СП 2014 | 1/8 финал | Германия - Алжир - 0:0 (2:1 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2014 | 1/8 финал | Германия - Алжир - 0:0 (2:1 aet)
Добре де, колко пари му е освобождаващата клауза 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
smoothc написа:Германия е под сериозна заплаха,в това съм убеден със сигурност!
И аз имам такова усещане! Мачът им с Франция ще им се види като детска игра в сравнение с този срещу Алжир..

doktora25 написа:kingofpop написа:Не разбрахте ли, че шампиона ще е Бразилия или Аржентина, кой ще позволи европейски отбор да триумфира насред Южна Америка....даже съм почти сигурен, че тоша ще е финала...ще е епично
на 1/2 финала БРАЗИЛИЯ / ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ съдиите ще се чудат как да будат домакините, за да ги докарат до финала
1. Германия
2. Холандия
3. Колумбия
4. Аржентина
ще е 4-рката.
наистина ли си вярваш или пишеш колко да има нещо....

по-голям е шанса Ливърпул да спечели ВЛ в близкия век отколкото европейски финал в Южна Америка

Последна промяна от kingofpop на 01 юли 2014 01:53, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Der Führer
- Контакти:
CTAHKO написа:Добре де, колко пари му е освобождаващата клауза
мисля , че няма такава клауза
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Германия с тактика с по 1 на 0 на мач през 2002 стигнаха до финала. Така, че е възможно едвам, едвам да стигнат до финала. 

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- Der Führer
- Контакти:
Шампион ще е отбор който вече е печелил титлата ... което автоматично вади холандците от сметките 

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Поздравления и за Райс Мболи! Тази вечер всички ще говорят и за храбрият алжирски вратар,който спаси над 10 удара към своята врата.
Чрез цялостното си представяне на това СП,Райс Мболи си вдига доста серионо рейтинга и трансферната цена.Аз лично му пожелавам успех,днес той малко или много прослави и Българската А група,факт
Лига 1 или Примера-от сърце му го пожелавам,защото в действителност е доста качествен вратар!
Чрез цялостното си представяне на това СП,Райс Мболи си вдига доста серионо рейтинга и трансферната цена.Аз лично му пожелавам успех,днес той малко или много прослави и Българската А група,факт

Лига 1 или Примера-от сърце му го пожелавам,защото в действителност е доста качествен вратар!
Ще го глътнат като топъл хляб.
doktora25 написа:Поне открихме днес нова тактика: 5-3-3.
Че Нойер си е пети човек в защитната четворка, откакто дойде в Бавария. Просто при Пеп вече е изтеглен като халф, та става мазало

[wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg]
Парите от М'боли дали няма да влезнат в Лира, вместо в ЦСКА 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване