Laetitia написа:Синчец, то ако циците класираха напред... Е, в някои случаи го правят, но не и тук.
Няма значение, въпросът е, че аз ги харесвам! Всички отбори с готини мацки си отиват, сал Колумбия и Коста Рика ми останаха...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Синчец, то ако циците класираха напред... Е, в някои случаи го правят, но не и тук.
Кашчей написа:Laetitia написа:Синчец, то ако циците класираха напред... Е, в някои случаи го правят, но не и тук.
Арабите и руснаците щяха да са все на първите места![]()
Латини харесваш, ясно.sin4ec написа:Laetitia написа:Синчец, то ако циците класираха напред... Е, в някои случаи го правят, но не и тук.
Няма значение, въпросът е, че аз ги харесвам! Всички отбори с готини мацки си отиват, сал Колумбия и Коста Рика ми останаха...
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:Laetitia написа:Синчец, то ако циците класираха напред... Е, в някои случаи го правят, но не и тук.
Арабите и руснаците щяха да са все на първите места![]()
Ти арабска цица щипал ли си ?
ЕМИЛ написа:NOMER14 написа:Четирите големи наближават полуфиналите - нормално световно първенство.
Бразилия , Аржентина , Германия и ...?
NOMER14 написа:ЕМИЛ написа:NOMER14 написа:Четирите големи наближават полуфиналите - нормално световно първенство.
Бразилия , Аржентина , Германия и ...?
Вечната Холандия....
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 4 госта