п.п. Въпреки, че в Библията за определянето на един специален вид същества, никъде не е използвано определението Човек! То е използвано само за другия вид представители на тези същества!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ralka_levskarka написа:Видно е, че нещо се случва с Ботев. Защо не се пробваме за някой техен играч, нищо не губим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ralka_levskarka написа:Видно е, че нещо се случва с Ботев. Защо не се пробваме за някой техен играч, нищо не губим.
Кого предлагаш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:Видно е, че нещо се случва с Ботев. Защо не се пробваме за някой техен играч, нищо не губим.

W84me написа:Аз не виждам кой става от там. Дрянов и Минев са единствените, които си заслужават, но те вече отказаха на Левски. На Вандер брадата му е стигнала до тревата вече, не е вкарвал гол от 1 година, не знам...
 Стига, тоя няма място в Левски и в случая не толкова заради футболните му качества (които към момента са спорни), а заради голямата му уста и някои други действия. Такива хора далеч от Левски!
  Стига, тоя няма място в Левски и в случая не толкова заради футболните му качества (които към момента са спорни), а заради голямата му уста и някои други действия. Такива хора далеч от Левски!W84me написа:Аз не виждам кой става от там. Дрянов и Минев са единствените, които си заслужават, но те вече отказаха на Левски. На Вандер брадата му е стигнала до тревата вече, не е вкарвал гол от 1 година, не знам...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта