Виктор Орбан твърдо подкрепи "Южен поток"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Виктор Орбан твърдо подкрепи "Южен поток"

Мнениеот dzhambov » 01 юли 2014 23:14

sin4ec написа:
dzhambov написа:
THE G.A.M.E написа:Автора, имаш ли въобще някаква представа, при какви условия сме сключили с руснаците изграждането на Ю.П. у нас ?

Щом като нямаш, шшшшшт, тихо.
Лягай и не се обаждай.

И аз това питах,но за сега нищо :mrgreen: Вади се договора на светло и на референдум всички решаваме.Ако ще се строи на тъмно и само заради комисионните,които раздават руснаците...не мерси.

Пич, Костов извади ли ти на референдум договора с американските тецове? И откъде накъде ще се изказват на референдума хора, които не знаят какво е киловат и киловар? Ако ще го решават енергетици, топло и електроинженери и специалисти, разбиращи материята-да, няма проблем!

Добре и така да е,ЮП е важен проект и не е редно да се прави на тъмно,така мисля.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юли 2014 23:18

dzhambov написа:Добре и така да е,ЮП е важен проект и не е редно да се прави на тъмно,така мисля.

Абсолютно съгласен! Но има и друг поглед над нещата-това в момента са политманьоври за забавяне на проекта. Дали е за добро или не-ще видим! Обаче СП е построен и Меркел с компания цица на арабия оттам. Ако стане белята, ний ще стоим на студено, и да не мислиш, че на ЕС му пука, че ще сме на студено?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 01 юли 2014 23:19

Пак ще приканя автора,да каже дали договорите са еднакви на Унгария и България и тогава да възхвалява този или онзи.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 юли 2014 23:21

Ами мисля, че ти казах кой и кога е подписвал договори за ЮП.. Първото споразумение датира от 2008 г. по време на Тройната коалиция, а през 2011 г. при управлението на ГЕРБ е създадена проектната компания. Ако има някакви нередности, то те са допуснати именно от тези две правителства.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 01 юли 2014 23:22

sin4ec написа:
dzhambov написа:Добре и така да е,ЮП е важен проект и не е редно да се прави на тъмно,така мисля.

Абсолютно съгласен! Но има и друг поглед над нещата-това в момента са политманьоври за забавяне на проекта. Дали е за добро или не-ще видим! Обаче СП е построен и Меркел с компания цица на арабия оттам. Ако стане белята, ний ще стоим на студено, и да не мислиш, че на ЕС му пука, че ще сме на студено?

Точно за да не дойде времето да стоим на студено е редно да се осветлят нещата.Лошото е,че на никой не му пука.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 01 юли 2014 23:23

RedeviL написа:Ами мисля, че ти казах кой и кога е подписвал договори за ЮП.. Първото споразумение датира от 2008 г. по време на Тройната коалиция, а през 2011 г. при управлението на ГЕРБ е създадена проектната компания. Ако има някакви нередности, то те са допуснати именно от тези две правителства.

Добре,нека го покажат,не е толкова сложно.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 юли 2014 23:28

Честно казано не виждам какво толкова има да се осветлява при положение, че са ясни фирмите участници по проекта, както и начинът на финансиране.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2014 23:28

RedeviL написа:Ами мисля, че ти казах кой и кога е подписвал договори за ЮП.. Първото споразумение датира от 2008 г. по време на Тройната коалиция, а през 2011 г. при управлението на ГЕРБ е създадена проектната компания. Ако има някакви нередности, то те са допуснати именно от тези две правителства.

Колега, няма никакво значение кой е договорил клаузите и параметрите.

Факт е, че са неизгодни за България.
Сега, руснаците имали пари, платили там, на който трябва, за да тръгне проекта.
Защитават си интересите хората... Опитват се да са на огромна печалба, ама няма начин да одобря нещо такова, ако е за наша сметка.
ОК, нека Русия спечели от Потока, но защо ние да не сме също на моментална печалба ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 01 юли 2014 23:32

RedeviL написа:Честно казано не виждам какво толкова има да се осветлява при положение, че са ясни фирмите участници по проекта, както и начинът на финансиране.

Дори и фирмите,които ще го строят не се избрани на светло,а и един договор не е само кой ще го изпълни.Дали пък разрива между Ц.В и Д.П. не е заради този строеж,което прави проекта в България още по-съмнителен.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 юли 2014 23:37

THE G.A.M.E написа:

Колега, няма никакво значение кой е договорил клаузите и параметрите.

Факт е, че са неизгодни за България.
Сега, руснаците имали пари, платили там, на който трябва, за да тръгне проекта.
Защитават си интересите хората... Опитват се да са на огромна печалба, ама няма начин да одобря нещо такова, ако е за наша сметка.
ОК, нека Русия спечели от Потока, но защо ние да не сме също на моментална печалба ?

Мисля, че вече обясних каква е причината. Тя не се крие нито в Русия, нито в ЕК, а си изцяло наша отговорност. Продажно племе сме и това е!

Върни се в “Свободна зона”