Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

messi.fan

Re: Помните ли-те "играха" със синята фланелка.

Мнениеот messi.fan » 15 май 2014 12:52

galin56 написа:
N3-BUL написа:
messi.fan написа:Може би най-класните футболисти, чужденци, играли за "Левски" са Лусио Вагнер, Седрик Бардон и може би Жоазиньо. Пантелич и той ставаше горе долу.

Според мен и Пажин

А сър Гара Дембеле :?:

А да, забравих за Пажин. Колкото за Дембеле, поне според мен, не беше някаква класа. Бягаше много и имаше голяма крачка, и да вярно, че бележеше доста. Но чак пък класен, според мен поне не беше. :)

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 15 май 2014 12:57

messi.fan написа:
galin56 написа:
N3-BUL написа:
messi.fan написа:Може би най-класните футболисти, чужденци, играли за "Левски" са Лусио Вагнер, Седрик Бардон и може би Жоазиньо. Пантелич и той ставаше горе долу.

Според мен и Пажин

А сър Гара Дембеле :?:

А да, забравих за Пажин. Колкото за Дембеле, поне според мен, не беше някаква класа. Бягаше много и имаше голяма крачка, и да вярно, че бележеше доста. Но чак пък класен, според мен поне не беше. :)

Ами то след това дето си изброил - какво още да направи , че да го признаеш за класен?!?! Е да - не можеше да лети например , нито пък беше добър вратар...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 май 2014 13:52

blanco написа:Тъпа тема, която не е лошо да бъде изтрита. И без това е провокация към Гонзо.

Провокация или не има немалко истина в написаното. Макар че според мен Прохазка не беше толкова зле стига да имаше някой, който да реши какъв да го играе. Калво според мен не беше слаб, просто реши, че няма нужда да се пъне, от кого ли е взел пример... едва ли дълго да го убеждавали, че може да мисли повече за дискотеки отколкото за футбол.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 май 2014 13:55

messi.fan написа:Колкото за Дембеле, поне според мен, не беше някаква класа. Бягаше много и имаше голяма крачка, и да вярно, че бележеше доста. Но чак пък класен, според мен поне не беше. :)

Еми може да тича, не го мързи, бележи. Ти какво точно искаш от него?
То и Меси като се замисля каква класа е.. некви финтове само там знае, и да вярно, бележи доста.. но чак пък класен...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Живко6461
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот Живко6461 » 15 май 2014 21:13

Спомням си Цихмейструк, Головской, Кабат, Радимов, Драгич, Ингълс ... Някои от тях си заминаха набързо. Защо ли?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 юни 2014 14:54

Ингълс си го спомням бегло.Но пък играеше твърдо....без излишни финтове или тарикатлъци.Даже без никакви финтове.Усети ли опасност веднага чистеше.Абсолютна игра на сигурно.А за казахите по горе си бяха определено любители на водката.А тук бе просто раи за тях.....

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 юни 2014 15:12

Вълчан написа:Ингълс си го спомням бегло.Но пък играеше твърдо....без излишни финтове или тарикатлъци.Даже без никакви финтове.Усети ли опасност веднага чистеше.Абсолютна игра на сигурно.А за казахите по горе си бяха определено любители на водката.А тук бе просто раи за тях.....

Ингълс си беше класа 8-) Спомням си че се опитваше да прехвърли всички стадиони при чистенията :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 юни 2014 19:47

Така е но пък колко ли гола е спасил по този начин.Последните години се нагледахме на изумителни грешки пред полето....от защитата не се иска финтове и технични отигравания.Поне в международните мачове.Там не прощават.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2014 16:35

Мъри е в Астана

http://fca.kz/rus/news/3778/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

redsoul66
Контакти:

Мнениеот redsoul66 » 01 юли 2014 13:57

Агенция, осигуряваща всичко за извършването на едно погребение с Ambar-bg.com. Предлага ниски цени за всички услуги, свързани с неприятния повод. Наличие на собствен траурен комплекс,намиращ се близо до централните софийски гробища. Агенцията изготвя всичките необходими документи за погребенията и извършва всички ритуали. Изработва на траурни венци, букети и некролози от различен тип.
Последна промяна от redsoul66 на 12 фев 2019 13:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”