Кашчей написа:sin4ec написа:No tits-no game!
Сигурен съм, че не гледаш хокей, кърлинг и шах
как сте педалчета
Добър вечер!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:sin4ec написа:No tits-no game!
Сигурен съм, че не гледаш хокей, кърлинг и шах
Laetitia написа:Гледаш ли женски футбол? Ако имаш късмет, там даже могат да си свалят фланелките при радост.sin4ec написа:No tits-no game!![]()
Разбирам напълно мъжете. Големите цици са нещо прекрасно.
шивача написа:Laetitia написа:Гледаш ли женски футбол? Ако имаш късмет, там даже могат да си свалят фланелките при радост.sin4ec написа:No tits-no game!![]()
като големите пишки, образно казано
Laetitia написа:Гледаш ли женски футбол? Ако имаш късмет, там даже могат да си свалят фланелките при радост.sin4ec написа:No tits-no game!![]()
Кашчей написа:шивача написа:Laetitia написа:Гледаш ли женски футбол? Ако имаш късмет, там даже могат да си свалят фланелките при радост.sin4ec написа:No tits-no game!![]()
Цесекар на голяма пишка се радва-нищо необичайно, особено, ако е шивач![]()
Laetitia написа:Големи цици или голяма пишка са нищо, ако не са комплектовани с интелект, морал, добро сърце
шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:Laetitia написа:Гледаш ли женски футбол? Ако имаш късмет, там даже могат да си свалят фланелките при радост.sin4ec написа:No tits-no game!![]()
Цесекар на голяма пишка се радва-нищо необичайно, особено, ако е шивач![]()
пендел, ми голем ми ерадвам му се, ти на кво се радваш? На някоя диария миналата седмица?
Laetitia написа:Големи цици или голяма пишка са нищо, ако не са комплектовани с интелект, морал, добро сърце и мръснизъм в леглото.
Синчец, то при децата всичко е чисто и искрено.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта