Любо Пенев със забрана да напуска България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Любо Пенев със забрана да напуска България

Мнениеот dodo7271 » 23 ное 2009 17:08

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:Дали смеят да забранят на Любо каквото и да е :lol: !Май някой ще получи шамари и то сериозни :lol: !
Според мене някой(я) е прибързал(а) малко със забраните!Надали това ще стане!

Тук не става дума за футбол, а за дълг.
Няма значение дали се казва лицето Делански или Любо законите са еднакви за всички, а сумата си е доста сериозна и да се стигне до това положение от доста време не е погасявал задълженията си

Вие не разбрахте ли, че за тях не важат законите? Те са от друго измерение.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 ное 2009 17:09

Е че пък кой е любо, та да са се объркали? Нито има власт, нито някакви връзки, отминаха тия неща за него.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 ное 2009 17:14

Разбира се , че Любо нищо не бива да плаща , какво е това , та той е от ЦСКА бе :o Държавата е длъжна да спре да си иска парите , Черноморец също не могат да искат нищо за Платини , нито пък Титан трябва да плаща някакви сметки :!: :!: Докога ще продължава геноцида срещу ЦСКА питам аз ?
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 ное 2009 17:17

това е само началото. ако го уличат в бандата бивши футболисти,уреждали мачове, не ми се мисли... не избра удобно време чичовото... Наско Сираков и Венци уреждаха мачове 10 години ама сега си траят.... Иначе Любо Пенев си е мутра от всякъде, като му видиш с кои жени движи и с кой прави бизнес, ти става ясно

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 ное 2009 17:21

п.с.
щом на Любо Пенев запорираха бизнеса и имотите, колко ли нормални хора ще си изгубят апартаментите предколедно.....започва голям рекет на банките и май ще има нови мутренски групировки за събиране на дължимото.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 23 ное 2009 17:29

unist_gp написа:п.с.
щом на Любо Пенев запорираха бизнеса и имотите, колко ли нормални хора ще си изгубят апартаментите предколедно.....започва голям рекет на банките и май ще има нови мутренски групировки за събиране на дължимото.

Както всяка държава се издържа от данъци, така всяка банка се издържа от лихвите. Но ако от данъците не можеш да избягаш, то можеш да не влизаш в договорни отношения с банката. След като някой (било то Любо, Батков, аз или Койчо) дължи пари и просрочва падежа, трябва да се вземат съотвените мерки. Ако наистина кредитът е обезпечен, то няма проблеми. Просто се влиза в една неприятна и за двете страни процедура. Но по всичко личи, че имаме страхотни закони, защитаващи банките, и много скапани такива, отнасящи се до нас - обикновения електорат :(

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 ное 2009 17:30

Хора , бъдете точни - запор може да има върху пари или дял в дружество , както е в случая, върху недвижими имоти има възбрана ;)
Изображение

angulo
Контакти:

Мнениеот angulo » 23 ное 2009 17:31

Защо пишете простотий! Кредита на Пенев е обезпечен. Знаете ли, какво означава обезпечен ?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 ное 2009 17:32

Viktor4o_Rs на 23 Ное 2009 18:14

Разбира се , че Любо нищо не бива да плаща , какво е това , та той е от ЦСКА бе Държавата е длъжна да спре да си иска парите , Черноморец също не могат да искат нищо за Платини , нито пък Титан трябва да плаща някакви сметки Докога ще продължава геноцида срещу ЦСКА питам аз ?

Я поеми малко дъх и се забърши,че ще се задавиш от злоба!Преди да пишеш разучи материята,върху която си решил да се излагаш!Любо дължи пари на една банка и държавата няма нищо общо с това.Фирмата му дължи пари на тая банка по кредит,обезпечен с имущество!Толкова общо имат със случая Титан и ЦСКА.Това е лична работа,нямаща нищо общо със случая.Просто по инерция трябва преди всеки мач на ЦСКА да има напрежение.Ако няма,трябва да се внесе от вън!Защо нямаше толкова активни защитници на законността в България,когато Рабех с едно висящо дело и с присъда по друго получи за по малко от 24 часа виза за да ходи на медицински прегледи в Москва?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 23 ное 2009 17:34

angulo написа:Защо пишете простотий! Кредита на Пенев е обезпечен. Знаете ли, какво означава обезпечен ?

Да, да - знам. Точно това имам предвид. Но много е важно да се вдига пушилка и димилка. Те и на Лупи му забраниха много работи, ама той не спира да се "развива"!

Върни се в “ЦСКА”