W84me написа:Много хубаво, обаче балона се спука.
Поредния експирамент на Русия,чрез сателитите си :ДПС,Ц>василев и Пеевски.Вън всички руски домогвания!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Много хубаво, обаче балона се спука.
Thurman Murman написа:drughi написа:И аз мисля, че не е редно с парите на невинни хорица...Днес трябва да стане ясно бъдещето на Локомотив (Пловдив), информира „Тема Спорт". „Черно-белите" вече започнаха подготовка в Банско, но не се знае дали Константин Динев ще продължи да издържа клуба. Това автоматично поставя под въпрос участието на отбора в „А" група.
Вчера играчите бяха пуснати в почивка, като им беше заповядано днес да чакат обаждания по телефоните си, за да научат съдбата на „смърфовете" и съответно своята. Според запознати вероятността тимът да преустанови участие в елита не е никак малка.
D.Georgiev написа:Аз като по-неутрален по темета искам само да попитам тези които злорадстват: - Наистина ли искате "А" група да остане без този "Ботев"? Цветан Василев не го харесвам, но вместо да си харчи парите за глупости поне направи нещо - база за ДЮШ на тима. Сигурен съм, че и стадиона щеше да бъде завършен. Та, наистина ли искате по-малка конкуренция и отборите ни да се замозалъгват че поредната есен ще направят нещо в ЕКТ? Надявам се макар със съкратени разходи този отбор да остане в елита, Пенев не обича чужденци, така че е много вероятно да залага на българи в стартовия състав. Аз тук освен положителни страни за всички, друго не виждам...
GAVAO написа:Не съм и предполагал че жълтУрската агония ще е желаят толкова много привърженици на други отбори-едно голямо БЛАГОДАРЯ.
D.Georgiev написа:Аз като по-неутрален по темета искам само да попитам тези които злорадстват: - Наистина ли искате "А" група да остане без този "Ботев"? Цветан Василев не го харесвам, но вместо да си харчи парите за глупости поне направи нещо - база за ДЮШ на тима. Сигурен съм, че и стадиона щеше да бъде завършен. Та, наистина ли искате по-малка конкуренция и отборите ни да се замозалъгват че поредната есен ще направят нещо в ЕКТ? Надявам се макар със съкратени разходи този отбор да остане в елита, Пенев не обича чужденци, така че е много вероятно да залага на българи в стартовия състав. Аз тук освен положителни страни за всички, друго не виждам...
bilyaletdinov написа:Любо Пенев, ако е мъж трябва да си изпълни поетия ангажимент, дори и да бъдат продадени най-големите звезди на Ботев.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
onegavon написа:Вие поне сте свикнали да сте асансьор няколко оздравителни години за да станете пак нормален клуб ще ви дойдат добре
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта