Лудогорец взима Анисе!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Лудогорец взима Анисе!

Мнениеот drughi » 01 юли 2014 13:14

И като съм фен на Локомотив Пловдив, не мога да коментирам шампиона на България ли? Хахахах ей много сте ограничени :)
Изображение

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 01 юли 2014 13:15

drughi написа:И като съм фен на Локомотив Пловдив, не мога да коментирам шампиона на България ли? Хахахах ей много сте ограничени :)

Важно е да уточниш и на кой локомотив си фен - на Коко или на Нежния ?
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 юли 2014 13:16

Жълти, темата е за трансфер на Лудогорец, незнам защо паке спамите с нашите си спорове Локо-БотевЪ ???
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 01 юли 2014 13:17

veselinsk написа:
drughi написа:И като съм фен на Локомотив Пловдив, не мога да коментирам шампиона на България ли? Хахахах ей много сте ограничени :)

На Локомотива на Нежния. Дето на емблемата щяло да има кебапче и джапанка :mrgreen: :lol: :lol:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 юли 2014 13:17

veselinsk написа:

Ще уточня в нашия форум. Тук темата е за един добър трансфер който Лудогорец осъществява в момента. Не тук е мястото да говорим за великия Локомотив, приятели :)
Изображение

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 01 юли 2014 13:19

drughi написа:
veselinsk написа:

Ще уточня в нашия форум. Тук темата е за един добър трансфер който Лудогорец осъществява в момента. Не тук е мястото да говорим за великия Локомотив, приятели :)

Че то има ли изобщо за какво да се говори за локомотива ? Аз си коментирам бившия ни играч :)
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 юли 2014 13:20

Моля модераторите да оставят мненията свързани само с темата, и помолят колегите да се придържат към нея. Мерси.
Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 01 юли 2014 13:23

Както писах,трансферите на Мъри са леко съмнителни,а Анисе дойде веднага след като Мъри стана треньор,който пък преди беше и в Черноморец на Херо. Факта че Мъри се опитва да придърпа едни и същи чужденци(с малки изключения) е показателен,а Пенев е доказал че обича да работи с млади момчета и предимно българи.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 01 юли 2014 13:24

drughi написа:Моля модераторите да оставят мненията свързани само с темата, и помолят колегите да се придържат към нея. Мерси.

Добре, по темата - добър играч е Анисето. Гледай как ги усеща нещата

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=310k1PbdnSU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n59S5CAnGdk[/youtube]

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 01 юли 2014 13:27

Ама вие сте много странни хора в Пловдив! Едните ги е яд, че не могат да се оттърват от Тото Динев и сега злобеят за това, което се случва в Ботев, а другите цяла България вижда, че са затънали във финансови проблеми, но те си знаят тяхното. Ти го плюеш, то вика дъжд вали... Пожелавам и на двата отбора да се измъкнат от ситуациите, в които се намират. Канарите обаче се държите супер инфантилно, ще ме извинявате! Дано се оправите и построите стадиона, от който държавата ни има нужда (и това трябва да казвате и вие, а не какви са злобари всички и как всичко е измислица) ;)

Върни се в “Лудогорец”