Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юни 2014 23:07

От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха от мъката на млади момчета като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 юни 2014 23:51

memnto написа:Кво става с Гаджев? :roll:

memnto написа:Важно ли ти е много?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 30 юни 2014 23:53

Да. :oops:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юли 2014 00:19

ralka_levskarka написа:
От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха от мъката на млади момчета като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше..

Този цитат от чия статия беше??? :?
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юли 2014 00:54

Беше публикувано от Сектор Б илинтам каквото беше :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юли 2014 01:01

ralka_levskarka написа:Беше публикувано от Сектор Б илинтам каквото беше :mrgreen:

:) Бях го чел преди 3-4 месеца като цитат в една статия, ама зверски много ме е яд, че не мога да се сетя на кого беше и по какъв повод беше писана... мерси все пак 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 01 юли 2014 07:28

Гаджев подписал за една година с Левски. Вчера по новините на БТВ го казаха, странно, че другаде не излезе.
Да се стяга и да играе, че току така в чужбина няма да го вземат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юли 2014 08:44

...Дженоа бил клуба, с който преговарял... Странно, да преговаряш с Дженоа и да не се съгласиш да отидеш. В нормален клуб, нормално първенство, в един от най-красивите градове на Европа... Не го виждах Велев за заместник на Гаджев. Дано е за добро оставането му, но не мога да не се присъединя към "ръмженето" срещу Владо - макар и леко. Това обаче беше последния му шанс за трансфер.

[offtopic]:mrgreen: Тея дни ми се случва нещо много сходно. Напуснах бачкане (свърши ми договора и не приех подписване на нов) след месеци мислене, което хич не е лошо, с готини колеги, но с малко пари, а нямам алтернатива. За разлика от Владо, мисля не избрах правилното и не се върнах, а логичното май беше да се върна...[/offtopic]

Пък и той може да се е циганил за титулярно място - нещо, което в клуб като Дженоа и кой друг да е няма как да обещаят.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 01 юли 2014 09:23

metodito написа:...Дженоа бил клуба, с който преговарял... Странно, да преговаряш с Дженоа и да не се съгласиш да отидеш. В нормален клуб, нормално първенство, в един от най-красивите градове на Европа... Не го виждах Велев за заместник на Гаджев. Дано е за добро оставането му, но не мога да не се присъединя към "ръмженето" срещу Владо - макар и леко. Това обаче беше последния му шанс за трансфер.

[offtopic]:mrgreen: Тея дни ми се случва нещо много сходно. Напуснах бачкане (свърши ми договора и не приех подписване на нов) след месеци мислене, което хич не е лошо, с готини колеги, но с малко пари, а нямам алтернатива. За разлика от Владо, мисля не избрах правилното и не се върнах, а логичното май беше да се върна...[/offtopic]

Пък и той може да се е циганил за титулярно място - нещо, което в клуб като Дженоа и кой друг да е няма как да обещаят.

Не знам колко е преговарял и с кого, по вероятно никой да не го иска.
Дано да си наляга парцалите през новия сезон.
[offtopic]Гледай напред, щом като си взел такова решение значи е имало защо. Успех .[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2014 09:46

memnto написа:Важно ли ти е много?
[/quote]

memnto написа:Да. :oops:

Ами щом ти е толкова важно, прочети новините в нета. Може и вестник да си купиш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”