Лудогорец взима Анисе!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Лудогорец взима Анисе!

Мнениеот urkoto » 01 юли 2014 13:28

Жълтата ликвидация продължава с пълна сила, нека всеки, който има желание да си скубне по нещичко - все пак цените са с огромни намаления, целта е да се вземе каквото може да се вземе преди да се хлопнат кепенците и да се поеме по славния път към селските групи. Дето се вика - откъдето дошли, там отишли.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 юли 2014 13:28

Явно Ботев се разпада , което е много добре

urkoto

Мнениеот urkoto » 01 юли 2014 13:29

ЕМИЛ написа:Явно Ботев се разпада , което е много добре

Фактче.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 01 юли 2014 13:30

drughi написа:И като съм фен на Локомотив Пловдив, не мога да коментирам шампиона на България ли? Хахахах ей много сте ограничени :)

Ясно е че ще има разпродажба и съм сигурен че следващите които ще напуснат са Хамза и Доре! Ясно е че известно време / поне до изборите сигурен съм в това/ ще се кара така на продажба на " звездите " с огромни заплати! Всъщност винаги съм се чудил защо футболистите в България и то чуждите " звезди " вземат такива космически заплати. С какво Серкан е по слаб от Анисе, да не е завършен футболист, но заслужава шанс и съм сигурен че ще го оправдае!?! Ако трябва да бъда честен предпочитам да гледам Ботев с юношите както на контролите с треньор Любо / дано поне той да остане / , отколкото румънските звезди и треньор Мъри! Сега е много по важно да се поднови строежът на стадиона отколкото това кой ще играе в Ботев !?! По думи на Тервел Златев от последното му интервю за да се довърши стадионът, но категория 3 звезди, а не 4 както беше предвидено първоначално ще са необходими 5 милиона лева, сума която е и много и малко! Дано поне едно нещо в този град да се завърши, стига вече неща останали като паметници! Като цяло българска работа, до 21 са възможни всякакви обрати та ще гледаме!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 01 юли 2014 13:30

urkoto написа:
ЕМИЛ написа:Явно Ботев се разпада , което е много добре

Фактче.

Както е известно и също,че не можеш да вдигнеш самолета. Факт
Изображение

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 01 юли 2014 13:33

Добър играч е Анисе. Делиормана стягат още по-здрав отбор. А и са го гледали при жълтите, че става - няма нужда от проби.
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юли 2014 13:35

Там където Боко е помагал всичко се е съсипало. Той доведе "боклуците" в ЦСКА, Караибрахим в Ботев, кремълски спонсори в Левски, може би и Коко в Локо Пд. Където се е намесил всичко е пропаднало. :roll: По-добре да не "помага" на никой, че изкуствените собственици, които по користни причини взимат дадени клубове после ги съсипват. Вижда се, че ако има истинско желание да се прави футбол нещата се получават. Пример е Лудогорец. При Литекс нещата са малко по различни, но и там собственика иска да развива футбола, а не е назначен за собственик от Боко.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 юли 2014 13:39

100eN4o написа:Ама вие сте много странни хора в Пловдив! Едните ги е яд, че не могат да се оттърват от Тото Динев и сега злобеят за това, което се случва в Ботев, а другите цяла България вижда, че са затънали във финансови проблеми, но те си знаят тяхното. Ти го плюеш, то вика дъжд вали... Пожелавам и на двата отбора да се измъкнат от ситуациите, в които се намират. Канарите обаче се държите супер инфантилно, ще ме извинявате! Дано се оправите и построите стадиона, от който държавата ни има нужда (и това трябва да казвате и вие, а не какви са злобари всички и как всичко е измислица) ;)

И като го казвам какво ? Някой отразява ли го , НЕ ! Всички вкупом отразявате коментарите на няколко човека , които са по лесни за провокация ;)

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 01 юли 2014 13:40

Анисе е добър, но ми е интересно като какъв ще го ползват в Лудогорец - крилата станаха много там ...
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 юли 2014 13:42

Аз като писах преди, че за клубовете с публика в България (Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд, Берое и Черно Море) е най-добре да са собственост на феновете си, по-подобие на германските клубове, тука ми се смееха! :lol:

Да ако тези отбори са в ръцете на феновете си на 51% няма да има играчи за по един милион евро и т.н., а ще се залага на предимно на школите! Няма бюджетите да са 12-15 милиона лева а само 3, 4 до 5 милиона. Но няма и да има такива проблеми със собствениците и такива финансови клатушкания от единия край до другия!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 01 юли 2014 13:45, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Лудогорец”