Контрола: ЦСКА - Уайт Стар (Белгия) 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Контрола: ЦСКА - Уайт Стар (Белгия) 1.07, 16:00 ч.
Тоя Маркиньос е станал по мързелив от преди 
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Червени Воини
- Контакти:
До сега не съм видял бразилец да подържа ниво над 30+години! 
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Не знам! Не искам,някой,да си помисли,че се заяждам,но съм силно разочарован от червения отбор.Очаквах,че наистина ще надграждате и играта ви ще се подобри,или поне няма да е по-лоша от преди.
За халфове те и нападателите ви,все едно сега са се запознали.
Ако някой има обяснение,да напише.
Р.Р. Не се подигравам!
Р.Р. Не се подигравам!
emigo73 написа:Не знам! Не искам,някой,да си помисли,че се заяждам,но съм силно разочарован от червения отбор.Очаквах,че наистина ще надграждате и играта ви ще се подобри,или поне няма да е по-лоша от преди.
Р.Р. Не се подигравам!
Когато изиграем поне един официален мач тогава ще коментираме играта.
Re: Контрола: ЦСКА - Уайт Стар (Белгия) 0:1
emigo73 написа:Не знам! Не искам,някой,да си помисли,че се заяждам,но съм силно разочарован от червения отбор.Очаквах,че наистина ще надграждате и играта ви ще се подобри,или поне няма да е по-лоша от преди.
Р.Р. Не се подигравам!
Почти е така, в този мач играха двама на проби и 3-ма нови. това са 5 човека, които сега се запознават така да се каже,
освен това второто полувреме треньора пуска изцяло нов състав, за ЦСКА това е контрола, а белгийците играят и ритат все едно са на световното.
- Red Warrior
- Контакти:
Честно казано не знам какво да му коментирам на този мач. Груб мач с много хора на проби и резерви, които няма да помиришат терен в официалните мачове. Тепърва нещата ще се избистрят.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Червени_шампиони
- Контакти:
Има около три седмици до първия официален мач, а и като цяло белгийските отбори са трудни противници. Ние срещу тях нямаме победа нито в официална, нито в приятелска среща. По-добре сега да видят къде са ни слабите места в отбора, от колкото да бием с по 2-3 гола разлика и като дойде някой по сериозен отбор в Лига Европа или такъв който се защитава с 10 човека отзад да се чудим какво да правим.
Последна промяна от Червени_шампиони на 01 юли 2014 19:12, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Да,съгласен съм.Това е контрола,все пак.Много нови на проби и тн. и тн.Но никакъв синхрон между линиите.Дори по едно време мисля,че халфовете съвсем ги нямаше.Отзад изнасяха,като ние тук в игрището-шут напред.Второто играеха без крила и без централен,сякаш всички бяха халфове и трябваше да си подават пред наказателното,а не да вкарат в мрежата.И други такива,аз затова и пиша,защото съм много учуден от поведението им.
Тия Уайт Стар са големи туристи, пред тях Мура са, като Барселона 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Тия Уайт Стар са големи туристи, пред тях Мура са, като Барселона
Туристи са
Леевски, оле