фигура в “червената” защита и се представя блестящо с екипа на 31- кратните шампиони. Бранителят е и основна част от националния отбор. Той е добре сложен физически, умее да изнася топката на пас и печели безпроблемно борбата на втория етаж благодарение на ръста и отскока си.
Юношата на ЦСКА е привлякъл вниманието освен на Лудогорец и на Литекс.

Разградчани са обещали пълен пансион и стипендия на таланта при положение, че облече екипа на клуба финансиран от Домусчиев.

Директорът на школата на 31- кратните шампиони Спас Джевизов е направил всичко възможно да задържи родения на 15 януари 1999 година Георгиев.

Ебахтинаглитците са тия лудогорски пиленца, обраха най-доброто от школата ни. Въпреки това нашите ще продължават, да ги бият тия, дет хванат. :twisted:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 юли 2014 23:47

Това от 15 годишен да избереш парите.. :|

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2014 09:35

memnto написа:Това от 15 годишен да избереш парите.. :|

Ами много ясно, че ще избереш парите в комбинация с добра база, добри методисти и път за развитие. Кой ще е такъв мазохист да избере мизерията, липсата на всякаква перспектива и връзкарщината на Армията? Ти какво би направил на негово място бе, лицемер?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юли 2014 11:11

Какво повече може да му предложи този клуб бе? Този същия клуб когото победи само 2 месеца преди това? Специалист.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 юли 2014 11:31

И това момче няма да стане футболист.
Даже знам едно момче дето преди пишеше в официалния форум, и то избяга там...Много избягаха, а и Тристан също е прав, особено за връзкарщината.
Моето наблюдение, е че тези които нямат връзки бягат от нас, остават предимно връзкарчетата.
Даже и за Долапчиев са ми разправяли как е стигнал дори и до първия отбор, ама колко е истина не знам.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 юли 2014 11:39

Venko123 написа:И това момче няма да стане футболист.
Даже знам едно момче дето преди пишеше в официалния форум, и то избяга там...Много избягаха, а и Тристан също е прав, особено за връзкарщината.
Моето наблюдение, е че тези които нямат връзки бягат от нас, остават предимно връзкарчетата.
Даже и за Долапчиев са ми разправяли как е стигнал дори и до първия отбор, ама колко е истина не знам.

Иван Иванов,Чочев...... и те са връзкрачета,но когато имат качества не трябва със лека ръка да ги пускаме. :x
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2014 11:50

memnto написа:Какво повече може да му предложи този клуб бе? Този същия клуб когото победи само 2 месеца преди това? Специалист.

Стига бе човек, не се излагай. Реалността е такава, че базите на Лудогорец с в пъти по-добри, докато вашите тънат в разруха и не се вижда кога и кой ще се заеме с този проблем в близките няколко години. Школата и най-вече организациоята на Лудогорец прогресират, докато вашата умира, защото на никой не му пука-това е. Бихте ги, случва се, няма непобедими отбори, но това е мимолетна радост и ти добре го знаеш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юли 2014 11:53

И като прогресират, защо не си произвеждат таланти, а крадат от другите?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2014 12:08

memnto написа:И като прогресират, защо не си произвеждат таланти, а крадат от другите?

Защото видяха от вас :mrgreen: Ако се замислиш, тяхната школа функционира едва от няколко години. Няма как да произведе каквото и да било към този момент, прогнозирам обаче, че тази "машина" ще работи с пълна пара чак след няколко години, а дотогава ще крадат разочарованите и обезверени млади красноармейци.
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”